Nazdar, tak tu je moj Neos ktory som prednedavnom kupoval. Je to mo prvy skuter skutrik, este pred kupou som si to tu dost studoval a uz od zaciatku mi bolo jasne ze chcem znacku. Tak som sa rozhodol pre neosa. Chodievam snim len po nitre takze som nadmieru spokojny. Skutrik mi da maximalku okolo tych 75 + - ako fuka vietor a zalezi to aj od gum a vozovky. Momentalne tam mam zimne gumy po predchadzajucom majitelovi (nechapem naco daval zimne :/), ale su nove tak si mi ich moc menit nechce. Pri dazdi a ked su kamienky alebo piesok na ceste je to omnoho istejsie a nesmyka ma. Casom by som chcel vymenit vyfuk + variator nech je to raketa:) (nie ze by nebola ale pre dobry pocit ze mam diabla a mimo nitri nech to taha aspon tych 85 tachometrovych). Skutrik je zivy co som velmi rad a ked tam prasknem shell v pover tak ide este lepsie ( neni to placebo, urobil som minitestik z kamosom co nevedel aky tam je benzin a dal som mu ho testnut pred natankovanim shell v power a po a povedal ze je zivsi , samozrejme nepovedal som mu ci je tam shell v power alebo neni ) a spotreba je nizsia nez pri klasickej 95ke. prekvapujuce ale za tych 60 centov na viac sa mi to oplati:). Prikladam aj niake foto. Je to fotene iPhonom + upravene ( dufam ze ma zato nezabijete ) tak kukajte a piste
### nazov temy doplneny o nick podla zvyklosti sekcie - THeBaNDiT