Tá oranžová čo je na matkách a skrutkách tlmičov vpredu aj vzadu je stou čiernou celkom pekná kombinácia, tie červené veci mohli ísť do tej oranžovej a bolo by to podľa mňa Eňo-ňuňo
nastal cas porozmyslat nad vyfukom....co snim? dat opieskovat a streknut cirim lakom? alebo ho streknut do ciernej matnej ako som mal gianelli?moc sa mi nepaci ten zlty opaleny lak na nom ale neviem sa neako rozhdnut snad neako pomozete
Dneska som sa konecne odhodlal pustit do elektriky po pol dni pajkovania a tahania kablov som dal dokopy ten tachometer kraasne vsetko funguje a ece zopar veci musim dokoncit ale to je uz malickost..
kiwi ty kks po dlhom čase poriadny projekt tu na fóre keď to bude všetko po kope tak to bude iná pecka ..... Dúfam že raz si aspoň takého ako máš ty postavím
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
Hh dik Damo neboj ked budes sikovny poskladas lepsi jak ja skladam
No neska som nahodil Konecne vyfuk dostal mensu GO
a chcem sa spytat paskuTHERMO TEC kde zozeniem? by sa mi zisla kedze sa mi nechce striekat vyfuk a koleno uz je chytene...
thermotec kupis skoro v kazdej auto tuning predajni...ja kupujem v autotechne zvolen...rolka vyjde okolo 50e (staci trosku zagooglit a najdes aj vela eshopov kde ju maju)