Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
Re: môj AEROX ala Modroočko
hosi PM ..
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
no dnes som zbhol za alčim do ZV po 4 veci ..
po nový REGLER ..
ktory som po nahodeni siel hned otestovat a svetlo svietilo ! Sice iba jedno(zadné) kedze som mal len to nahodene vpodstate, .. skusil som aj smerovky ktore nesli, doteraz neviem preco , v buducnosti to budem riesit .. predne svetlo nemam zapojene ..
po nový REGLER ..
ktory som po nahodeni siel hned otestovat a svetlo svietilo ! Sice iba jedno(zadné) kedze som mal len to nahodene vpodstate, .. skusil som aj smerovky ktore nesli, doteraz neviem preco , v buducnosti to budem riesit .. predne svetlo nemam zapojene ..
- Prílohy
-
- 251120091140.jpg
- (70.33 KiB) 109 stiahnutí
-
- 251120091142.jpg
- (89.95 KiB) 109 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
druhou vecou bola sada na opravu vodnej pumpy ..
odmontoval som vrchnu krytku, potom cely kryt VP, kedze som to robil prvy krat vzivote nevedel som do coho idem , ale alci mi poradil ako to porobit a tak som nebol uplne tupy, ale aj tak .. po otvoreni mile prkvapenie v podobe risavo-hrdzavej farby, no nadhera,, hned som vyumyval a zacal sa trapit s vyberanim lozisk a gufera a vsetkych veci, potom zase umyl , .. kusok namazal ponahadzoval a je to ..
odmontoval som vrchnu krytku, potom cely kryt VP, kedze som to robil prvy krat vzivote nevedel som do coho idem , ale alci mi poradil ako to porobit a tak som nebol uplne tupy, ale aj tak .. po otvoreni mile prkvapenie v podobe risavo-hrdzavej farby, no nadhera,, hned som vyumyval a zacal sa trapit s vyberanim lozisk a gufera a vsetkych veci, potom zase umyl , .. kusok namazal ponahadzoval a je to ..
- Prílohy
-
- 251120091138.jpg
- (65.66 KiB) 109 stiahnutí
-
- 251120091146.jpg
- (84.47 KiB) 109 stiahnutí
-
- 251120091149.jpg
- (91.8 KiB) 109 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
tretou vecou bol spínac brzdovych svetiel ..
..bohuzial knemu som sa ani nedostal .. zacal som riesit stvrtu vec :/
..bohuzial knemu som sa ani nedostal .. zacal som riesit stvrtu vec :/
- Prílohy
-
- 251120091139.jpg
- (82.31 KiB) 110 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
stvrtou vecou bolo PLYNOVÉ LANKO ..
ktore nedopadlo zrovna podla mojich predstav .. dal som dole kufor ,, dal dole zopar sroubikov z karba .. vytiahol stare lanko, zistil aky je vtom mechanizmus , aby som vedel dat nas5 uz nove lanko od alciho.. no vsimol som si ze stare lanko je ine ako nove , je "jednoliate" nie je tam taky ten medzikus ako v novom lanku.. no nevadi skusal som to vymenit no po hodine trapenia sa som vypustil nervy a polozil si vedla seba obe lanka a zistil som ze stare je asi o 10 - 15 cisel väcsie ..
skoro ma j.... :/
..pytal som sa byvaleho maitela a ze to lanko nie je z origo roxa je nejake ine.. prispôsobene .. tak super.
som zatial bez lanka s otvorenym karbom
a s alcim vymyslame co stym . .. navrhol jedno riesenie ako by sa to dalo spravit tak uvidime ..
drzte palce
..sorry za kvalitu foto, uz som nemohol..
ktore nedopadlo zrovna podla mojich predstav .. dal som dole kufor ,, dal dole zopar sroubikov z karba .. vytiahol stare lanko, zistil aky je vtom mechanizmus , aby som vedel dat nas5 uz nove lanko od alciho.. no vsimol som si ze stare lanko je ine ako nove , je "jednoliate" nie je tam taky ten medzikus ako v novom lanku.. no nevadi skusal som to vymenit no po hodine trapenia sa som vypustil nervy a polozil si vedla seba obe lanka a zistil som ze stare je asi o 10 - 15 cisel väcsie ..

..pytal som sa byvaleho maitela a ze to lanko nie je z origo roxa je nejake ine.. prispôsobene .. tak super.
som zatial bez lanka s otvorenym karbom

drzte palce
..sorry za kvalitu foto, uz som nemohol..
- Prílohy
-
- 251120091141.jpg
- (61.22 KiB) 108 stiahnutí
-
- 251120091154.jpg
- (40.95 KiB) 108 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
Musim sa vam pochvalit, vcera mi dosiel zosilovac od Porkyyy-ho
dakujem ..
a uz som bol kupit aj nejaky ten chladic, a nejako som to tam aj namontoval
..a nejako aj krabicku som si spravil na to , bo som sa nudil 

a uz som bol kupit aj nejaky ten chladic, a nejako som to tam aj namontoval

- Prílohy
-
- 261120091156.jpg
- (79.6 KiB) 97 stiahnutí
-
- 271120091157.jpg
- (52.37 KiB) 97 stiahnutí
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Žeby sa tu po dlhom čase znovu nejaký dobrý projekt rozbehol? No vkaždom prípade držím palce 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- modreOKO
- motorkár
fuu hosi no dakujem za podporu
.. no jedna sa poväčšine len o take opravy , výmeny , čistenie a tak .. plus sem tam nejaka novinka nech to je podla mojich predstav
.. ale dakujem vazim si to

- modreOKO
- motorkár
..bude tam aj autozastrcka na 12V + poistka 3,5A 
..poistka (4A) je uz aj medzi zosikom a buducou bezudrzbovou gelovou 8Ah baterkou

..poistka (4A) je uz aj medzi zosikom a buducou bezudrzbovou gelovou 8Ah baterkou

- Prílohy
-
- 271120091158.jpg
- (56.41 KiB) 83 stiahnutí
-
- 271120091159.jpg
- (65.7 KiB) 83 stiahnutí
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
Chladic si nemusel zakryt...ked sa to nahreje tak pomalsie bude odvadzat teplo do prostredia...ale jak vidim v zadu tam mas nieco take tak neviem ci to take jak mriezky na odvod tepla
Srdcom TuneR
- modreOKO
- motorkár
ano, presne .. ja som vzadu spravil take podlhovaste diery, na odvod tepla, no musim to prerobit, nieze by to bolo zle, no musim lepsie upevnit chladic od IO lebo to nesedelo akosi, a pri otrasoch scootru by to pochvili nesedelo vôbec .. inak dik za postreh, asi spravim viac dier.. asi urcite
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Ako si tam dal ten chladič? Teplovodivá pasta? žuvačka?...ak nie bolo by dobré tam niečo také použiť 

- Porkyyy
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
je tam pasta a dal jej trosku viac nevadi
a ak by nebola pasta tak stacilo by trosku vazeliny tam hodit..stara dobra metoda
oskusana na mojom procaku stvorjadrovom

Srdcom TuneR
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
inac naco vyrabat skatulu ked sa da pekna plastova kupit za cenu tej lepiacej pasky co sla na tu tvoju...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Ach, trpím zaňporkyyy napísal:stacilo by trosku vazeliny tam hodit.., oskusana na mojom procaku stvorjadrovom

- modreOKO
- motorkár
ano
.. porkyyy bol rychlejsi ako ja , dal som tam pastu presne na to určenú, sátala okolo 1,5e, ale ak ma splniť účel tak sa to oplati urcite.
.. a ano je to lepší pocit ked si nieco spravis doma sam a este v mojom pripade prveho scootra som do toho este viac zanieteny a chcem mat vsetko HNED
(nie na ukor kvality).. ved tak ako som sa napriklad pytal v obchode s baterkami mam nejaku vyhliadnutu a chlap mi povedal ze aj tak najlepsie by bolo ju naliať (gélom) tak na jar, na sezónu , lebo ked sa uz raz naleje tak .. ved viete co
, a aj tak este nemam repro, a ani peniaze na repro, takze na riesenie nejakeho chladica aj zosiku mam mrte casu, ale nedalo mi to a dnes som ho dokonva AJ OTESTOVAL A FUNGUJE
..
ta skatulka je robea akoby namieru, presne ju zmestim na miesto byvalej baterky na stredový plast takze spokojnost

.. a ano je to lepší pocit ked si nieco spravis doma sam a este v mojom pripade prveho scootra som do toho este viac zanieteny a chcem mat vsetko HNED

- Prílohy
-
- 281120091160.jpg
- (117.81 KiB) 129 stiahnutí
- Porkyyy
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Vazelina sa niekedy pouzivala a je to ako posledna moznost...a vazelinu mam aj na svojom takom istom zosilovaci a nijaky rozdiel...a ked som to skusal na stvorjadre nataktovanom z 2,5Ghz na 3,4Ghz a s prehladom chladilo...neni sa coho bat keby tam bola
Srdcom TuneR
- modreOKO
- motorkár
ludia poradte mi kto mate roxy , ake su udaje z toho vykonoveho odporu ?
.. ja som pozeral uz aj googla, aj manual k roxovi ale neviem to proste najst , uz som zufaly
..,mne sa to rozpadlo asi na 20 casti , a neda sa to uz dat dokopy a uz vôbec nie precitat.. prosimvas ake to maju Aeroxy ? dakujem 

- Prílohy
-
- rezist.jpg
- (4.87 KiB) 118 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
dnes som opäť o kusok pokročil, .. kupil som novú BAterKu ..
8Ah gélová , bezúdržbová, či ako sa jej to nadáva..tak dufam ze buduce audio daco vydrzi zahrat.. nenapúšťal som este tekutinou, lepsie bude az na jar..
..kedze som uz mal fyzicky baterku v ruke, som nasiel miestecko pre nu, sadla ako uliata, je sice v trosku inej polohe ako bola pôvodna, no kôli velkosti som upravil aj plasty jemne, tak sa vsetko zmestilo .. tu velku dieru vstrede v tom plaste na druhej fotke si nevsimajte
, to sa casom zatmeli a spravi, to je najmenej, muselo to ist cele prec inak by som tam nic nezmestil..
..noo a este jednu vec som chcel, nasiel som aj krasne miestecko na zosilovac, na miesto pôvodnej malej baterky.. sadol ako prdel na serbel..
..no a uz ked som bol taky zabehnuty tak som aj vyriesil tu 12V zastrcku .., nasil som krasne miesto na to, a vsetko toto v plaste pod nohami .. som spokojny ,

..kedze som uz mal fyzicky baterku v ruke, som nasiel miestecko pre nu, sadla ako uliata, je sice v trosku inej polohe ako bola pôvodna, no kôli velkosti som upravil aj plasty jemne, tak sa vsetko zmestilo .. tu velku dieru vstrede v tom plaste na druhej fotke si nevsimajte

..noo a este jednu vec som chcel, nasiel som aj krasne miestecko na zosilovac, na miesto pôvodnej malej baterky.. sadol ako prdel na serbel..
..no a uz ked som bol taky zabehnuty tak som aj vyriesil tu 12V zastrcku .., nasil som krasne miesto na to, a vsetko toto v plaste pod nohami .. som spokojny ,

- Prílohy
-
- 301120091161 - kópia.jpg
- (65.4 KiB) 100 stiahnutí
-
- 301120091166 - kópia.jpg
- (82.12 KiB) 100 stiahnutí
-
- 301120091164 - kópia.jpg
- (104.83 KiB) 100 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
no, .. pokračujeme ďalej
pribudli drobnosti ako spínač na zosík (nazeleno podsvieteny
) ..su objednane komponentné repro GZTC 13MK2 od GroundZero 
pribudli drobnosti ako spínač na zosík (nazeleno podsvieteny

- Prílohy
-
- 101220091287.jpg
- (41.33 KiB) 79 stiahnutí
-
- gz_GZTC13mk2_73127.jpg
- (28.4 KiB) 79 stiahnutí
Naposledy upravil/-a modreOKO v So Dec 12, 2009 5:24 pm, upravené celkom 1 krát.
- modreOKO
- motorkár
..včera som sa stretol s alčim ktorý ma potešil a dal mi do ruky "GUMU" 
krásna nová SAVA MC16 ako stvorená premňa o rozmeroch 130/60 R13 ..hneď som vyvýjal iniciativu ju obuť, no tie štouby ktoré držali koleso boli silnejšie a tak hybaj s celyn scootom do auta a do servisu, tam som nic neporiesil skoro ma j...o [zevraj scooty tam nerobia], no ale aspon mi povolil tie šrouby
a na druhy den (dnes) som bol dat prezut [chlap mi povedal že aj vyvážia nie je problém, ale len predné, bo zadné sa im nedalo uchytiť],
inak spokojnosť..

krásna nová SAVA MC16 ako stvorená premňa o rozmeroch 130/60 R13 ..hneď som vyvýjal iniciativu ju obuť, no tie štouby ktoré držali koleso boli silnejšie a tak hybaj s celyn scootom do auta a do servisu, tam som nic neporiesil skoro ma j...o [zevraj scooty tam nerobia], no ale aspon mi povolil tie šrouby

a na druhy den (dnes) som bol dat prezut [chlap mi povedal že aj vyvážia nie je problém, ale len predné, bo zadné sa im nedalo uchytiť],
inak spokojnosť..
- Prílohy
-
- 121220091290.jpg
- (55.87 KiB) 81 stiahnutí
-
- 121220091291.jpg
- (61.08 KiB) 81 stiahnutí
-
- 121220091302.jpg
- (71.63 KiB) 81 stiahnutí
Naposledy upravil/-a modreOKO v So Dec 12, 2009 4:42 pm, upravené celkom 2 krát.