Piaggio NRG50 MC3
Moderátor: Moderators
- peter1029
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
to geete:
takže na tvoje dotazy mám takéto odpovede:
1. tie diery na predné svetlomety, tak tam pôjdu ešte jedny smerovky leddiodové, také maličké, ja som tam ani to plexisklo nemal a videl som na nete niekde v obchode také maličké, tak to tak pôjde
2. tá nalepka STK ma veru riadne se.., asi ju tam do prdele
3. sklíčka smeroviek pôjdu do zrkadlovej čiernej, to som už písal a zadné brzdové svetlo + svetlo pôjdu biele + číra optika
4. tie ohnuté brzdové páčky pôjdu vymeniť + aj gripy, lebo nemajú zakončenie a sú doškriabané a nepasujú tam, nechaj sa prekvapiť
Toto všetko mam popisané aj predtým, ale tento rok už moc nechcem rozoberať, lebo sa chcem voziť.
takže na tvoje dotazy mám takéto odpovede:
1. tie diery na predné svetlomety, tak tam pôjdu ešte jedny smerovky leddiodové, také maličké, ja som tam ani to plexisklo nemal a videl som na nete niekde v obchode také maličké, tak to tak pôjde
2. tá nalepka STK ma veru riadne se.., asi ju tam do prdele
3. sklíčka smeroviek pôjdu do zrkadlovej čiernej, to som už písal a zadné brzdové svetlo + svetlo pôjdu biele + číra optika
4. tie ohnuté brzdové páčky pôjdu vymeniť + aj gripy, lebo nemajú zakončenie a sú doškriabané a nepasujú tam, nechaj sa prekvapiť
Toto všetko mam popisané aj predtým, ale tento rok už moc nechcem rozoberať, lebo sa chcem voziť.
podpis som si este nenastavil
-
FastHaly
- peter1029
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
presne to je moja dalšia robotička, mam kupenu ešte čiernu a chromovu foliu a jednu z nich tam dam, carbon moc ne lebo nemam nič v tej farbe, asi pojde cierna.FastHaly napísal:pekne NRGcko len by som ten blatnik skratil je to minutka roboty a vyzera to ovela lepsie ,a na predne tlmice hod karbonovu foliu da to pekny efekt
- peter1029
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
Re: Piaggio NRG50 MC3
no nazdar všetci, takže môj tzv. "projekt" pokračuje. To však neznamená, že som spal, ale teraz cez zimu je viac času na robotu a tak išlo auto von, skut pekne do tepla a hajdy pracovať. Takže niečo som porobil, tu je to (kvalitu fotiek moc nekomentovať, lebo nemám momentálne foťák a len mobilom):
- Prílohy
-
- vidla.jpg
- nalepené fólie na tlmičoch
- (112.32 KiB) 364 stiahnutí
-
- smerovky.jpg
- išli nové krytky smeroviek
- (111.97 KiB) 360 stiahnutí
-
- gripy.jpg
- nové gripy
- (126.29 KiB) 356 stiahnutí
-
- cely.jpg
- (117.48 KiB) 357 stiahnutí
-
- od zadu+garaz.jpg
- prerabka svetla, doma robené a funguje
- (142.15 KiB) 355 stiahnutí
-
- bez blesku+bez brzdy.jpg
- svetlo
- (89.16 KiB) 352 stiahnutí
-
- bez blesku+brzda.jpg
- svetlo+brzda
- (99.82 KiB) 350 stiahnutí
-
- v tme.jpg
- v tme
- (38.86 KiB) 350 stiahnutí
- peter1029
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
chcel by som teraz porobiť tlmiče predné, lebo dobre nestierajú a týmto sa chcem s niekým poradiť, či už to niekdo rozoberal a ako na to - z vrchu, z dola, z kade, čo ma pritom postihne? Ak viete ako na to tak sem s radami, takto to vyzará teraz
- Prílohy
-
- tlmič tma.jpg
- v tme to lepšie vidieť
- (69.4 KiB) 353 stiahnutí
-
- tlmič od hadice.jpg
- (68.17 KiB) 350 stiahnutí
- peter1029
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
tak budiky pre mopiccko
- Prílohy
-
- budiky1.jpg
- mam seriove budiky
- (108.99 KiB) 297 stiahnutí
- ADo_xXx
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
Kokso naozaj pekna pracicka.Po dlhej dobe solidna masinka.Ale aj mna napadlo hned ze tie packy ci sa nechystas este menit.Inak daval si na tu podlahu obyc foliu???Cert to kazi
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no normalne dolu cele tlmice a ked budes mat dole ( myslim celu vidlu ) tak otocis hore nohami aby ked to budes rozoberat nevytiekol na ruky olej ktory mozes tiez kupit novy ked chces.. neuskodi akurat tak penazenke.. a nove gufera a je to
zmontujes a mas.. podrobnejsie by sa hodilo aj mne lebo som rozmyslal tiez o tom ( no ja zistujem vela veci samoukou alebo pokus omyl
) zatial som nic vazne nepokazil a mal som motor a ostatne veci okrem vidlice do srobika rozobrate
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- peter1029
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
presne foxik okrem vidly si mal možno všetko zhodené, ale vidla to nie je len tak, som na mŕtvom bode, zasekol som sa, nezhadzoval som ju celú dole, ale robím to na motorke, povytiahol som guferá a vybral PRVÉ segerky, áno prvé, lebo ako som ich vybral, tak som sa tešil, že hotovo, ale potom prišlo prekvapenie, bol tam taký medzikus plastu a za ním ešte hlbšie ďalšia SEGERKA
, ktorú ani za ... nemôžem dočiahnuť, nemám také kliešte
inak keď chcete vidieť ako asi vyzerá tá vidla rozobratá tak tu je stránkahttp://www.easyparts.nl/showdrawing/280 ... _Vork.html
takže asi zatim tak
to ADO: fólia je metalická, ale zatim drží, aj ja sa divím, že je stále celkom ok. Neboj páčky pôjdú druhé a hádaj aké + ešte všelijaké prkotinky, však uvidíte, do sezóny ďaleko.
takže asi zatim tak
to ADO: fólia je metalická, ale zatim drží, aj ja sa divím, že je stále celkom ok. Neboj páčky pôjdú druhé a hádaj aké + ešte všelijaké prkotinky, však uvidíte, do sezóny ďaleko.
- peter1029
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
takže tlmiče sa ani nehnú, dal som naspäť tie prvé segerky, najprv som to však vyumýval a namazal, tú padnutú tyčku som dočiahol - už je tak ako má byť - ale tie spodky tlmičov ani za oného nejdú dole a to sme po tom trepali všetkým možným, aj sme to nahriavali, ale poobede na to idem s horákom, som sa nasr., dúfam že to povolí, nie je tam moc na čo búchať, len na tie kraje a bojím sa že to doondím, no uvidíme ako to skončí
možno aj takto

zospodu je tlmiču je imbusoví šrob..ten povolíš nasledne tadial vytečie olej a z vrchu ak to povolíš by ti mal celý klzák vybehnuť von...a nič nenahrievaj!
- peter1029
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
plasma asi si ešte nevidel tlmič, nieto ešte rozoberal (peace), tie skrutky som odskrutkoval, ale nič z toho nevytieklo a ani nevytečie (dúfam), ja potrebujem odpojiť tie spodky na čom drží koleso predné a vybrať tade guferá a dať nové, ak si ešte nevidel tlmič ako vyzerá vnútri, tak na 6. strane posledná odpoveď je www stránka kde je takýto tlmič rozrobený, aj ja som si myslel, že to nič nebude, ale hold je, vnútri sú na každej strane po tri segerky, jedna dole, potom asi tak 7 cm od dola a tá tretia, tú som ani nevidel, tá je až pri vrchu, takže žiadna sranda to nie je, rozhodol som sa nechať to tak, ale tie guferá chcem za každú cenu vymeniť, ani alcatelkovi sa nepodarili rozobrať tlmiče a to je iný fachman ako ja
ja sa len tak hrám oproti nemu.
- chudar
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nerekl bych ze plasma nevidel tlumic, napsal to dobre, jen si asi nevsiml ze nrg ma pekne debilni tlumice..jeste neznám nikoho komu se podařili origo tlumiče rozdělat
takže přijemnou zabavu 
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
takto sa rozoberaju klasicke a nie usd tlmice...a dokonca piaggio ma taku specialitku ze tlmic je oddeleny a je len v jednom tlmiciPlasma napísal:zospodu je tlmiču je imbusoví šrob..ten povolíš nasledne tadial vytečie olej a z vrchu ak to povolíš by ti mal celý klzák vybehnuť von...a nič nenahrievaj!
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- peter1029
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
takže dneska som o moc postúpil - v skratke guferá vymenené
- chvalabohu
- nalepená naspäť fólia -
a nejaká tá mriežka na prednej maske
týmto aj ďakujem alcatelkovi za radu (nahriať to), fungovalo to 100%, ani som neklepol po tom a samé to odpadlo, hrozne ma to potešilo. dik
- Beella
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Jak na to pozeram nema byt aj na tom druhom tlmici drziak na blatnik???
Asi prilis tazke kladivo