Yamaha Aerox - kiwi
Moderátor: Moderators
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Yamaha Aerox - kiwi
kolko ta stala lakovačka ?
SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- kiwi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 27, 2010 7:55 pm
- Skúter: Yamaha AEROX-RR
- Kontaktovať užívateľa:
vies co vyslo ma to okolo 130e a aj to som platil len za material kedze mi to lakoval kamos lakernik 

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
kamarat chodí na umelecku školu, a chceme skusit to streknut na mojom skutri, aky material si kupoval ? zaklad v spreji ? farba akrylova a lak aký
?

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som daval zaklad na plasty,potom špricgit,a na to isla PPG perlet a lak je ten najkavlaitnejsi odolny voci kamienkom a oderkom (ovsem nema funkciu pancierovnia
) ako mlieko vyzera a hlavne gitoval som to gitom na plasty tym zltym lebo obycajny lubi prasknut

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No takze dalsi upgrade 260mm kotuc SSP
v podstate by bol uz roxik hotovy len ho caka ece lakovacka
ale tak potom viem nepiste ze som to dofajal z nalepkamy
ale ina moznost nebola ako zakryt tie skrabance docasne 

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ano ano je suchnuty z druhej strany ale aj na druhej strane su rovnako dane nalepky predsa nebudem lepit len jednu stranu 

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... takto koncia zastancovia lajt tuningu .... inak mne sa na roxovi(resp. NITRe ) velmi pacila oranzova perlet .... inak tatko ta nepochvalil ako si si ten poldecak poladil - ked sa na nom neudrzal ??? ....
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no ako toto je konecnaa,,,nalepky dolu naspak povodny lak a to je asi vse
neznasam nalepky
ale ako maskovanie je to dobre,,,oranzova perlet je nadherna lenze zas KO a prepis farby a taak too nenni ono...vies coo ako na motor nic nevravel
len pochvalil Gumy ze dobre sedia na štrku 

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Nechcem ti do toho kecať viem každému sa páči niečo ine ale keby si tam pridal paru veci biele tak by to bola pecka...modrobiely rox je naj...
V predu ako je mriežka chladiča tak by som vytrhal tie prepážky a šupol tam biely tahakov ako ma modreOKO.. Potom kola do bielej a vnutorne plasty ktore su teraz čierne tiež do bilej a bola by to ina pecka (tak si predstavujem môjho roxa
)
A ešte ten bočný plast na bruchu ako je bočak by som vymenil za cely a urobil by som tam dieru iba fakt pre ten bočak
... to ty si s neho tak odrezal ?
či predchadzajuci majiteľ ?
V predu ako je mriežka chladiča tak by som vytrhal tie prepážky a šupol tam biely tahakov ako ma modreOKO.. Potom kola do bielej a vnutorne plasty ktore su teraz čierne tiež do bilej a bola by to ina pecka (tak si predstavujem môjho roxa

A ešte ten bočný plast na bruchu ako je bočak by som vymenil za cely a urobil by som tam dieru iba fakt pre ten bočak

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ono damo mas pravdu modro biely je naj lenze...kam sa vsade kuknem je modro biely aerox..ale vsade
ci rossi replika ci tunery vsetky modre roxi su ladene do biela ale taky modro cierny ako fest zatmaveny skoro az tmavy aerox som v podstate nikde nevydel...ono mas pravdu ze kazdemu sa paci nieco ine kazdy ma iny štýl ...akoze aj ja by som siel do tej bielej ale uz podla mna to je take co ja viem otrepane
ja sa vzdy snazim nikoho nenapodovat a robit si to podla seba...btw..JA som za cierno oranzove alebo orange a carbon
) no a dasa vec ten bocak neni odrezany je origo ja uz som taky kratky mal je to buzzety ale dost je labilny lebo je kratucky...

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Nemyslel som stojan, ale ten bočný plast brucha ako je bočak myslel som že je s neho odrezané po celej dĺžke ale asi som zle pozeral teraz pozeram že je to OK
A s tým Modrobielym roxom máš tiež trocha pravdy ale na východe som modrobieleho ešte nevidel

A s tým Modrobielym roxom máš tiež trocha pravdy ale na východe som modrobieleho ešte nevidel

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Jaaj
ja som bol volaky z teba zmeteny
som nevedel co myslis
no zas preistotu tuna je viac nez dost modro-bielych tak vies ako to je treba sa trosku aj líšiť
a keby sa nechceme tak zostaneme vseci pri seríí 

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No uz 2 dni riesim jednu anomaliu
skuter zacal vibrovat pri plnom plyne az tak ze nohy nemozem mat dlhsi cas na podlahe lenze ked pustim plyn do polky tak vibrovat prestane...jedneho casu mi to robilo aj na 50ccm ale to casom prestalo potom na 17.5 karbe to robilo na 1\4 plyn a to neak ked som to naladil prestalo potom som supol 70ccm asi 3 tyzdne klud a vybruje to jak besne cul...v com to moze byt? neviem si stym rady uz...

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
zeby kluka?aku tam mas?mozno loziska hod videjko.
podpis som si este nenastavil
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no kluka je dost mozna je tam seriova a ma 18tisic odjazdene ...videjko je zbytocne bo to ne ze by sa trasol cely skuter to nie to len stranse to preraza do podlahy az nohy tam neudrzim...
Yamaha Aerox RR- By KIWI
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
TOP performance trophy...zakladnu liatinku...neviem ked som ju pozeral bola dobra no rozmyslaM Ze ci to nerobia loziska znahodou
Yamaha Aerox RR- By KIWI
- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
mne ten pred stavec nepasoval aspoň niekomu pomohol vyzerá to dobre a už toho cumla nikomu nepožičiavaj ja svoj z rúk nepustím ešte preto je celí 

podpis som si este nenastavil
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal cca pred dvoma tyzdnami cca ten isty problem ... uplne zle zladene vario a zadnu remenicu + kontrastku som mal ... ricalo to a pri plnom to vibrovalo brutalne ako traktor ... som si myslel ze uz kluka 200 eurova v prdely ... ale uz som to poriesil a vyladil to. Teraz ziadny problem 

Srdcom TuneR
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
JJ uplne tam sadol som
dakujem ece raz moc mi to pomohlo...to stou remenicou pozeral som to lebo to ma ako prve napadlo ze remen...ale tak prvy krat som to zaregstroval ked som viezol 100kg brata a rozbiehal som sa do kopca...neviem ci spojka alebo co ale zacal vybrovat potom to ustalo asi po 2dnoch ale taraz to stale vybruje ... no skusim to rozobrat a cele vario poskladat naspak mozno to pomoze...a pozrem tu spojku ci spojkovy zvon sa teplom nevyosil alebo co

Yamaha Aerox RR- By KIWI
- kiwi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
takze chlapci neska sa mi stala taka nepekna vec...idem si tak 60 zrazu supa jak svina koleso vríska guma horii,auta brzdia trubia,,,adrenalin ako sa patrii,,reku čo je? rychlo som to podlacil ku krajnici kuknem na zadne koleso az som na rit padol....zadne brzd.prasatko sa mi urvalo od kartra z uchytov a namotalo sa mi do kolesa rozbilo mi cely karter,zohlo kotuc,hadicku a vykrivilo osku koleso ohlo tak ze chodi od tlmicu po vyfuk co je cca 5cm
prasatko bolo tak kusnute do kolesa do toho lúču ze som ho musel z kamenom velkym vybuchat zneho von,,chytro som tom uvazal a pomaly upaloval domov co je 9km vytraseny z cesty som pozeral skody ani len to prasa to neprezilo
takze chlapciii zhanam karter zo zadnym kolesoom
zajtra sem hodim foto 

Yamaha Aerox RR- By KIWI