dneska už mám konečně nahozenou kliku, zítra konečně dojde to správný ložisko co potřebuju a večer až přijdu z práce se bude oživovat motor

.... dneska jsem si vyrobil podtlak v karbci, nahodil vario a spojku do karteru a jeste mam malej problemek ze musim zitra zajit koupit takovou zavlacku do kliky k magnetu a sroub do hlavy valce misto teplotniho cidla a kdyz nesezenu, tak obednam teplomer no co už

do varia jsem dal 4g válečky, do spojky +90% hebo kontra a oranzovy S6 pruzinky jsem nechal, uz jsou pekne vytahany tak zabiraji okolo 5800RPM a to jeste diky odlehcene seriove spojce, ale az to zajedu, tak tam dam ty cerveny hebo pruzinky

....olej jsem poridil IGOL competition 100% syntetiku, dava se do motokrosovych masin tak snad bude v pohode, dále už mám i nastříkany filtr olejem na filtry, ale trosku mi zmodral, protoze jsem zapomel, ze ten olej je modrej, ale nevadi, stejne ho mam schovany pod plastama, válec mám už decentne upravený(lesteny vyfukovy kanal, skoseny hranky v nasavacich kanalcich a trochu zvetseny kanalky a slicovany s karterem), dále se chystám na elektricé vodní čerpadlo a na nový stunt polepy kompletně celýho skůtra aby mi to ladilo s prilbou a pořídím si taky dres

pro dnešek vše