Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
Re: Yamaha Aerox R
dnes doobeda vybruseny valec aj s novou piestnou sadou dosiel, cely nateseny siel skladat, vsetko pekne poporiadku potiadne poskladane
- Prílohy
-
- 220320112353.jpg
- (37.24 KiB) 265 stiahnutí
-
- 220320112359.jpg
- (43.53 KiB) 265 stiahnutí
-
- 220320112363.jpg
- (45.51 KiB) 265 stiahnutí
-
- 220320112365.jpg
- (47.53 KiB) 265 stiahnutí
-
- 220320112367.jpg
- (39.55 KiB) 265 stiahnutí
-
- 220320112372.jpg
- (43.26 KiB) 265 stiahnutí
-
- 220320112374.jpg
- (44.37 KiB) 265 stiahnutí
-
- 220320112375.jpg
- (54.11 KiB) 265 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
...atd
- Prílohy
-
- 220320112377.jpg
- (41.33 KiB) 264 stiahnutí
-
- 220320112380.jpg
- (57.37 KiB) 264 stiahnutí
-
- 220320112381.jpg
- (69.54 KiB) 264 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
...naliata voda do expanzky, pozapajane hadice, vsetko na svojom mieste, zacinam prekopavat, teraz su dve hodiny poobede a uz si necitim obe nohy, skusil som uplne vsetko, vymienal som sviecky, podlieval som bezko do valca, tankoval som nove cerstvee namiesane benzko do nadrze, so syticom bez sytica, vymienal som kazdu jednu sviecku som na porkyho radu priklepaval elektrodu, a zonva prekopaval a znova a znova, .. mal uz tendenciu sa chytit, aj nej sa tri krat sam pretocil, no tym padom to haslo, nic proste, .. zakazdym co som vyberal sviecku bola mokra, takze palvo dotekalo vpohode. Zhodil som aj open filter a skusal bez neho, nic nic nic proste, ani prd...
..ne tu sim , co stym zase je
..ne tu sim , co stym zase je

david taketo tupe reci si v tichto chvilkach nechaj pre seba.typek je zufaly cakal by som od teba nieco pozitivnejsie nie hentaku blbost tu napises.
modroocko: pozri trysku mal som ten isty problem aj sviecka zabrblana len v tryske bol nejaky kamienok no nie v tryske ale v tej trubicke co tam je. vyskusaj a daj vedet
modroocko: pozri trysku mal som ten isty problem aj sviecka zabrblana len v tryske bol nejaky kamienok no nie v tryske ale v tej trubicke co tam je. vyskusaj a daj vedet

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
daj si kavu, dychaj, chod sa prejst na vzduch, vrat sa ked budes kludny.. nerob z Vlada hned zufalca..ja som len odlahcoval situaciu..rozhovory na tuto temu by som s nim neriesil tu verejne ale na skype, kedze na to sa skor hodi chat..
a hlavne si precitaj co uz skusal a nerad mu to co uz skusal, ved to vie sam..
Ked uz tak skor by som skusal, ci mu to hadze iskru, pripadne to nechal chvilku oddychnut, nakopol na prazdno bez klucika tak zo 6 raz, trosku zacpal privod vzduchu, dal plyn a skusal uz pod napatim nakopnut.. a cakal na odozvu..
P.S.
Tupe reci mi prijdu take, co su napisane z ypsilonkami..
a hlavne si precitaj co uz skusal a nerad mu to co uz skusal, ved to vie sam..
Ked uz tak skor by som skusal, ci mu to hadze iskru, pripadne to nechal chvilku oddychnut, nakopol na prazdno bez klucika tak zo 6 raz, trosku zacpal privod vzduchu, dal plyn a skusal uz pod napatim nakopnut.. a cakal na odozvu..
P.S.
Tupe reci mi prijdu take, co su napisane z ypsilonkami..

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Iskru ti to hádže dobrú? Kábel je dobrý?
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
hej iskru mu hadze, sme si pisali, ze ide skusit zresetovat CDI, uvidime co to spravi..
- modreOKO
- motorkár
nič 

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Nieje možné že to ani raz neodpáli
. A tá iskra je dostatočne silná, alebo len taká slabunká? Mne to tiež takto robilo a po dvoch týždňoch som zistil že zo stáleho rozoberania sviečky, sviečkový kábel visel už iba na drôtiku a preto neštartovalo, lebo iskra bola slabá. Tiež som sa donakopával do zmordovania.

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- modreOKO
- motorkár
kabel by mal byt vporiadku zajtra to este pozriem , no je to velky hruby kabel, kablisko, ako to tam pozriem ci je to vporiadku ?
prikladam male video ako to "ide" , ale ak sa zapocuvate tak on sa chyta, jemne proste sa mu chce, ale daco mu akoby chyba.
Ja to zajtra visim na nahodenie volnobezky , vsetkych ozub.koliesok, elektrickeho startera , uz nabijam baterku, tak uvidime rano ..
aj prednedavnom mi to tak nabehlo, no uvidime ..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FQJprbiDY2A[/youtube]
prikladam male video ako to "ide" , ale ak sa zapocuvate tak on sa chyta, jemne proste sa mu chce, ale daco mu akoby chyba.
Ja to zajtra visim na nahodenie volnobezky , vsetkych ozub.koliesok, elektrickeho startera , uz nabijam baterku, tak uvidime rano ..
aj prednedavnom mi to tak nabehlo, no uvidime ..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FQJprbiDY2A[/youtube]
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
kks nechapem ty mas z tym tolko smoly... dufam ze sa ti to podari vyriesit
inak dobry skills v nakopavani, skoro jak elektricky starter

inak dobry skills v nakopavani, skoro jak elektricky starter

- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
toto som už tuším zažil nebude to mat niečo spoločné zo vzduchom skúšal si niečo s karbom
podpis som si este nenastavil
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
keď si všetko dobre poskladal a valec ma kompresiu tak tam bude poblem asi v iskre lebo aj keby bolo niečo s karbikom tak to čo si tam striekol pod sviečku musí odpaliť....
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- modreOKO
- motorkár
výnimočne suhlasim s damom , aj s porkym sme sa zhodli ze musi byt daco s iskrou, induckou, albo samotnou svieckou alebo dacim takym proste
mizu, s karbom som skusal len zapchat prisun vzduchu (dal som dole OFilter) a nakopaval a riesil vsetky veci som uz bez filtra uplne som ho zlozil dole a skusal .. takze vzduchu bude mat on dost
mizu, s karbom som skusal len zapchat prisun vzduchu (dal som dole OFilter) a nakopaval a riesil vsetky veci som uz bez filtra uplne som ho zlozil dole a skusal .. takze vzduchu bude mat on dost
- lukaskq888
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 8:54 pm
- Skúter: Piaggio NTT
Vies co skus dat dole klapky aj karb a striekni do sania trochu benzinu...a skus nakopavat ak ti to chyti tak mas problem z karbom...ja som to tak skusil a pomohlo....
- modreOKO
- motorkár
aha 

- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Snad sa podari, inac na buducu jar by si si mohol dat kolecko po Slovensku, nakopaval by si skutre po zime 

- modreOKO
- motorkár
takze skusal som vsetky sviecky co som doma nasiel , skusal som aj nejaku Bosh , no bez pokusu, kazdu jednu som podlieval skusal startovat nohou vsetkym moznym no nic.
Nainstaloval som naspäť el. sterter s volnobezkou a celym mechanizmom, no tiez sa mu prilis nechce.
Kontroloval som ind.cievku, všetko je vporiadku, sviecka kazda jedna hadze iskru len taky fukot.
Demontoval som aj vyfuk , ci nebude vnom ta nespalena zmes z podlievania no nic zneho nevyslo, vyfuk je cisty.
skusal som nakopavat + el. starter no ak sa zapocuvate, ja tam pocujem proste nejake naznaky ze sa chyta, no NIECO TOMU CHYBA ..
nejake napady ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QsUaztZGEIQ[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pvua2G2XyOY[/youtube]
Nainstaloval som naspäť el. sterter s volnobezkou a celym mechanizmom, no tiez sa mu prilis nechce.
Kontroloval som ind.cievku, všetko je vporiadku, sviecka kazda jedna hadze iskru len taky fukot.
Demontoval som aj vyfuk , ci nebude vnom ta nespalena zmes z podlievania no nic zneho nevyslo, vyfuk je cisty.
skusal som nakopavat + el. starter no ak sa zapocuvate, ja tam pocujem proste nejake naznaky ze sa chyta, no NIECO TOMU CHYBA ..
nejake napady ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QsUaztZGEIQ[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pvua2G2XyOY[/youtube]
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
hmmm este ma napada ci to nemoze byt zly vybrus ze to nema tlak a podfukuje to. ci to je blbost ?
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
- modreOKO
- motorkár
ja ked prikryjem palcom riadne pritlacim na zavit kde davam sviecku tak ma nepusti dalej .. ako myslim ze tam je tlak riadny no 

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
skus nič nenastriekať daj suchu sviečku a nakopavaj po raze s razanciou...nie tak "zbesilo" velakrat za sebou.
ešte je možne to čo robilo raz Deltorovi, že von z valca sviečka mala iskru ale vo valci pod tlakom nič.
ešte je možne to čo robilo raz Deltorovi, že von z valca sviečka mala iskru ale vo valci pod tlakom nič.
- modreOKO
- motorkár
chalani dakujem vam za vsetky rady ..alci mi dal zopar moznosti co to môze byt a jedna znich bola aj :
...myslim si ze to nepotrebuje dalsi komentar
...myslim si ze to nepotrebuje dalsi komentar
- Prílohy
-
- 230320112393.jpg
- (72.2 KiB) 473 stiahnutí
-
- 230320112396.jpg
- (100.41 KiB) 473 stiahnutí
-
- 230320112397.jpg
- (84.72 KiB) 473 stiahnutí
-
- 230320112399.jpg
- (136.7 KiB) 473 stiahnutí