Malaguti F12 (rts-techna.sk)
Moderátor: Moderators
- skrone
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 3:08 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Inscene : Je to na vozenie a ne na kukacku ked uz tak ... nestrekol som to preto ten karter radsej si ho vycistim a som rad ako davat bacha ci to neskrknem nekde ... mam to domesta na jazera a t d takze nebudem puntickar jak ty
ked uz a to okolo tacho som nespricol preto bo sa mi stim nexcelo j.. a ked sa ti to nelubi tak tu nepis debiliny a nehaj si preseba
a mal som v plane to dat do biela ale serkat nato

podpis som si este nenastavil
- Inscene
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ty kokos 15 rokov mas do koho sa tu navazas.... voleee.....
ja som nepovedal ze sa mi to nepaci...ale ked uz su streknute te krabicky tak si mohol aj te tlacitka.. budiky ok takze asi olepit ale o to nejde..
a karter....ide hlavne o to ze sa ti potom na tom nedrzi ta spina vies ...streknes vapkov a mas umyte skus si karter po par rokov umyt ...zabudni budes rajbat smirglom...ale to je tvoja vec...
a koho to sere ze to rajbnes niekde?? aj tak ten skuter po lete bude taky dobyty ze ho nemalo vyznam ani striekat...ale vsak to zistis sam
ja som nepovedal ze sa mi to nepaci...ale ked uz su streknute te krabicky tak si mohol aj te tlacitka.. budiky ok takze asi olepit ale o to nejde..
a karter....ide hlavne o to ze sa ti potom na tom nedrzi ta spina vies ...streknes vapkov a mas umyte skus si karter po par rokov umyt ...zabudni budes rajbat smirglom...ale to je tvoja vec...
a koho to sere ze to rajbnes niekde?? aj tak ten skuter po lete bude taky dobyty ze ho nemalo vyznam ani striekat...ale vsak to zistis sam
- Inscene
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
momoo napísal:inscene nemyl si prispevky s vekomked chces do biela karter tak komplet rozobrat a dat napraskovat a ani kamen ti to neolupi:)
ako da sa aj tak ale naco takto to streknes raz a na konci sezony iba stetcom zatres to co bude odlupene .a mas to radovo za par korun...ale ked chces poriadne da sa aj praskovat...
- skrone
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 3:08 am
- Kontaktovať užívateľa:
Takze dake foto .... Moto je nastavene a priparavene este dake mensie upravy.... a kim dojdu dieli
a pls mam moznost piaggio zip 1999r.v bez zapalovania, doskrabany a inak zevraj pojazdny musim ist nato kuk a xce zato 4 litre tak rozmislam ze spravim .... oplati sa to ??? bo nevim ci je tam velka investicia ... bo lakirnika vybavim si za lacno ale to ostatne nevim co tam bude tak poradte pls
Ruzove gripy uz odchadzaju alci vybavil cervenucke klasne xD

Ruzove gripy uz odchadzaju alci vybavil cervenucke klasne xD

- Inscene
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
pekne ...te ruzove gripy tam vobec nesedia..ale vsak vymenis
dalej mi tam nesedia te gumy na nohy...rozmyslal by som nad niecim takym istym ale z laminatu a potom to streknes na bielo alebo to tam nedavaj vobec..ja som tak jazdil a dalo sa
no a este si mohol dat tu zatku prevodoveho oleja cervenu
a piaggio by som bral...aspon sa pohras...
dalej mi tam nesedia te gumy na nohy...rozmyslal by som nad niecim takym istym ale z laminatu a potom to streknes na bielo alebo to tam nedavaj vobec..ja som tak jazdil a dalo sa
no a este si mohol dat tu zatku prevodoveho oleja cervenu
a piaggio by som bral...aspon sa pohras...