Yamaha Slider - FoXiK

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
ArMoR
v podmienke
Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#76 Príspevok od užívateľa ArMoR » Ut Mar 25, 2008 1:26 am

gratulujem ti, je to krásne :) len ten fuk mi tam nepasuje, ale inak ok :)
ako to ide? kolko to dá a chce to na zadné? tieto údaje doplň :D
podpis som si este nenastavil

Mathes166
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Po Okt 29, 2007 8:35 am
Kontaktovať užívateľa:

#77 Príspevok od užívateľa Mathes166 » Ut Mar 25, 2008 8:59 am

fakt super.. len ta farba vyfuku sa my tam nehodi.. skor cierny

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#78 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Mar 25, 2008 9:57 am

Quiksilver napísal:celkovy dojem je na jednotku...a ten predny blatnik orange je po prdeli tam....nehal by som asi len ten bez toho cierneho len nevem ci by ti to nestriekalo do faceu...lebo ja co nemam na neosovi v predu tak staci mala mlaka a mam to na prilbe vsetko....hehe ...inac prekrasna praca....klobuk dole}v mojom pripade siltovku| :D
no ale tie druhe fotky su tam ako to vyzeralo predtym staci si precitat je to nad nimi precitane :) ked si pozries celu tuto temu tak tam by malo byt som sa vas pytal aky mam nechat setci mi radili ze ten oranzovy tak som nechal ten :)
ArMoR napísal:gratulujem ti, je to krásne :) len ten fuk mi tam nepasuje, ale inak ok :)
ako to ide? kolko to dá a chce to na zadné? tieto údaje doplň :D
No maximalku som neskusal ani nebudem tak skoro lebo nejakych 300km by sa to malo zabehnut :roll: , valceky mam 7.0g co na zadne asi nepojde :D a ten fuk je o.k. aj som rozmyslal mozno v buducnosti ho vymenim... ale lubi sa mi to je tu tichucke, sak som daval novu vatu don... a ked som tam mal tri valceky tak to potrebovalo skoro raz take otacky aby sa to rozbehlo a aj to potom viac potiahlo ale ( vyssie otacky - viac sa dere ) ale kolko by bola aj maximalka ? :roll: asi moc nie... takze som skusil setkych 6 valcekov a potrebuje to podstatne mensie otacky na rozbeh a aj to pojde inak... avsak treba zladit ece spojku asi pretoze mam RMS nastavitelnu ale tie cervene pruzinky budu asi dobre.. skor nejake 5g valceky nebo tak nejak :)
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#79 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Mar 25, 2008 10:03 am

Rozmyslam ece o kupe podlozky pod tlmic, rychlopal, na prednu vidlu nalepit tu striebornu pasku, downhill rajdy, porobit plasty, nove kolesa 13" s nizkoprofilovkami a vybavit si papiere :D mozno investujem len do niecoho lebo uz by somsi mohol aj sporit na tu crossku :D :roll:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#80 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ut Mar 25, 2008 1:45 pm

peknýý skútrik, ale áno ten výfuk by som hneď strekol čiernou a bol by to peknýýýýýý skútrik

6ko
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Feb 04, 2008 11:03 am
Kontaktovať užívateľa:

#81 Príspevok od užívateľa 6ko » Ut Mar 25, 2008 10:30 pm

no dlhsie som tu nebol, tak pozeram, ze uz super behas.. ja este zhanam vhodne trysky, a nejake dalsie veci...

inac nerozmyslal si nad priamym filtrom? podla mna by to o mooc lepsie vyznelo ako s tym airboxom

a tu podlozku pod tlmic.. no skus, ale podla mna ten tlmic mas dost dlhy. ale mozno by to vyznelo super. inac ja som si ho vyrobil.. naklady 0sk a robota aj so striekanim asi 1hod dokopy

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#82 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Mar 27, 2008 11:41 pm

vyrobil ??:) niekde si to tu daval na forum ? ak hej daj link :) mozno teda spravim aj ja :) sak ja vjem je dlhy dost ten tlmic to je tiez pravda.. mozno to tak necham... a AirboX som kupoval NOVY takze urcite nebudem menit za Open :D lebo necem aj aby mi to zralo 5litrov a mne to tam az tak nefa :) a ece musim asi dat 95ku trysku skusit lebo mam 88 a sviecka ece biela... tak si ju zajtra dam prevrtat lebo ked idem dakych 80 a uberem a pridam tak uz nejde paliva tolko takze chodim do tych 80 ( v skutocnosti pod 70 dost to premeriava :D ) aj tak to musim zabehnut :) ale bude to tou tryskou :) * malo by :lol:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#83 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Mar 28, 2008 2:22 pm

uz mam nieco cez 100kilakov :D nabehane .. no ece 200 na zabehnutie... ale idem teraz vymenit trysku za 95ku lebo mam 88 a je biela sviecka a pri rychlosti nad 80 km ( asi tak 70 v real ) ako keby som pustil plyn .. cize nema tolko stavy ale ked ho pustim a pridam tak ide v pohode :) ale aj tak viac nechodim kvoli zabehu :) ... scooter inak ide super .. uz len vymenit valceky a nejak to doladit a hejsa vozit :P ... kupil som dnes aj downhill rajdy ( stastny jak pes :D ) no ece vymysliet co tam dam za tacho a podobne srandy... nove slidery maju tie digit. tacha na pravej strane pretoze maju od vyroby down. rajd... :)
Som to bol dnes kupit po skole a kapsa napratana vecami mala asi 10kilo :D ece nejake oleje som kupil v motose :) Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

6ko
trojkolkár
trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#84 Príspevok od užívateľa 6ko » Ne Mar 30, 2008 12:35 pm

nedaval som to sem.. ale kusok stvorhrannej tyce 30 x 30 odrezat na 20 a 2 kusky plochacu 20 x 5. ten plochas odrezes na dlzku, ako chces a zvaris.. tak to mam ja:)a celkove predlzenie mam tusim 45mm

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#85 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 30, 2008 1:12 pm

aha no mozno to skusim... :wink: Tak a TERAZ DOWNHILL :shock: takže celý natešený som rozobral pomaly polovicu skútra a dal som dole starý volant, idem skúsiť dať ten nový a či ma skoro nešlahlo o zem :?: NEPASUJE :evil: :( Priemer diery v downhillovom volante je o dosť väčší ako na tyči riadenia ... Pretože bol z Peugeota :( čo teraz s tým ? Tak som sa rozhodol vyrobiť si medzikus... a rozmýšľal som ako to vôbec spravím pretože na starom volante bola pekná obímka aj s tyčkou ktorá zapadá do vybrania na riadiacej tyči ... a nepasoval ani šrób ktorý sťahoval volant aby tam vôbec držal... pretože nebol na kraji ale presne v strede adaptéra :?

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Tak som celý deň strávil tým že som vyrábal ten medzikus. :roll: Z takéhoto kusu tyčky som to mal vyrobiť kedže iný sa ani nevyrába pretože to je normované... :? Na vonkajšom priemere som potreboval dostať 28mm a na vnútornom 23mm a ešte nejako vyrobiť tyčku ktorá by bola v tom medzikuse a pasovala do výrezu v riadiacej tyči :oops:

Obrázok

Po celodennej robote som sa dopracoval k takémuto výsledku ( je za tým niekoľko hodín vŕtania, brúsenia, pilníkovania a kadejakého obrábania aby som z toho vyrobil niečo čo tam bude pasovať :roll:

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Keď som medzikus nastrčil na riadiacu tyč tak to nepasovalo zase na volant :( tak som to ešte obrúsil ako sa dalo ( resp. kolko sa mi chcelo ...pretože ma to už naozaj "nudilo" ) a navŕtal doň dierku a spravil závit .. s otcom sme tam navarili kúsok tyčky a následne som to obrúsil...

Obrázok
Obrázok

nastrčil som to na tyč aby sa to roztiahlo potom som to vybral a narazil do volantu kde som dal aj šrób aby sa to neposunulo :roll: chytil som gumové kladivo a predstavec som natĺkal na tyč .. dostal som sa asi do 4/3 a dalej sa tomu nechcelo .. drží to tak som sa na to vykašlal ... nahodil všetky páčky, ovládania a podobné srandy a šiel sa už po tme odviesť ... myslím že to vyzerá dobre ale AJ TAK to teraz pôjdem dať všetko dolu pretože to teraz budem chcieť prihlásiť a tak tam budem musieť dať starý volant na ktorom je aj tacho, kontrolky a hlavne aj smerovky... po prihlásení sa vracia na downhill :) cieľ bolo len vskúšať volant resp. prispôsobiť jeho nasledovné upevnenie ... ČO VY NA TO :roll: :wink: :) ?? Ešte upratať potom káble a je to :P

Obrázok
Obrázok

ešte som strekol zošúchaný červený nápis na skútrovú oranžovú :P

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Naposledy upravil/-a FoXiK v Ne Mar 30, 2008 2:02 pm, upravené celkom 1 krát.

ArMoR
v podmienke
Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
Kontaktovať užívateľa:

#86 Príspevok od užívateľa ArMoR » Ne Mar 30, 2008 1:51 pm

daj privariť...

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#87 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 30, 2008 2:03 pm

Toto je asi najdlhsi prispevok na fore :D :roll: :lol:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#88 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 30, 2008 9:20 pm

Dnes som to vratil na povodne rajdy///( kvoli tomu prihlasovaniu ) no bola to sila vybuchat to dole :roll: :oops: :lol:

6ko
trojkolkár
trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#89 Príspevok od užívateľa 6ko » Ne Mar 30, 2008 9:54 pm

no vyzera to supeeer! normalne zacinam aj ja nad niecim takym rozmyslat! fakt dobreee!!!

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#90 Príspevok od užívateľa momoo » Ne Mar 30, 2008 9:56 pm

nerozmyslas ze to prestriekas na cierne? nejak mi to tam opticky nepasuje :roll: bo vsetko mas oranzovo cierne

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#91 Príspevok od užívateľa Domco » Ne Mar 30, 2008 10:06 pm

asi to ladil s krytom motora a vyfukom
Gilera runner => Piaggio X8

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#92 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Mar 31, 2008 7:17 pm

pockaj ak najdem fotku tak ti ukazem ze ladi aj ladit bude a aj tak cem ece tu pasku na tie tlmice a aj motor je cely vylesteny tak preco nie :) ( aj fuk ako tak ) :twisted:

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#93 Príspevok od užívateľa Domco » Po Mar 31, 2008 7:32 pm

:lol: no to som si myslel ,ze to budes ladit s motorom 8) ,podla mna to vyzera dobre
Gilera runner => Piaggio X8

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#94 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Apr 03, 2008 3:05 pm

Však aj podla mňa :) aj keď nieje ani širší ako ten predtým :roll: ale čo už :D :) aj tak je to tam krajšie si myslím ako taká hahula tam :lol: ale ešte potom tacho som chcel poriešiť a keby tam kúpim ten koso budík čo som chcel tak tatko ma už asi zabije .. lebo už mi pindal pritom keď som vyrábal tú vložku tam :D ale je rád :wink:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#95 Príspevok od užívateľa theruck » Št Apr 03, 2008 3:14 pm

kokos tomu medizkusu by som svoj zivot nezveril teda... snad ti to vydrzi

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#96 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Apr 03, 2008 5:18 pm

Taky tak.... ale hlavne že tomu verí samotný majitel. :P Ak to je len že vymedzenie vôle tých dvoch priemerov tak ok ale aby to prenášalo nejakú silu cez ten tenký matroš .... tomu by som ozaj neveril hlavne ak to je nejaká obyčajná železná trubka - teda bola....Nedalo sa to zvinúť z plechu? by si sa menej narobil ...alebo to dať stočiť na sústruh dakomu.... to by ti spravil raz dva len ten vonkajšok.Aj by to lepšie držalo a aj by sa to lepšie montovalo-demontovalo ....Pri takom to riešení hrozí že to celé drží na pár bodoch pár mm a po čase sa to vyveklá a bude to voľné...A už vôbec by som to neurobil tak že nieje prestrčený ten original šroub skrz tú origo trubku čo je od vidlice.... Ani keby som bol kaskadér.A ten alu nástavec ten dával pred tebou dole istotne nejaký dobrý mechoš... :evil: Je dochniapaný jak nedeľná šnicla. :)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#97 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Apr 04, 2008 1:03 pm

jo už bol dochniapaný no ja som mu dal viac :D:D Lebo to bol fakt des dať dole... viem že sa to nedalo stiahnuť lebu tu bol ten šrób krížom a nechcel som preslabovať tú trubku tým že by som tam spravil dve diery :? :roll: Bolo by lahšie to vysústružiť aj som to mohol mať o dva dni.. spravil by som si to sám na sústruhu ale nemám ho doma... ale v škole :D ale možnosť by bola... ja viem ja by som tiež tomu asi neveril... z plechu som romýšľal ale to asi nie... ešte mám kúsok tej trubky... je naozaj pevná a dalo by sa z nej ešte vysústružiť z nej nejakú tú vložku ale ako to tam potom uchytím_???? TO JE ten najväčší problém :roll: :( :!: že ako? ale myslím že by to malo držať no opýtam sa aj v škole na niečo,,.. možno niečo vyrobíme ... už som si minule sťahoval z čapu na 175 lebo mali len 250 a ten je dlhši

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#98 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Apr 04, 2008 1:48 pm

Možno ten medzikus vyzerá chabo aj keď je pevný , ja viem že máte pravdu a je diskutabilné tomu veriť :roll: :D :oops: ale čo už :roll: rozmýšľal som ešte, že by som prevŕtal ten adaptér v mieste kde je výrez pre kolík na riadiacej tyči.. teda by šiel asi šrób takto ... :roll:

Obrázok

6ko
trojkolkár
trojkolkár
Kontaktovať užívateľa:

#99 Príspevok od užívateľa 6ko » So Apr 05, 2008 11:29 pm

myslim, ze to co mas nakreslene, je asi najlepsie riesenie. malo by to byt OK

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#100 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Apr 07, 2008 5:55 pm

onô to čo mám na obrázku je teoreticky to isté ako mám teraz pretože tú tyčku mám ale nie až krížom cez ten adaptér lebo som doň nechcel vŕtať :oops: vjéš :wink: ale však uvidíme

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"