uwaa,, hosi hosi, ja som ti normalne chytil ten obus do ruky, open filter a zacal som to obliepat nejako "vzduchotesne" paskou dookola a zkade proste fucalo, nechal som len špic na prieduch vzduchu . . . najskôr mi to len nastartoavavlo ale neslo do otacok ani som sa nepohol, tak som kusok odlepil , , , nahodil valceky tri 4g a tri 5,1 g a slape to ako diabol ,
ked som mal tuto kombinaciu a nemal som ho oblepeny tak mi zvyklo v takych 3/4 plynu mozno viac

proste "dusit", ako keby vynechavat, proste diera vo vykone alebo co .. a zvyklo aj z vyfuku ,,,, nieze strielat supy bomby , ale tak akokeby prskat a flusat daco, tak som jazdil pomalsie to je jasne .. no ale ako som to oblepil, fuuuh
myslite zeby som mal ten vzdusnik nejako viac utiahnut alebo co ? aby som mohol odlepit pasku z open filtra ?
...a este dalsia vec , nevydrzi bezat na vollnobehu, nastartuje len s jemne supnutym plynom, alebo syticom ale to ho musim velmo prehovarat ..
pozeral som sviecku a mam taky pocit ze sa zacina zafarbovat do tehlovej, necham tomu cas no hlavne je ze nie je ziadna absolutne ziadna diera vo vykone , scoot ide krásne za plynom .. mozno este skusim nahodit cisto len 4g valčeky
btw: pripominam ze sa stale zabavam stym malossi valcom, trysky ma dnes sklamali , uvidime zajtra