ta kvalita fotiek je hrozna viem, ale jak je pisane aj vyššie aj nižšie, tak je to el. čerpadlo na vodu4BALL napísal:no masakr to na poslednej fotke je to boos botlle ? ...

Moderátor: Moderators
za tie prachy mohol mat vinikajucu feliciu 1.4mpi a mohol snou jazdit aj ked prsimatopn napísal:hmmm si si mohol kupit za to uz vecsiu masinku ale ako potrapil si sa slusne vizera to zatim good
jo mal sem na mysli fobii (este som si daval extra pozor aby som to nepoplietol ale mam stym v hlave problemy) ale s flickou su to stejne sumky itak takze je to fukLibang napísal:hehe felicie jsou jen 1.3MPI a 1.6MPI , až Fabie jsou 1.4MPI
jeto horizontal, lebo toto oznacanie sa vztahuje na polohu valca voci bloku varia a nie ramuFoXiK napísal:motor typu Horizontal/vertical50:50
ale super to vyzera
ak ta laka fabrizi kit 210 tak si ho už aj objednaj a zlož 1/3 zalohu, čakal som skoro pol roka.rastinko napísal:no v nasich eshopoch stoji kluka, valec a vyfuk 13,13,13 od malossi a sak prave preto ze fabrizzi je cisto race valec sa mi nezda taka hrozna cena, a laka ma to lebo chcem niake piago 180