No tak že v krátkosti, na mojom scoote som najprv začal robiť rôzne opravy pretože to už potreboval tak že čo bolo zlé som už vymenil za nové, dalej som dal do kopy plasty,hlavne zadné bočné boli strašne doškriabané a polámané tak som to nejako z vnútra polepil laminátom a z vonkajšej strany som mal čo robiť kým som to zagitoval a vybrúsil a na koniec striekol,dalej som potreboval nový volant nakolko tn starý bol ohnutý po malej havárii(alcohol) tak som sa rozhodol pre Downhill.
aj keď môj scoot vždy jazdil dost slušne tak som sa pustil do základných tuning úprav že si ho ešte troška vylepším tak že som tam hodil Hebo vario aj z remenom a kontrastkou, výfuk ktorí je aj na fotke HEBO,open filter a ešte nejaké drobnosti,, no výsledok super,, na zadné ide len taký fukot a zrýchlenie je super len maximálka nie je viac ako 70km/h aspon zatiaľ

No o nejaký týždeň mi kamoš donesie valec Liatina Malossi sport 70 a ešte karbec 19ku tak že uvidíme čo to spravý, no a open filter idem zamenit za Airbox z Redsponge vložkou,, no dúfam že to spravý nejaký znatelný rozdiel,, ešte by som potom potreboval poradiť ako je to z tryskami aspon približne na akej hodnote sa pohybujú pri 70valci
ešte som sa chcel s vami podeliť o jednu vec, strašne mi vadí na scootroch to uchytenie motora, aspon mne sa to tam velmi kývalo napr. ked som stál a držal prednú brzdu a pridal plyn tak je vidiet ako sa motor hýbe a napína a to bolo cítiť hlavne pri jazde po zadnom,
Tak som to upravil tým že som podložil tie pružiny na úchyte motora a teraz je to skoro na pevno,Výsledok_zo státia akceleruje ešte lepšie a tiež neskutočne dáva na zadné, normálne znatelný rozdiel !!! som tomu ani ja nechcel veriť že aký tuning som spravil(ja viem že vi už o tom dávno viete tak sa mi nemusíte smiat) ale ešte to musím otestovať aké to má jazdné vlastnosti v zákrute, to som ešte nestihol,, dakujem za pozornosť! majte sa