rovnaký problém mám aj ja. v lete mi Rspeed povedal že mi príliš klepe motor, konkrétne kľuka, alebo ložiská na kľuke. oveľa viac je to počuť keď je motor studený. počuť klepkať kladivko o zárubňu presne ako píšeš. no v poslednej dobe sa mi tiež zasekáva nakopávačka a ostava zaseknuta dole. mam najazdených 16500km na seriovom valci. cez zimu to budem musieť rozobrať a kuknuť na tomodreOKO napísal:ajajajajjj, no Fifais inak . . . thats not bad idea, pretoze tam ten el.starter je, a asi v polke sezony som ho aj spojazdnil a dost dlhu dobu som startoval len elektrickym...kym mi nezacal vypadavat kontakt a nebavilo ma to stale tam zasuvat , ..no a ked na fakt ze studeny motor idem startovat nakopavacka mi caastokrat ostane dole, nevracia sa naspatek, ....viem ze to sa tu uz preberalo , ale nemal som cas ani vôlu to vycistit.
Ako vyzera ta volnobezka , a da sa nejakym spôsobom upraviť, popripade uplne odstranit to klepanie ??
..dik za postreh
Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
Re: Yamaha Aerox R

- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
a nevies co to môze byt, nemas nejaku ideu ? budem to musiet aj ja rozobrat ..
to aerox: podlaha? hmm.. pasuje ako pasuje, som snou spokojny no nie je to idealne, dal som to pod bocne plasty , chytil srobmi , a poistil obojstrannou lep.paskou , no ked sa pozriem na to zvrchu nie je to symetricke,
to aerox: podlaha? hmm.. pasuje ako pasuje, som snou spokojny no nie je to idealne, dal som to pod bocne plasty , chytil srobmi , a poistil obojstrannou lep.paskou , no ked sa pozriem na to zvrchu nie je to symetricke,
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
Ona bola povodne moja a bolo to tam tak špecialne dane že to bolo celkom presne lenže som to tam už nevedel tak dať 

podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
..tak ti idem dnes zo skoly tlacim plny hore kopcom a nejako isiel ako "posraty" ten scooter, vravim si asi mäkke gumy alebo co..
tesne pred vrchom kopceka zacal stracat vykon, tak som prebrnkol plynom hadam sa chyti..asi po 5 metroch znova, az som uplne zastal, bez mihlutia oka sa v momente vypol..zastal som, dam dole prilbu, veci .. pozriem pod scooter a uz som citil kadejake pachy.. nieco tu hori vravim si do riti co zase .. pozriem na motor a zacalo sa dymit.. rovnako aj spod kufra, a uzzz som vedel ze je zle nedobre .. uz som mal ruku dvihnutu ze idem zastavovat auta nech mi helfnu nejaky hasiaci alebo co, lebo som nemal prisebe ani kvapku vody .. no zrazu to prestalo, ..
dotkol som sa na polstotiny sekundy prstom hlavy valca a uz som mal popaleninu na brusku prsa ..
Hned ma prve napadlo skusit chladic .. a predstav si ... CHLADIC STUDENY AKO CHLADNICKA !!!
je to v riti , prehriaty, dufam ze nie zadrety, alebo pridrety .. volam kamaratke co byva kusok nizsie, zisiel som knej hodila mi liter vody .. otvorim chladic .. expanzka sucha ako stred sahary v strede leta .. lejem vodu , lejem lejem .. pozriem pod scooter , pod scootrom mlaka ako tichy ocean .. zpod VP prud vody .. DO ........ skoro ma vystrelo .. ZASE GUFERO !!!
Preto sa pytam .. je TOTO MOZNE ZE OD 21.8.2o1o kedy mi to ruplo hned po alkatelkovom zraze ..do dnes mi odislo dalsie "nové" gufero ?? ved to nie su hadam ani 2 mesiace ..
:(:(
som zufaly
.. na tuto sezonu uz balim, nejdem pokusat uz nic .. odstavujem rozoberam
:( ..ah
tesne pred vrchom kopceka zacal stracat vykon, tak som prebrnkol plynom hadam sa chyti..asi po 5 metroch znova, az som uplne zastal, bez mihlutia oka sa v momente vypol..zastal som, dam dole prilbu, veci .. pozriem pod scooter a uz som citil kadejake pachy.. nieco tu hori vravim si do riti co zase .. pozriem na motor a zacalo sa dymit.. rovnako aj spod kufra, a uzzz som vedel ze je zle nedobre .. uz som mal ruku dvihnutu ze idem zastavovat auta nech mi helfnu nejaky hasiaci alebo co, lebo som nemal prisebe ani kvapku vody .. no zrazu to prestalo, ..
dotkol som sa na polstotiny sekundy prstom hlavy valca a uz som mal popaleninu na brusku prsa ..
Hned ma prve napadlo skusit chladic .. a predstav si ... CHLADIC STUDENY AKO CHLADNICKA !!!
je to v riti , prehriaty, dufam ze nie zadrety, alebo pridrety .. volam kamaratke co byva kusok nizsie, zisiel som knej hodila mi liter vody .. otvorim chladic .. expanzka sucha ako stred sahary v strede leta .. lejem vodu , lejem lejem .. pozriem pod scooter , pod scootrom mlaka ako tichy ocean .. zpod VP prud vody .. DO ........ skoro ma vystrelo .. ZASE GUFERO !!!
Preto sa pytam .. je TOTO MOZNE ZE OD 21.8.2o1o kedy mi to ruplo hned po alkatelkovom zraze ..do dnes mi odislo dalsie "nové" gufero ?? ved to nie su hadam ani 2 mesiace ..

som zufaly

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
hmmm ako je to mozne ze tak rychlo ... ved ja celu sezonu na plno tocim...teraz co ten valec toci jak saleny a nic vobec...a tebe po dvoch mesiacoch ... tomu sa hovori smola ale 

Srdcom TuneR
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Tam músíš mať nejakú inú závadu, čo to stále spôsobuje 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nechybal ti jeden pipik nahonu cerpadla? resp nechyba ti tam jedna gumicka alebo tak...ze nezaberaju vsetky tri pipiky rovnako...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- modreOKO
- motorkár
myslis tieto gumky ? . . . ale ked mi uz tecie voda spon VP tak to asi bude vovnutri daco , teda asi to gufero, myslis ze ked sa jedna gumka, uvolni, vresp. jedna sroba tak to zacne hned tiect ? .. ci si myslel ze v dôsledku toho sa to mohlo stat ?
- Prílohy
-
- aaaaázvu.jpg
- (39.76 KiB) 141 stiahnutí
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ze ked to nezabera symetricky tak to taha osku do strany a vydiera loziska a gufera...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- modreOKO
- motorkár
tak som to rozobral .. loziska spolu s guferom totalne rozbite .. prikladam foto
- Prílohy
-
- 261020101154.jpg
- (152.1 KiB) 110 stiahnutí
-
- 261020101159.jpg
- (121.6 KiB) 110 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
...alci mal si asi najskôr pravdu, lebo ked sa pozries ako sa opierala vrtulka , vidis kde sa drela viac a kde ocividne menej .. takze :/
- Prílohy
-
- 261020101161.jpg
- (83.22 KiB) 109 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
rozobral som to , pozeram dovnutra.. sadol som do auta a siel riesit,
.. vyriesil som SKF steel loziska + nove gufero + nova segerka . . . ten prstenec, medzikus co je medzi jednotl. loziskami som pouzil pôvodny, nemal skoro nic najaazdene a oproti tomu predtym vyzeral este velmi dobre ..
...vrtulku som tiez vyriesil zo starej pumpy , ktorej nic nebolo
.. vyriesil som SKF steel loziska + nove gufero + nova segerka . . . ten prstenec, medzikus co je medzi jednotl. loziskami som pouzil pôvodny, nemal skoro nic najaazdene a oproti tomu predtym vyzeral este velmi dobre ..
...vrtulku som tiez vyriesil zo starej pumpy , ktorej nic nebolo
- Prílohy
-
- 261020101163.jpg
- (66.38 KiB) 108 stiahnutí
-
- 261020101164.jpg
- (59.33 KiB) 108 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
vsetko som riadne vycistil, dal namiesto, .. pri zakladani krytu VP som si svietil a dal pozor na to aby boli vsetky gumicky presne na svojich miestach a teda vpichnute v bielom tom .. pohanacom koliecku .. je to OK
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
No viem si predstaviť ako pozorne si to skladal, keď sa to tak stále kazí.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- modreOKO
- motorkár
..vsetko je vporiadku, no ked som sa siel previezt, .. chvilku som si povrcal na mieste, na parkovisku .. pridem domov ,, pozriem pod scooter a toto som nasiel ........
......zeby tesnenie pod hlavou ?
......zeby tesnenie pod hlavou ?

- Prílohy
-
- 261020101167.jpg
- (79.1 KiB) 106 stiahnutí
-
- 261020101166.jpg
- (109.44 KiB) 105 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
nie, .. vsade okolo je to suche a kvapka to spod hlavy :/ .. nevidim to inak len zajtra dat dole hlavu a pozriet tesnenie .. budem mudrejsi
- modreOKO
- motorkár
myslis ze sa to samovolne uvolnilo,,,ze doteraz nic a zrazu ? ... hm , ako ja to nevylucujem , ale tym prehriatim mohlo sa stat ze ruplo tesnenie .. uvism to rozoberiem a nafotim 

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Vladeno Ty už budeš ten motor vedieť naspamäť rozobrať hadam aj o pol noci ked to takto pojde dalej...
Nech sa Ti dari...neviem či by si nemal už kašlať na to a zreparovať to počas zimnej sezony, cele všetko.

Nech sa Ti dari...neviem či by si nemal už kašlať na to a zreparovať to počas zimnej sezony, cele všetko.
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
to by bolo najlepsie..ako sa hovori dat motor na stol 

- modreOKO
- motorkár
no Mitko, chlapci mate svätu pravdu, .. no ja neviem , vzdy ked sa pozriem na predpoved pocasia a tam vidim ze ziadne zrazky tak ma to trha zo sedacky stym pocitom ze ESTE SA DA na tom chodit
.. ale mas pravdu , uz sa to blizi .. "KONIEC SEZONY" ...ah

- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
musim ta pochvalit za pouzivanie funkcie MAKRO na foto zriadni. 90% uzivatelov fora ani nevie co to znamena a potom sa stazuju ze maju len 5 mpx. fotak a preto robi zle fotky.
tak ako povedal Mitko. zrepasuj to cez zimu cele, mas na to dost casu, ak si nevies dat s niecim rady tak sa porad s Alcim a dufam ze to uz bude frcat tak ako ma.

tak ako povedal Mitko. zrepasuj to cez zimu cele, mas na to dost casu, ak si nevies dat s niecim rady tak sa porad s Alcim a dufam ze to uz bude frcat tak ako ma.

- modreOKO
- motorkár
jop, dakujem .. makro zapinam vždy
..akurat sa obliekam idem dat dole tu hlavu 

- modreOKO
- motorkár
no páni , dal som to dole, .. na sviečku nie je pekný pohľad .. :/ NEJAKY DIVNY povlak napovrchu, no slo to dat dole aj prstom.. to asi bude tou vodou vsak?
- Prílohy
-
- 011120101182.jpg
- (65.74 KiB) 22 stiahnutí