Malaguti F12 Phantom

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
DNS
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:59 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Malaguti F12 Phantom

#1 Príspevok od užívateľa DNS » Ne Mar 30, 2008 8:33 pm

Rozmyslal som ze ste ani moju motorku nevideli tak by som ju vam rad predstavil......... som zvedavy co mi na nu poviete
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
podpis som si este nenastavil

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#2 Príspevok od užívateľa Domco » Ne Mar 30, 2008 8:35 pm

mne sa paci ja mam asi na Malaguti slabost :lol:
Gilera runner => Piaggio X8

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 30, 2008 8:38 pm

Je pekny aj ked by sa ti zisiel fotak a ina cervena farba inak je pekny :wink:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ne Mar 30, 2008 8:59 pm

inak tvoj skuter sme všetci videli, vsak ju mas v avatari 8) :lol:

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa momoo » Ne Mar 30, 2008 9:03 pm

si lestil kolesa? a tie predne biele odrazky daj dpc

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ne Mar 30, 2008 9:10 pm

a nie je to len streknuté chromovym sprejom, lebo aj plasty vyzerajú rovnako, ak si to strekol tým sprejom, tak pánboh s tebou, to je sprej na chuja, toho sa niečo dotkne a hotovo, všetko na nom vidieť (myslim ten lacný, obycajny) a lakovat sa to nedá, lebo sa zrazí.

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 30, 2008 9:19 pm

ja som mal taky chromovy sprej som strekol tym zadnu kyvnu na crosse :D a kazde 2tyzdne si to mohol streknut jemne zase lebo to ztmavlo :D a uchytalo sa to tiez no :roll: :lol:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

DNS
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa DNS » Po Mar 31, 2008 4:00 pm

no je to streknute ale zatial nemam s tym ziadny problem no uvidime no tie odrazky mas pravdu dam dpc aj tie zo zadu (chcel som ich uz davno dat dole len vzdy na to zabudnem.....)

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Mar 31, 2008 10:33 pm

nic v zlom ale vyzera to ako vrak...mozno len blbe fotky...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

ŠAKUL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa ŠAKUL » Po Mar 31, 2008 10:47 pm

alci tak tak

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa DamiBiker » Ut Apr 01, 2008 3:11 pm

akoze neviem ci to bolo tak zamerne ale tam kde je na tej cervenej strieborna to vyzera strasne sfusovane ..

geetee

#12 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Apr 01, 2008 4:16 pm

ako katastrofa, okrem tych bisiglovych odraziek (aj zadnych oranzovych a tej cervenej) tak hadica cladenia ti visi jak keby ani nebola s toho scoot a 90stupnovy zahyb si vyrovnal, predny blatnik je na zaplakanie a lak uplne supovy

este ma pobavil ten napis na pneu (len z jednej strany) a ta znacka, mishelin, ze?

ak chces tak daj kvalitne fotky a uvidime ci sa to este zlepsi alebo nie

DNS
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa DNS » Ut Apr 01, 2008 6:42 pm

getee co mas s tym prednym blatnikom???? a zajtra ju nafotim lebo teraz nemam doma fotak..... toto vsetko bolo fotene z mobilu

geetee

#14 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Apr 01, 2008 9:25 pm

DNS napísal:getee co mas s tym prednym blatnikom???? a zajtra ju nafotim lebo teraz nemam doma fotak..... toto vsetko bolo fotene z mobilu
no moja predstava o medzere medzi gumou a blatnikov je konkretne takato
Obrázok

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Apr 01, 2008 10:36 pm

Ale tak GT nemusí mať teraz každý podľa toho blatník :lol:

ArMoR
v podmienke
Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa ArMoR » Ut Apr 01, 2008 11:03 pm

podla mna stou motorkou nič neni ... farbu by som zmenil ale tak to je zas otázka penazí ... neviem čo mu nadávate ...
Niekde nieje normálne porovnávať show scoot s 10 ročným, ktorý s apoužíva denno denne...

geetee

#17 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Apr 01, 2008 11:20 pm

ArMoR napísal:podla mna stou motorkou nič neni ... farbu by som zmenil ale tak to je zas otázka penazí ... neviem čo mu nadávate ...
Niekde nieje normálne porovnávať show scoot s 10 ročným, ktorý s apoužíva denno denne...
tak ja nechapem pred rokom ci dvoma som nechal zalozit tuto sekciu na PROJETY,PRESTAVBY-NAVODY a nie na vystavovanie nekvalitnych fotiek s obrovskim pozadim zablatenych srotov s talianska.
nech si o mne mysli co chce, ale kopu tem v tejto rubrike by bodlo vymazat lebo su o nicom, nalepku vie dat na poskrabany 10korunovy lak aj predskolak.

ArMoR
v podmienke
Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa ArMoR » St Apr 02, 2008 12:15 am

geetee napísal:
ArMoR napísal:podla mna stou motorkou nič neni ... farbu by som zmenil ale tak to je zas otázka penazí ... neviem čo mu nadávate ...
tak ja nechapem pred rokom ci dvoma som nechal zalozit tuto sekciu na PROJETY,PRESTAVBY-NAVODY a nie na vystavovanie nekvalitnych fotiek s obrovskim pozadim zablatenych srotov s talianska.
nech si o mne mysli co chce, ale kopu tem v tejto rubrike by bodlo vymazat lebo su o nicom, nalepku vie dat na poskrabany 10korunovy lak aj predskolak.
ano je pravda, že to sem nepatrí, ale dá sa na to upozorniť inak ako začať nadávať na jeho scoot ... ako mne je to jedno, ale je tu viac topikov v tomto zmysle (napríklad ten runner) ...

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Apr 02, 2008 8:00 am

geete si mysli ze kazdy nagrca do skutra 100 litrov :D

FastHaly

#20 Príspevok od užívateľa FastHaly » St Apr 02, 2008 11:07 am

geetee napísal:
a je problem nakupit veci do skutra a dat ich nanho?? je to rovnake jak lepit nalepku ,kazdy sa chce pochvalit svojim strojom

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm

malaguti

#21 Príspevok od užívateľa Quiksilver » St Apr 02, 2008 12:56 pm

ni nieje ten scoot moc pekny,ale ved kazdy musi raz zacat neco skladat...ja napr moj tu ete nedam lebo sa bojim takych pripomienok(no a pritom je trosku lepsie na tom nez tento)..ja si ho cenim aspon za odvahu a znasanie tychto komentarou...skuter na nic ,ale odvaha je..a ak do neho budete je..t dalej tak sa mozno sam na to vykaka a nebude mat chut tuningovat....ja by som na vasom povzbudzoval ludi k praci ne kritizovat...hehe... :lol:

geetee

#22 Príspevok od užívateľa geetee » St Apr 02, 2008 2:04 pm

FastHaly napísal:
geetee napísal: tak ja nechapem pred rokom ci dvoma som nechal zalozit tuto sekciu na PROJETY,PRESTAVBY-NAVODY a nie na vystavovanie nekvalitnych fotiek s obrovskim pozadim zablatenych srotov s talianska.
a je problem nakupit veci do skutra a dat ich nanho?? je to rovnake jak lepit nalepku ,kazdy sa chce pochvalit svojim strojom
nebudeme tu spamovat o mojej praci ale ak mas dake konkretne pripomienky tak sa mozes vijadrit v konkretnej teme.
a ja rozhodne nepatrim k ludom kupim nasrobujem a hotovo, trebars na mojom pezote som kupil kiesler adapteri na kolesa a predny som vyrobil s duralu zadny bolo treba upravit a onedlho bude s duralu tiez, konversion kit od stage6 som si kupil na priblizne miery aj tak bude s neho vsetko new podla mojich predstav, karbonova kapotaz je tiez podla teba asi bezny tovar z e-shopu, a ked si vezmes toho neosa tak sa ti zda ze ta predna vidla tam pasuje jak od vyrobi, tak pravda je taka ze sa upravoval krk na rame, samotna tic z okuliarov bola zuzena aby pasovala do lozisiek s aeroxa, okuliare boli upravene na znizenie, teleskopy boli upravene aby si si vedel zmenit podla potreby svetlu visku v rozmedzi 4cm a struny boli skratene o 2cm a aby nesla vidla na doraz tak tam siel 25-ka olej ale asi ani to ti nic nevravi, potom oska na jednej strane ma 17mm na druhej 12 a loziska maju vnutorny priemer 10mm tak som zvedavy jak by si to vyriesil ty? plus problemy s tym ze strmen nepasoval na kotuc ktori bol viacej vonku (rozdiel 19mm) tak asi tak strucne
takze aj ked to vyzera ze sa zobrala druha vidla a cela roboa boli 4srobi a dve matice tak realita je niekde inde.

a som zvedavi kto si tu na fore ako druhi schova kabelaz do DHriadidiel a ti pripadne napise ze ake to bolo easy
Naposledy upravil/-a geetee v St Apr 02, 2008 2:12 pm, upravené celkom 1 krát.

geetee

#23 Príspevok od užívateľa geetee » St Apr 02, 2008 2:06 pm

dr.snake napísal:geete si mysli ze kazdy nagrca do skutra 100 litrov :D
tak da sa aj za menej, onedlho dokoncim jeden scoot, potom dam na forum fotky cele aj s lakom 850euro (aj komplet motor) a od tohoto tu je to uplne ina liga

geetee

Re: malaguti

#24 Príspevok od užívateľa geetee » St Apr 02, 2008 2:10 pm

Quiksilver napísal:ni nieje ten scoot moc pekny,ale ved kazdy musi raz zacat neco skladat...ja napr moj tu ete nedam lebo sa bojim takych pripomienok(no a pritom je trosku lepsie na tom nez tento)..ja si ho cenim aspon za odvahu a znasanie tychto komentarou...skuter na nic ,ale odvaha je..a ak do neho budete je..t dalej tak sa mozno sam na to vykaka a nebude mat chut tuningovat....ja by som na vasom povzbudzoval ludi k praci ne kritizovat...hehe... :lol:
ked pochvalis niekoho za grc s nalepkou tak bude happy a da nan dalsiu nalepku ty ho pochvalis a zrazu bude kady len nalepkovat.
ak to mysli vazne tak sa stym pohne spravnym smerom a bude niekedy ten scooter pekny

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#25 Príspevok od užívateľa theruck » St Apr 02, 2008 2:10 pm

mna by len zaujimalo ze ci uz ten tvoj peugeot aj niekto videl alebo to mas len takeho imaginarneho priatela. ked si to tu pred rokom zakladal tak uz vtedy si mal plnu hubu peugeota ale furt jazdis len na tom keewayi. tak uz nam napis konecne ako to je pripadne sme napis navod na tie problematice upravy co si na nom robil

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"