Redline mi to zobral z jazyka, aj ja som to tipoval za miesto za prednym kolesom... ja to mam takto riesene (to asi vela maxikov a motoriek, ze?) a pri pohlade spredu na tu Areu jej predok posobi rovnakym nasavacim dojmom ako ten na mojej Aprilke...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
... area je pekny mutant,minarelka motor,proporcie ako runner,predna vidla ala peugeot,umiestnenie chladica ako nikto = velmi dobry celkovy dojem ... v dobe ked vysla to musela byt riadna supa ... som zvedavy co z nej vykuzlis .....
... skus potom nafotit zavesenie predneho kolesa a podavanie paliva - kedze mas nadrz pod urovnou karbecu ako je riesene ...
hehe zavesenie kola ti pofotim ked budem mat po ruke fotak...
a palivo... hmmm nemam chut davat dole plasty lebo ako som to tak pozeral je to dost skladacka...
inak mam otazku.. hlavne na majitelov skutrov s takymto zavesenim kola.... je normalne ze taha do strany? do lava...
niekde som videl test že ako zistíš či bol scoot padnutý....ideš asi 50 km/h a pustíš volant... ak znáša tak je buď padnutý alebo je to peugeot speedfight takto to tam bolo napísané myslím že je to na scootlande