Peugeot SPEEDFIGHT 1
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: jj
len pre uplnost dodavam, ze to bol cifrosov vlastny napad zo strany c.1...
ale urcite by to vyzeralo dobre...

cifros napísal:neviem ci mam dat precalunit zadnu cas sedadla na modru kozu. co vy na to?
- cifros
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 24, 2008 5:59 pm
- Skúter: neuvedený
jj
hej vyskusam to a dam tu obrazok ako to bude vyzerat. uvidime za co a jak. mam dobreho calunika tak musim len premysliet aku tam dam kozu. nechcem to cele cierne.urobim viacero variant a poradite.dik
podpis som si este nenastavil
- cifros
- skútrista
jj
tu su nejake navrhy. ja som asi za cierno-modre prevedenie. k tomu este prisposobim Gripy.
skusil som aj zlto-modre ale len tak. dajte vediet ze asi ktore najlepsie ukaze. Snazil som sa trafit co najpribliznejsiu farbu.
1

2

3

skusil som aj zlto-modre ale len tak. dajte vediet ze asi ktore najlepsie ukaze. Snazil som sa trafit co najpribliznejsiu farbu.
1

2

3

- cifros
- skútrista
jj
no.dnes som ho ko
necne trocha prevetral. mozno takych 15km spolu. celkom sa to da aj ked spatne zrkadla by sa zisli
.
este su u lakyrnika. po zime celkom fasa isiel. som si to struhol na
73 km/hod. tak .tak ked este pomenim aj motoricku cast snad to uz bude siiiiiip:)
prikladam nejake fotky spred garaze.a na ziadost lepsie odfoteny karter

kater musim este s niecim natriet aby sa tak rychlo nespinil.poradte

co vy na to? vyzera dobre?
necne trocha prevetral. mozno takych 15km spolu. celkom sa to da aj ked spatne zrkadla by sa zisli

este su u lakyrnika. po zime celkom fasa isiel. som si to struhol na
73 km/hod. tak .tak ked este pomenim aj motoricku cast snad to uz bude siiiiiip:)
prikladam nejake fotky spred garaze.a na ziadost lepsie odfoteny karter

kater musim este s niecim natriet aby sa tak rychlo nespinil.poradte

co vy na to? vyzera dobre?
- cifros
- skútrista
jj
ohou od teba to potesi dik.
este tam mam aj podvietenie tak vecer odfotim a prihodim. ked Momoo da polepy bude to hotove. Nebudem to precackavat. len take mensie polepy tak kde sa to hodi.
este tam mam aj podvietenie tak vecer odfotim a prihodim. ked Momoo da polepy bude to hotove. Nebudem to precackavat. len take mensie polepy tak kde sa to hodi.
- cifros
- skútrista
jj
sedlo dam na buduci tyzden dokopy.
Nevie mi niekto poradit. Ked som sa bol teraz po zime previest tak mi dost dymil, ale myslim poriadne. a aj spotreba po tych zopar km co som urobil nepriaznivo prekvapila. ked niekto vie ze co je asi problem tak poradte.dik
Nevie mi niekto poradit. Ked som sa bol teraz po zime previest tak mi dost dymil, ale myslim poriadne. a aj spotreba po tych zopar km co som urobil nepriaznivo prekvapila. ked niekto vie ze co je asi problem tak poradte.dik