s Wilom sme hádali, čo skritizuješrspeed napísal:... drazky na kruzky su susedove ??? ... na tie sa susred najviac .... inak som sa uz nestihal zastavit ...

krúžky necham pôvodné, dam len nové tesnenia. ak to nepojde tak dam valec na vybrus...
Moderátor: Moderators
s Wilom sme hádali, čo skritizuješrspeed napísal:... drazky na kruzky su susedove ??? ... na tie sa susred najviac .... inak som sa uz nestihal zastavit ...
rspeede, a to nie v kazdej krcme daju poldeci, ked slusne popytas?rspeed napísal:... odkial sa vzal ten valec ??? ... v akej krcme si ho nasiel ???
nejak skoro sa utrhlo, alebo to malo svoj dovod? inak mne po ceste na Oravu zacala v Ruzomberku padat fajka zo sviecky po 300m a nikde v tej posranej dedine nemali. Tak som musel ist az do DK... meniš valce jak veklslak lóveDavidian napísal:Heh ani nevrav, vcera 50 km of domu sa mi plynove roztrhlo.. esteze mi mal kto pomoct, dakujem Markovi Aerox1999
A vies ze u mna sla seria von po 1800 km, potom msi sport na 8000 km, teraz na nom beha Luthar. Sport Pro bol omyl a teraz dufam, zd Corsa pojde jak PeoviZ.. Dojdes na zraz?
@z mobilu
si sa mohol ozvat ty,ze tam ides....no nevadi.podstatne je,ze som uz doma.wilili napísal:som bol dnes za Palim . si sa mohol ozvať .