rspeed napísal:...5.rust master - vytvori na plaste kvazi foliu(pouzivam to na stare problemove plasty-po naneseni zbeleje,prejde cez modru az do priehladnej-dlhodoby efekt)...
Ten Rust Master sa ešte predáva? Nejako to neviem zohnať, ani na stránke Turtle Wax to už nie je.
super no :bounce: :headbang: a pocuj Skrone... nemas foto svojich koliesok na startovanie co su za variom??? lebo to zhanam a z F12 mi zo scootlandu jeden napisal ze z buraneho maju ece aj ... tak som odp. ale aj tak som zvedavy ci mi to bude pasovat lebo uz jedny mam doma a nepasuju ...
sak ja som napisal aj na scootland tak uvidime aj na ceske forum ece a tak ece uvidime.... a odfot ich ak mas teda... sak tieto 1-10 7 a 3 mam nalisovane v motore takze te asi ne
geeteeeee som xcel mracitka spravit a biele lajny na ne ale nestihol tak nevim co tam mam dat j.. asi nejaku rozumnu nalepku a je to :/ ale co to nevim
#97Príspevokod užívateľa FastHaly » St Apr 09, 2008 9:57 pm
nechaj tak prednu masku je to pekne jak to je v jednoduchosti je krasa ak budes davat tie vykroje svetiel myslim cele jak zvyknu mat F12 v inej fatbe to vyzera jak u ciernych ,naozaj pekny scootrik vykon bude???ak si to uz pisal sry
co z vykonom ??? nooo mne to staci jak to ide nemienim uz dotoho hadzat lowe bo na afto sa setri takze .. staci mi to ajak to je tych 80 neni problem aj vacej ak fuak do chbta takze pohode