sr-ko
Moderátor: Moderators
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
sr-ko
takze v tejto teme by som vam chcel postupne predstavit mensiu prestavbu mojej srky..
moj plan: nebudem sa zaoberat moc optikou, no napriek tomu pojde do noveho laku. Ide mi skor o motor-kedze pojdem skusit tento rok zavody... tak skusim konkretne: valec MHR 50, kluka rms super racing, klapky (budu snad) mhr, lauf giannelli shot, vario multivar, nastavitelna spojka rms...
takze zatial mam vario a spojku doma, tento pripadne bud. tyzden by mali dorazit dalsie diely.
moj plan: nebudem sa zaoberat moc optikou, no napriek tomu pojde do noveho laku. Ide mi skor o motor-kedze pojdem skusit tento rok zavody... tak skusim konkretne: valec MHR 50, kluka rms super racing, klapky (budu snad) mhr, lauf giannelli shot, vario multivar, nastavitelna spojka rms...
takze zatial mam vario a spojku doma, tento pripadne bud. tyzden by mali dorazit dalsie diely.
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
kluka jak moja, spojka jak moja, vario jak moje, loziska gufera jak moje, az na ten kit a fuk... a s tym ces zavodit ??
ale inak cenim si dalsiu prestavbu pekne pekne len tak dalej

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
no na sport kategoriu si myslim ze to bude fajn, potom ti mozem dat nekedy prevezt ked dojdes do trnavy a porovname tvoj a moj scoot, ok?.. btw. kluka je stabilna do 13 000ot. a valec bude tocit tak 12 000ot. chcel som overrange, ale kedze som uz viac menej "svorc" budem sa muset uspokojit s multivarom a rms spojkou.
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750