no ja mam tiez problemy s teplotou, vcera jazda vo dvojici z Bb do ZV na môťovu na jazero a bol som rad ked som udrzal teplotu pod 80° ...vonku sice riadne teplo a siel som v kratkom tricku, ale na plny kotol som to nevidel, to by som aj 90° a viac vytiahol ..

a to pripominam ze tam mam dva chladice, pritom ten druhy od hruzamila je väćši ako seriovy co je na roxovi. /valec malossi sport/ . prevrtal som aj kusok plasty predkolenne a ked som siel do toho ZV nemal som rukavice tak som prilozil ruku na "diery" a citil som krasne ako ztade sála teplo, takze daco to urcite pomaha. A ktomu "zbytocnemu" neodstranitelnemu plastu spod predkolenneho plastu ti neviem povedat nic, dal som ho proste prec a nechyba mi tam . . .
ja by som to videl v takychto mega teplych letných dňoch na nejaky riadny ventilator origo urceny na taketo ucely, napriklad ako ma porky na svojej mašine .. no zatial som nikde daco take za rozumnu cenu nezohnal .. tak sa snazim setrit ho , no a na tvojom mieste by som jednoznacne kupil teplomer , kedze udavas len orientacne hodnoty . Je to dost dôlezite, treba to sledovat, lebo uz ma to stalo nejeden vybrus

,, hlavne jazda bez vody vie narobit šarapatu a najhorsie ak ti to rubne niekde poceste , tak nemas sancu zistit ze ides bez vody , jeedine pozeranim sa na teplomer kedy to tam bude stupat prilis
no a chladiaca kvapalina kupis hocikde na pumpe je modra, ruźova , kup tu drahsiu ak chces kvalitnejsiu , a aspon dve flase nech nemusis riedit s destilkou .. urcite to ma nejake lepsie ucinky odvodu tepla, no myslim ze to je hlavne kôli korozii chlad.systemu .. skus uvidis