Moderátor: Moderators
tak ja nechapem pred rokom ci dvoma som nechal zalozit tuto sekciu na PROJETY,PRESTAVBY-NAVODY a nie na vystavovanie nekvalitnych fotiek s obrovskim pozadim zablatenych srotov s talianska.ArMoR napísal:podla mna stou motorkou nič neni ... farbu by som zmenil ale tak to je zas otázka penazí ... neviem čo mu nadávate ...
Niekde nieje normálne porovnávať show scoot s 10 ročným, ktorý s apoužíva denno denne...
ano je pravda, že to sem nepatrí, ale dá sa na to upozorniť inak ako začať nadávať na jeho scoot ... ako mne je to jedno, ale je tu viac topikov v tomto zmysle (napríklad ten runner) ...geetee napísal:tak ja nechapem pred rokom ci dvoma som nechal zalozit tuto sekciu na PROJETY,PRESTAVBY-NAVODY a nie na vystavovanie nekvalitnych fotiek s obrovskim pozadim zablatenych srotov s talianska.ArMoR napísal:podla mna stou motorkou nič neni ... farbu by som zmenil ale tak to je zas otázka penazí ... neviem čo mu nadávate ...
Niekde nieje normálne porovnávať show scoot s 10 ročným, ktorý s apoužíva denno denne...
nech si o mne mysli co chce, ale kopu tem v tejto rubrike by bodlo vymazat lebo su o nicom, nalepku vie dat na poskrabany 10korunovy lak aj predskolak.
a je problem nakupit veci do skutra a dat ich nanho?? je to rovnake jak lepit nalepku ,kazdy sa chce pochvalit svojim strojomgeetee napísal:tak ja nechapem pred rokom ci dvoma som nechal zalozit tuto sekciu na PROJETY,PRESTAVBY-NAVODY a nie na vystavovanie nekvalitnych fotiek s obrovskim pozadim zablatenych srotov s talianska.ArMoR napísal:podla mna stou motorkou nič neni ... farbu by som zmenil ale tak to je zas otázka penazí ... neviem čo mu nadávate ...
nech si o mne mysli co chce, ale kopu tem v tejto rubrike by bodlo vymazat lebo su o nicom, nalepku vie dat na poskrabany 10korunovy lak aj predskolak.
nebudeme tu spamovat o mojej praci ale ak mas dake konkretne pripomienky tak sa mozes vijadrit v konkretnej teme.FastHaly napísal:a je problem nakupit veci do skutra a dat ich nanho?? je to rovnake jak lepit nalepku ,kazdy sa chce pochvalit svojim strojomgeetee napísal: tak ja nechapem pred rokom ci dvoma som nechal zalozit tuto sekciu na PROJETY,PRESTAVBY-NAVODY a nie na vystavovanie nekvalitnych fotiek s obrovskim pozadim zablatenych srotov s talianska.
ked pochvalis niekoho za grc s nalepkou tak bude happy a da nan dalsiu nalepku ty ho pochvalis a zrazu bude kady len nalepkovat.Quiksilver napísal:ni nieje ten scoot moc pekny,ale ved kazdy musi raz zacat neco skladat...ja napr moj tu ete nedam lebo sa bojim takych pripomienok(no a pritom je trosku lepsie na tom nez tento)..ja si ho cenim aspon za odvahu a znasanie tychto komentarou...skuter na nic ,ale odvaha je..a ak do neho budete je..t dalej tak sa mozno sam na to vykaka a nebude mat chut tuningovat....ja by som na vasom povzbudzoval ludi k praci ne kritizovat...hehe...