Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
Re: Yamaha Aerox R
je pekny ale v zadnej casti mi chyba biela..predna cast krasna doladena ale fakt zadok je moc modrej.. alebo potom kola dat biele...
podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
..no nad kolami som aj ja rozmyslal, ale nerad by som ich striekal, pacia sa mi tak ako su ,, skôr by som to riesil tymi "doplnkami" ,, a co na zadok? mal si na mysli nieco konkretne ?
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
konecne to tu ozivim trosku.. podarilo sa mi zohnat malossi kruzky na piest co som zlomil ..
len mam otazku, tieto kruzky su cierne ako uhol ,, proste cierne a tie co mam vo valceku su strieborne, nebude to vadit ked tam budem mat jeden strieborny a druhy cierny ? .. alebo to mam vyhodit a dat oba cierne ?
dakujem
len mam otazku, tieto kruzky su cierne ako uhol ,, proste cierne a tie co mam vo valceku su strieborne, nebude to vadit ked tam budem mat jeden strieborny a druhy cierny ? .. alebo to mam vyhodit a dat oba cierne ?
dakujem

- Prílohy
-
- 220320101993.jpg
- (106.92 KiB) 311 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- 4BALL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
dal by som už nové ak mám a starý by som si odložil
- modreOKO
- motorkár
..suhlasim , presne tak to spravim
thx

- modreOKO
- motorkár
..no dámi a páni , je to nahodene
..samozrejme ze sa mi podarilo jeden cierny kruzok zlomit a tak som musel spojit cierny (malossi) so striebornym (tym druhym-pôvodnym), nahodil som hlavu, tesnenie, pozakrucoval, nahodil VP, nalial destilku, a siel som startovat,, chytil na prvy krat
.. sorry ze pisem az teraz ale doteraz som sa vozil
.. voknu je tak krásne 

..samozrejme ze sa mi podarilo jeden cierny kruzok zlomit a tak som musel spojit cierny (malossi) so striebornym (tym druhym-pôvodnym), nahodil som hlavu, tesnenie, pozakrucoval, nahodil VP, nalial destilku, a siel som startovat,, chytil na prvy krat

Naposledy upravil/-a modreOKO v Ut Mar 23, 2010 6:12 pm, upravené celkom 1 krát.
- modreOKO
- motorkár
co sa mi stalo zase 
..idem idem 4 prudovka , 80-tka , a zrazu rachot, daco sa urvalo, "ČO ZASE??" hned som si povedal.. myslel som si ze predna guma, kuknem, a nic , pohoda, pozriem zadnu , a tiez nic, pohoda, no pozriem sa lepsie a co nevidim
môj nerezovy drziak chytil tuningovy tvar
,, kusok to chytila aj znacka ..netusim ako sa mi to mohlo podarit, no siel by som este 100 metrov a kvalitne by mi to zodralo gumu.. ale ohol som to rukami naspäť a siel som dalej
.. inak pohoda , super den...

..idem idem 4 prudovka , 80-tka , a zrazu rachot, daco sa urvalo, "ČO ZASE??" hned som si povedal.. myslel som si ze predna guma, kuknem, a nic , pohoda, pozriem zadnu , a tiez nic, pohoda, no pozriem sa lepsie a co nevidim

- Prílohy
-
- 230320101995.jpg
- (124.08 KiB) 280 stiahnutí
-
- 230320101999.jpg
- (44.16 KiB) 280 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
noaa, jasne
.. ale tak toto je najmenej..som sa len zasmial nad tym 

- modreOKO
- motorkár
..a slo to tak lahko , by si neuveril
.. ah 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ten drziak moc vibruje az sa ti dotkol kola a uz to slo 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes som ta videl
pekne pekne ti to brmka a vyzera 

nemám skúter takže sem nepatrím
- modreOKO
- motorkár
dakujem dakujem
.. uz sa tesim na nejaky vyjazdik 
a alci,, jj svätá pravda,

a alci,, jj svätá pravda,

- modreOKO
- motorkár
...mam na vas otazku. Odkedy som vsetko poskladal tak vsetko super fici, jazdim si , maximalna spokojnost.
Len pred dvoma dnesmi sa mi stala taka vec, ze som bol na kopci si opekat, hrala hudbicka, vsetko vpohode, a uz ked sme pobalili vsetko cca 2,5 hodky idem normalne nastartovat a kopnem do nakopavacky a ona ako zisla dole, pretocila motorom ale naspäť sa uz nevratila ..vresp.išla naspäť veelmi pomaly. nakopol som to asi 3x a 3x mi to vydrzalo asi 4 sekundy nastartovane a potom skapalo.
..nakoniec som zistil ze nemam benzin, tak som dolial a siel dalej a uz nakoplo vpohode. Je to normalne stou nakopavackou? .. ze sa nevracala späť ?...mohlo to byt kôli tomu benzinu ?
Len pred dvoma dnesmi sa mi stala taka vec, ze som bol na kopci si opekat, hrala hudbicka, vsetko vpohode, a uz ked sme pobalili vsetko cca 2,5 hodky idem normalne nastartovat a kopnem do nakopavacky a ona ako zisla dole, pretocila motorom ale naspäť sa uz nevratila ..vresp.išla naspäť veelmi pomaly. nakopol som to asi 3x a 3x mi to vydrzalo asi 4 sekundy nastartovane a potom skapalo.
..nakoniec som zistil ze nemam benzin, tak som dolial a siel dalej a uz nakoplo vpohode. Je to normalne stou nakopavackou? .. ze sa nevracala späť ?...mohlo to byt kôli tomu benzinu ?
- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
ten system na druhej strane varia vyčistiť a premazať

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
nie nie je to koli tomu. nakopavačka sa nevracia teda aspon vo väčšine pripadov za to že pružina štartovacej paky čo je v dekli varia je zanesena prachom od remena a vonkajšim prachom. čiže sem tam zhod dekel a vyčisti tu pružinu tech. benzinom a namaž a mala by fungovať dalej. aj mne to robilo na aprilke a alci mi poradil očistiť to a funguje dalej. samozrejme toto plati len v pripade že maš pružinku a aj tie segmenty ozubene na štartovacej pake v poriadku....každopadne daj dole dekel a uvidiš situaciu...
Tu sa to preberalo nedavno: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?f=8&t=8054
Tu sa to preberalo nedavno: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?f=8&t=8054
- modreOKO
- motorkár
aha, vyborne ,, dnes to urcite pozriem .. len ono mi to robilo len ked som nemal to benzko, dolial som a ono to prestalo robit, vresp. ide to uz aj teraz normalne ... ale urcite to precistim ..dakujem
- modreOKO
- motorkár
No chalani a je to tu ..
dlho som sa nepovozil ..
doteraz ako krasne, behal som kade tade, vsetko vpohode. Dnes som toho tiez co to nabehal, ale ...
bol som na kopčeku , kde som vyšiel uplne normalne , pomalicky vklude (spolujazdec s rukou v sadre
) dosli sme na lúčku a tam boli asi cca 2 hodiny , ked sme sa pobrali home . Prve co som spravil nastartoval nech sa trosku zohreje motor, zbalil som veci, ked tu zrazu UZ UZ idem nasadnut na scoot, (ani som sa ho nedotkol) ked tu zrazu urobil CUK a motor zhasol, ..nechápal som.
to "cuk" bolo take klasicke cuk ako ked vypinas motor, otocis klucikom a ono spravi cuk a vypne . No a uz som nenastartoval.
..vytlacil som ho na cestu, skusil so syticom, hral som sa s plynom, pozeral som zospodku ci aspon daco "naoko" nie je zlé, ale vsetko sa mi zdalo neporusene. No a teraz ma napada strasna kopa veci co stym môze byt
.. neviem kde zacat sakra 

doteraz ako krasne, behal som kade tade, vsetko vpohode. Dnes som toho tiez co to nabehal, ale ...
bol som na kopčeku , kde som vyšiel uplne normalne , pomalicky vklude (spolujazdec s rukou v sadre

to "cuk" bolo take klasicke cuk ako ked vypinas motor, otocis klucikom a ono spravi cuk a vypne . No a uz som nenastartoval.

..vytlacil som ho na cestu, skusil so syticom, hral som sa s plynom, pozeral som zospodku ci aspon daco "naoko" nie je zlé, ale vsetko sa mi zdalo neporusene. No a teraz ma napada strasna kopa veci co stym môze byt

- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
sviecka kamo sviecka
zajtra sa budes vozit
a trysku daj o 4 cisielka mansiu 

Srdcom TuneR
- modreOKO
- motorkár
..svätá pravda
.. dakujem porky, dnes som obehal cele mesto kôli BRISKE N15C a nasiel som, zalozil som a slape to ako hodinky 

- modreOKO
- motorkár
..jj stalo sa
.. idem od alciho akurat , mal som trisku 75 a dali sme 72 alebo tak nejako, a pozeral som sviecku ked som dosiel zo zvolena domov a vyzerala o dost lepsie , to je ta nova briska uz tam takze este skusim co to pobehat a uvidim 

- modreOKO
- motorkár
..halani mam na vas otazku, nejdu mi smerovky, daco som porobil s elektrikou a nejdu. Pytal som sa na to a dopatrali sme sa k tomu ze tato vec (poistka) bude asi najskôr zlá. Otvoril som to, vybral poistku, HNEDÁ S ČÍSLOM 7.5 ....behol som matke do auta, vytiahol poistky, a pácol tam ČERVENÚ S ČÍSLOM 10....no aj túto to odpálilo. Skusil som zmerať čo to tam dáva, a dava tam presne napätie z baterky...nameral som na kontaktoch (na tej poistke) 12.89 konštantnych, presne to čo dava baterka .
___
myslíte že problém bude v tom, že som tam nedal HNEDÚ 7.5 ??
___
...ďalšia vec, toto všetko mi robí odvtedy, ako som pichol IHLOU do spínača kde púšťam audio. Prask, šup, bum,,,FIRE ! .. tak som to sfukol , ihlu to uplne rozbilo,,,ani sa nepytajte co som robil .. no nic sa neposkodilo, zosik ide, spínač funguje, baterka je vporiadku. Jediné čo sa stalo, je, že mi rupla ta poistka, a NEJDÚ mi smerofky ..
___
.. .neviete mi poradiť čo, kde , ako?
ďakujem ..
___
myslíte že problém bude v tom, že som tam nedal HNEDÚ 7.5 ??
___
...ďalšia vec, toto všetko mi robí odvtedy, ako som pichol IHLOU do spínača kde púšťam audio. Prask, šup, bum,,,FIRE ! .. tak som to sfukol , ihlu to uplne rozbilo,,,ani sa nepytajte co som robil .. no nic sa neposkodilo, zosik ide, spínač funguje, baterka je vporiadku. Jediné čo sa stalo, je, že mi rupla ta poistka, a NEJDÚ mi smerofky ..
___
.. .neviete mi poradiť čo, kde , ako?
ďakujem ..
- Prílohy
-
- 29092009840.jpg
- (101.34 KiB) 44 stiahnutí
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Ked das vyssiu nic sa nestane, keby si dal mensiu tak by ju mohlo odpalit. Tam bude niekde inde chyba. Zisti preco to ma taky megaodber, nejaky skrat alebo nieco.