Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yamaha Aerox R
co tam po srobikoch, ked si do varia piesok zo zeme nanosis
ci zda sa ze aj tak asi nove budes kupovat, ci? vies multivar~ventilvar

- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
a ja neviem zkade to mas ze nove idem kupovat
.. ee, nic take sa nedeje , len sa bojim aby mi to remen nejako rychlejsie nedalo "dole" :/

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
Davidian narážal na to že všetko si rozobral a položil na zem kde je kopec bordelu a špiny... mohol si to dať aspon na nejaku handru. a preto povedal, že je ti to asi jedno nakoľko ti voľnobežka a šróby z voľnobežky dogabali vario, tak ideš asi kupovať nove+ polremenicu...

- modreOKO
- motorkár
nejdem nic kupovat, nic tomu nie je predsa
, a predtym ako som to daval naspät na kluku, vsetko som ocistil handrou poriadne riadne 

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
no Vladeno vzhladom k tomu, že všetky varia su dokonale hladke mam obavu, že to pri tych otáčkach bude asi remen davať do poriadku. zvážil by som nove vario asi. je to dosť poničene ta plocha varia sa mi zdá.
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Podla mňa to remeň časom vybrúsi do hladka, maximálne prídeš o jeden remeň. Tak nos preistotu náhradný a veci potrebné na jeho výmenu 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- modreOKO
- motorkár
no nahradny by sa mozno nasiel, ale veci na to potrebne hmm... mam vpodstte vsetko okrem pistona .. musim nejako spravit
- modreOKO
- motorkár
mnoo, a tak som vecer rozmyslal o tom jazdeni bez smeroviek, nakolko som niekde na ceste strazil aj cele prepinace smerovkove , pozrel som na to a tri kontakty boli tam ..
.. behol som do obchodiku kukol velky spinac trojpolohovy, a co cert nechcel tiez mal tri kontakty
, tak som sa kusok pohral s elektrikou, nejakym spôsobom pripevnil spinac a bum ho tam , smerovky su nasvete, viem ze to nie je idealne , ani to e clovek nema taky cit ako to stlaca atd atd .. ale je to len sila zvyku a vpohodicke vpohode to funguje , spoko 
.. behol som do obchodiku kukol velky spinac trojpolohovy, a co cert nechcel tiez mal tri kontakty

- Prílohy
-
- 090320112231.jpg
- (58.8 KiB) 175 stiahnutí
-
- 090320112232.jpg
- (52.54 KiB) 175 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
tak pani a damy, podarilo sa mi vyriesit u jednej renomovanej firmy PISTONA stoppera
, riadne mi to spravil jeden ochotny pan, sroba M14, stupanie 1,25 , krasny piston na svete a funguje 

- Prílohy
-
- 090320112233.jpg
- (65.38 KiB) 147 stiahnutí
-
- 090320112234.jpg
- (50.85 KiB) 147 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
pridavam Vam sem video ,, dnes som to kusok "testoval" , tych 5km skusit ist plny , no typujem to tak max na 1000metrov, aj to som nesiel nonstop plny .. ved si pozrite video,
a opät sa mi to stalo pri predbiehani .. kamionu :/ , vyplo, zastal som a proste nakopol na prvy krat a uplna pohoda ..
pls help
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KSRj4v701gY[/youtube]
a opät sa mi to stalo pri predbiehani .. kamionu :/ , vyplo, zastal som a proste nakopol na prvy krat a uplna pohoda ..
pls help
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KSRj4v701gY[/youtube]
- modreOKO
- motorkár
..dalsie video do zbierky:, dnes po otestovani pistona som pomenil kusok valceky dal som
3x(5,1g)
a
3x(7g)
...tak som skusal trosku, zastal som napolceste ze si idem zapalit a opät sa ozvalo stare zname klepotanie. Úvaha z minuleho roka , ze to bola volnobezka nie je správna. Pretoze ja tam ziadnu volnobezku nemam .
Opät nemam sajnu co by to mohlo byt, .. netreba sa ani velmi zapocuvat a nepravidelne klepotanie je znatelne pocut. Ako zily mi to netrha ale rad by som mal aspon ideu co to tam je...hm?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vrPGFtsFuIc[/youtube]
3x(5,1g)
a
3x(7g)
...tak som skusal trosku, zastal som napolceste ze si idem zapalit a opät sa ozvalo stare zname klepotanie. Úvaha z minuleho roka , ze to bola volnobezka nie je správna. Pretoze ja tam ziadnu volnobezku nemam .
Opät nemam sajnu co by to mohlo byt, .. netreba sa ani velmi zapocuvat a nepravidelne klepotanie je znatelne pocut. Ako zily mi to netrha ale rad by som mal aspon ideu co to tam je...hm?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vrPGFtsFuIc[/youtube]
- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
Podobny problem som maval aj ja a bolo to sposobene ze do karbu sa nedostaval benzin.Skus to bez toho filtra ci co to tam mas ci sa nic nezmeni.Inac na tvojom mieste by som sa asi uplne obsral keby mi to skapal na dalnici v lavom pruhu ty kokso 

- modreOKO
- motorkár
fuuh, kamosko uz mi to vyplo na inych miestach .. toto je to najmensie zlo,
myslis ze ten filter bude na chybe ze nedokaze prepustat tolke mnozstvo palivka ? ... hmm zaujimave a celkom logicke, kedze to tak naraz vypne , zo sekundy na sekundu , ..
a pisem si s nigdaisom a vravi mi ze to klepotanie môze byt zapricinene tymi rozdielnymi vahami valcekov. Takze vpodstate som dostal "inspiraciu" a napady preco mam tieto problemy ,, a to vsetko behom 10 minut ?
Milujem toto forum, dakujem chalani
myslis ze ten filter bude na chybe ze nedokaze prepustat tolke mnozstvo palivka ? ... hmm zaujimave a celkom logicke, kedze to tak naraz vypne , zo sekundy na sekundu , ..
a pisem si s nigdaisom a vravi mi ze to klepotanie môze byt zapricinene tymi rozdielnymi vahami valcekov. Takze vpodstate som dostal "inspiraciu" a napady preco mam tieto problemy ,, a to vsetko behom 10 minut ?
Milujem toto forum, dakujem chalani

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Presne tak ako pises tie prietokove filtre na hadicke nestihaju dodavat vcas tolko paliva na 99% bude problem v tom. daj tam normalnu celu hadicku a uvidis ze ti to pojde normalne. lebo to na tom videu je fakt hazardovanie, kebyze ta niekto sepali zozadu tak dakujem pekne...
a aj tie valceky treba aby boli rovnakej gramaze... inak mne to klepalo tiez v nizkych otackach, ale to nieje asi tvoj pripad lebo u mna to malo iny zvuk. A mal som ten problem ze bolo vybehany piestny cap, lebo som tam nehal povodny co mal este Davidian
a aj tie valceky treba aby boli rovnakej gramaze... inak mne to klepalo tiez v nizkych otackach, ale to nieje asi tvoj pripad lebo u mna to malo iny zvuk. A mal som ten problem ze bolo vybehany piestny cap, lebo som tam nehal povodny co mal este Davidian

- modreOKO
- motorkár
jj, jasne chalosi, budem riesit , dam vediet

-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Feb 08, 2007 3:41 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal toto iste a bolo to sposobene plieskom v karbiku ktory je pod hlavnou tryskou...vyhod ho dorici a uvidis ze to pojde...ak ne tak to bud tym palivovym filtrom, kupis vacsi...stoji to par€
- modreOKO
- motorkár
pliesok,? neviem ktory pliesok konkretne myslis, .. nejaky z plavaku ?
lebo ako ked sa nad tym tak zamyslim ja som s karbom absolutne vôbec nic nerobil, okrem toho ze som ho vycistil, som snim od minulej sezony nic nerobil a slapal uplne krasne , nemal problem .. no ako som to vsetko ponahadzoval nahodil som aj ten filter ,, a toto sa deje .
lebo ako ked sa nad tym tak zamyslim ja som s karbom absolutne vôbec nic nerobil, okrem toho ze som ho vycistil, som snim od minulej sezony nic nerobil a slapal uplne krasne , nemal problem .. no ako som to vsetko ponahadzoval nahodil som aj ten filter ,, a toto sa deje .
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
toto klepotanie bolo aj u mna ked som mal reverse fuk ... ako keby hrcenky o seba strngali
a to bolo asi vypalenou vatou (asi aj zelezo bolo v nom uz rozsypane) a kedze reverse je nitovany tak som kaslal nato
na yasuni ani na replike to nerobilo uz ... a tak zdochinal mne ked som kupil scoot pri plnom ... trochu som dal lepsiu prepustnost hadickam na benzin ale filter mam ten isty doteraz ako ty a nestava sa mi nic take ... a potom som ubral vzduch karbiku a prelepil dieru na airboxe na pol a odvtedy pokoj svaty ...

Srdcom TuneR
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
klepotanie mam aj ja
a neuhadnete aky mam vyfuk
odpoved je Reverse
mam na nom najazdených 13tisic bez vymeny vaty...

mam na nom najazdených 13tisic bez vymeny vaty...

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Nemôže to klepotať remeň. Ja mám pocit že ho to tam plieska o niečo.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
ja to tipujem na voľnobežku ale píšeš že ju tam nemáš zhod dekel naštartuj a riadne pokukaj určite to je niečo zo systému voľnobežky alebo znova vymeň valčeky aj tie dokážu pekne rachotiť ak su opotrebované
Naposledy upravil/-a mizu v Št Mar 10, 2011 12:37 pm, upravené celkom 2 krát.
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
volnobezku tam nema ved to pisal
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Mizu, on tu volnobezku vybral, precitaj si temu, viac dozadu.. Daval aj foto..tusim na predoslej strane.