Ahojte zas otvaram tuto prachom zapadnutut temu.
Skuter moj skuter je urcite prekliaty alebo neviem co.Stale nieco skusam.Raz ide a raz nie.Este den,dva dozadu aspon nastartoval a dnes zas neche

Sviecka je neustale cierna od oleja aj ked ho miesam v pomere 1:50.stiela z vyfuku a vynechava.Ked ho nakopavam tak raz naskoci a ide v pohode 1-2 minutky a potom zas bleee a konec.Inokedy zas vobec ani nesaje zmes do valca.Kompresia raz je a raz nie.Sviecky menim ako na pase a furt nic.
Tak dnes som sa rozhodol ze dam sp5 olejmajstra a ze skusim co to spravi.Nakolko mam priehladnu hadicku tak som videl ze ako polanky ide olej do karbu.Ked uz bol "na polceste" tak mi to skapalo.Nakopavam znova,nastartuje a chvilu som kukal ze sa mi sniva

olej sa pekne zacal vracat sp5 do pumpy a uz som ho dalej nevidel

.Vravim si super,fasa,uzastne takto to nepojde.Skusal som to okolo pol hodiny a furt olej nikde

Tak si vravim ze vsak co aj tak budem miesat olej rucne.
Tak som pokracoval s namiesanym benzinom v nadrzi.Uz ked som to isiel vzdavat tak zrazu som zacal pocut nepekne zvuky.Uz som bol uplne zufaly

Myslel som zeho prehodim cez plot k susedom.Nastastie je moc tazky

Ten zvuk sa dal pocut po kazdom nakopnuti.Ako keby ste nejakym mokrim kusom gumy behaly po skle.Vravim si fasa loziska isli do prec.Zhadzujem vario a vidim ze je vsade bordel,olej,benzin.Uz som sa mentalne pripravoval na polenie kartra.Skusam ponut s klukou do stran a nic nepohol som.Vybral som sviecku nech snou viem otocit a da sa to aj ked neviem ako lahko by to malo ist.Tak teda dufam ze to bude len gufero.Ale zasa na neho cakat neee

Neda sa niekde kupit?

Inac ked po vymene gufera rox stale nepojde naldait tak ide na diely.A dam ho do serie.Aspon si uzijem bezstarostne vozenie (Dufam) Je....Serem nato
Ospravedlnujem sa za dlhy text ale musel som sa vypisat