tak ale zas ked niekto bude mat malaguti a bude ho chciet upravit tak vidi ze co a ako ma urobene niekto iny a moze ho to inspirovat sam uvidi ze k novemu nastreku by to chcelo aj nejaku inu zmenu a dopredu si to naplanujegeetee napísal:ked pochvalis niekoho za grc s nalepkou tak bude happy a da nan dalsiu nalepku ty ho pochvalis a zrazu bude kady len nalepkovat.Quiksilver napísal:ni nieje ten scoot moc pekny,ale ved kazdy musi raz zacat neco skladat...ja napr moj tu ete nedam lebo sa bojim takych pripomienok(no a pritom je trosku lepsie na tom nez tento)..ja si ho cenim aspon za odvahu a znasanie tychto komentarou...skuter na nic ,ale odvaha je..a ak do neho budete je..t dalej tak sa mozno sam na to vykaka a nebude mat chut tuningovat....ja by som na vasom povzbudzoval ludi k praci ne kritizovat...hehe...
ak to mysli vazne tak sa stym pohne spravnym smerom a bude niekedy ten scooter pekny
Malaguti F12 Phantom
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: malaguti
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
malaguti
shak ok chvalit chvalit...ja som nepochvalil jeho scoot ak neves citat neje to moj problem....alebo som to ja zle podal?
nevem...pisal som scoot je skaredy ale cenim si odvahu dat to tu..a ano,presne ide o to ak bude mat niekto iny nieco podobne aspon sa ponauci na chybach ineho nie?ci ne tak je ze najlepsie sa uci na chybach inych,nie vlastnych?no nevem shak vy tu ste borci to sa tomu venujete dlhsi cas,ja som novacik,ale kazdy den si tu pozriem kto co urobil a odfotil ,aby som cerpal od vas skusenych....mozno potrebuje pomoct ale ne hned do neho ......teraz co kto ma smejda nepatri do tuningu??da sa povedat aj slusne ne...a ak sa nekomu nepaci tak nech sa zdrzi komentara...tha co...

podpis som si este nenastavil
- DNS
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:59 pm
- Kontaktovať užívateľa:
kokso dobre sa to tu rozbehlo.......... pindajte do mna a pindajte vsak ja na vas naspat nemozem lebo som si pytal vas nazor no co uz
....... ja newem co mate s tym lakom mne sa to zas tak paci........ naozaj newem nechapem jaka farba by sa tam ina hodila???? lebo nemam vobec iny napad....... s bielou nechcem kombinovat........

ja som urcite nenarazal na farebnu kombinaciu (aj ked sa mne nepaci take amaterske striekanie do stratenia, to bolo in v 80tych rokoch, moj subjektyvny nazor) ale nad kvalitou ked uzDNS napísal:kokso dobre sa to tu rozbehlo.......... pindajte do mna a pindajte vsak ja na vas naspat nemozem lebo som si pytal vas nazor no co uz....... ja newem co mate s tym lakom mne sa to zas tak paci........ naozaj newem nechapem jaka farba by sa tam ina hodila???? lebo nemam vobec iny napad....... s bielou nechcem kombinovat........
a nemas v plane dat dole tie skarede odrazky a pripadne dat nizsie blatnik?
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
malaguti
zalezi jaka dupa sedi na scote a ako casto....ja som napr z neosa odstranil tie orange odrazky hned jak som ho kupil som ich s kladivom odklepol
a inac aj neos ma pohodlne ..nehovorim dobre pan doktor??hehe...
A k tomu skutru a fabre,,,pocuj existuje google...tam napises svoj nazov skutra a das hladat obr,popripade youtube.com....a cerpaj info odtial...a ak ces viac info...cerpaj z dalsich stranok..apon ja som sa tak snazil robit veci...aj teorie je dost..vsade to je....len staci otvorit ocicka a ides hore...a ak uz fakt nebudes vedet kde a co hladat ak pekne poprosis mozem ti to hodit foto do pc a trosku navrhnut farbu.....

A k tomu skutru a fabre,,,pocuj existuje google...tam napises svoj nazov skutra a das hladat obr,popripade youtube.com....a cerpaj info odtial...a ak ces viac info...cerpaj z dalsich stranok..apon ja som sa tak snazil robit veci...aj teorie je dost..vsade to je....len staci otvorit ocicka a ides hore...a ak uz fakt nebudes vedet kde a co hladat ak pekne poprosis mozem ti to hodit foto do pc a trosku navrhnut farbu.....

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: malaguti
ukaz tvoju farbuQuiksilver napísal:zalezi jaka dupa sedi na scote a ako casto....ja som napr z neosa odstranil tie orange odrazky hned jak som ho kupil som ich s kladivom odklepola inac aj neos ma pohodlne ..nehovorim dobre pan doktor??hehe...
- DNS
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:59 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hlavne je ze motor ide nenormalne skvele takze asi to bude vyrovnane......... tie pneu si potom nevsimajte uz mam nove len este nie su na kolesach....... este tam mozno dam neony ale uz opticky asi nic nebude........ len tie odrazovky ci mozem dat dole...... ci mi policajti nemozu rypat do toho.....