Vlady gratulujem

Moderátor: Moderators
modreOKO napísal:Diki chalani vážim si to, je to aj dobudúcna, aby človek zase nemusel rozmyslat ako vsetko ide , tak len klikne na 65 stranu v modroockovej teme a ides..
Damo , jasne ze to videla, nemala najmensi problem dokonca ma pochvalila ako som to zase raz vymyslel
![]()
Michal jasne ze vyrazametesim sa aj ja .. len to chce este dotiahnut určité maličkosti
(magneto=magnet=rotor)modreOKO napísal:druha strana nejake to tesnenie pod zapalko, zapalko , samozreme polmesiacik na kluku no a magneto
modreOKO napísal:foxik:(magneto=magnet=rotor)modreOKO napísal:druha strana nejake to tesnenie pod zapalko, zapalko , samozreme polmesiacik na kluku no a magneto
Michal stou kofolou neponahlajme , ja by som to kludne aj o tyzden este posunul, mam ten detail o velkosti 40x17 cm a musim ho niekde na roxovi umiestnit chapes
Makicko dikesss, zistil som ze sa to oplati robit poriadne a predcizne vsetky tieto veci netreba to podcenovat
tomcool2 som si ani nevsimol ze si z BS to je super, tak z BS pôjdeme ty, alchemist, ja a na pocuvadlo za michalom a ostatnymi..tesim sa