aktuální setup je :
Malossi sport 70 ac
Dellorto 19mm
Yasuny R
Polini speedcontrol
Malossi x-special belt
polořemenice S6 cnc racing
Hebo N spojka
Zvon naraku R-vent
válečky 7g
kontra malossi žlutá
nyní jsem koupil novej (stejnej) motor ...za 1000kč kompletní jen bez válce ... protože na tomhle motoru co ted jezdím mám ohlou kliku ... už jsem obědnal ložiska s guferama (6204 C4) - nevím jestli jsem udělal dobře volbou c4 ložisek ... karter sem upravil , vyleštil , kliku také prostěmám vše přichystané jen naty ložiska a čekám kdy dorazí ... setup bude naprosto stejný jen s upravenými karterama ,klikou novejma ložiskama a s převodama v mnohem lepším stavu ... přez zimu bych chtěl skůtr eště oživit výměnou 19mm karburátoru za 21mm karbec a CDi malossi tc-unit a nové obutí nakonec bych to chtěl dovízt do scooter tuningu na brzdu a nechat to pořádně odborně naladit a změřit výkon .... to jsou moje plány .... skůtr toho má už hodně zasebou tak doufám že tohle bude ohledně motoru vše ....

a mám hned první dotaz .. a to sou ty ložiska ... měl jsem navýběr mezi C3,C4,C5 udělal sem kompromis a vzal 6204 C4 skf ložiska ..... udělal jsem dobře ?? .... jo a taky chci nabídnout náhradní díly z motoru derbi .... teda krom té přihlé kliky .... ale kdyby měl někdo nouzy tak se dá vycentrovat a je to ok ...