Aprilia SR 50 by Paldo
Moderátor: Moderators
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
Re: Aprilia SR 50 by Paldo
chalani potrebujem poradit idem na skutri a zrazu zacal stracat tah do kopca reku pomyslel som si sme dvaja co uz ale potom zase na rovine idem a skuter zacal pomalicky zhasinat az zhasol vystupil som nastartoval som zas a nieco tam neskutocne huci a ako keby skrie neviem co zhodil som dekel kukam remen nic spojka nic variator nic valceky nic neviem si dat rady co to moze byt ten zvuk ide asi skor z casti kde je variator a kluka takze neviem moze to byt zadreta kluka teda pridreta skuter stale ide lenze nema vobec tah a strasne to tam huci neviem si dat rady poradte mi niekto diky
podpis som si este nenastavil
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
žeby ložiska na kľuke 

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- ApriliaSR50
- st. skútrista
zeby aj to je mozne no kazdopadne pozriem najskor v ktore jcasti to ozaj huci zhodim remen nastartujem a budem vidiet ci to huci pri kluke a tie lozisky by boli lepsie riesenie ako kluka 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... ja si tipnem vodnu pumpu ...
- ApriliaSR50
- st. skútrista
no stale to stoji enviem fakt co s tmy ale ten zvuk ide odtadial kde je aj vodna pumpa takze ties moze byt no voda sa mi neprehrieva takze neviem
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no buď ložiská alebo tá pumpa.. v prvom rade keď si dával dobre oleja tak nepridieraš
ale pozri to čo môžeš teda aj zo strany zápalka všetko aj varia a keď nič tak to budeš asi musieť rozobrať.. ak chceš teda
ale robí ti to aj keď stojíš ano? stačí mať naštartované. a kedže to nemá ťah tak to bude len Kľuka ložiská alebo piest s valcom..
) takže hold máš smolu no.

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Keby je to vodna pumpa a das mu za studena tak musi ist..Ja si myslim ze su to kružky.nechcem ta plasit ale asi motorka stratila tlaky a kružky sa rozpadli....Neboj aj ja som dal novy piest s kružkami a tiez som si myslel ze mam vyhrate az pokial sa mi zamky na pieste obidva nezatlačili..No jedne zatlačil a druhy vypadol a este k tomu mi praskol križom piest ...Idem to pohladat a prilozim ti aj fotku
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No chalani skoda nejde mi fotak musel som to mobilom sory za kvalitu neni to az tak dobre videt ale aj je 

- Prílohy
-
- 2222222222.jpg
- (27.84 KiB) 420 stiahnutí
-
- eCrop-501e4c50551a65703b910e5a1ead1717.jpg
- (27.87 KiB) 420 stiahnutí
-
- 23.jpg
- (32.74 KiB) 420 stiahnutí
- ApriliaSR50
- st. skútrista
podla man vodna pumpa ties asi nie to som vilucil ... a ano robi to aj ked skuter stoji skratka nastartujem a nieco v nom huci ...ked nanom idem skuter nema vobec tah a huci este viac ...teraz si nemyslite ze sa na nom vozim neviem ako myslim tak pred domom.... a ked mu pridam tak aby sa dostal do vysokych otacok tak vtedy normalne zacne vybrovat cely ...a este k tym kruzkom mysli ze keby je nieco z kruzkami alebo z valcom vseobecne a piestom ze by nesiel tak krasne nastartovat na prvy krat pekne bez problemou podla man su to loziska na kluke lebo inak vsetko ostatne pekne fachci....no nejde mi do hlavy ako by sa to mohlo stat ze sa tak rychlo opotrebovali boli tam davane nove zaroven ked aj valec a kluka a bolo to minuly rok vo februari ...no co uz nahoda je spina doteraz krasne isiel a teraz krasne stoji ale uz sa pracuje na oprave
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A ložiská na kluke....ako?
ma tak napadlo....Alebo uvoľnené dačo v motore alebo rortor magneta....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
do-cenzúrované- je to v motore.. nefilozofuj a rozober to ... rečami okolo to nevyriešiš, keď je jasné, že je niečo poriadne zlé s piestom kľukou alebo krúžkami, keď ti to hučí a nemá výkon.(ak si pozeral teda ten variátor)
### nerad davam upozornenie skusenym clenom fora, ale pravidla mi nedavaju inu moznost... vulgarizmy (aj ciastocne vyhviezdickovane ci vybodkovane) su na fore postihovane... za trest (
) si precitaj pravidla fora, konkretne pravidlo c.1 - THeBaNDiT
### nerad davam upozornenie skusenym clenom fora, ale pravidla mi nedavaju inu moznost... vulgarizmy (aj ciastocne vyhviezdickovane ci vybodkovane) su na fore postihovane... za trest (

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- ApriliaSR50
- st. skútrista
kukal som vsetko okolo variatora spojky a vsetko okolo teraz sa rozobral motor zajtra dam vediet co a ako
- ApriliaSR50
- st. skútrista
takze chyba nastala v lozisku na kluke tu ej cert zakopany
hadam to spojadnim do vikendu

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Pozrite co mna dnes prekvapilo ked som vytiahol piest kedze motorka nemala tlaky uz druhy krat sa mi toto stalo.Sportovy piest.Nejake dvojvrstvove kružky...Velmi kvalitne..Ved pozrite..Este bola ta sranda ze ja to na dvore rozoberam a idem kupit piest a obchod zatvoreny??? slak ma trafi musel som to nechat na dvore pomaly az na ulici
aspon Hondičku som tam natlačil nech mi to neukradnu do rana.Az ano viem na koho sa mam obratit ze ? 

- Prílohy
-
- Snímka008.jpg
- Prepačte mi za kvalitu ale nemam vo fotaku baterky :(
- (223.05 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- Snímka006.jpg
- Odhryzlo mi aj kusok z kružka
- (233.69 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- Snímka007.jpg
- Zamky uplne zatlačilo do piestu a povihinalo ich hore ...
- (242.41 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- Snímka001.jpg
- takto som to musel naparkovať :D
- (228.54 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- Snímka003.jpg
- (231.78 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- Snímka002.jpg
- (238.4 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- Snímka005.jpg
- (241.44 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
-
- Snímka004.jpg
- (254.65 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
a valec sa ti nepridrel? lebo ked ti take kusky z kruzkov chybaju tak niekde musia byt,bud vo vyfuku alebo mozno aj v kartri ale kedze sa ti to stalo uz 2x krat by som kupil piest o jedno cislo vacsi,poslal na vybrus s piestom aby ti podla neho presne vybrusili a tak budes mat istotu ze mas "novy" valec
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No lenze tu je ta sranda ze vybrusovy piest nezozeneš na moju apriliu... s talianska by som musel zohanat
mam to aj ja odtranit na skutri ked to tam mam? pomoze to je peugeot mtc taky staršiMoppicko napísal:nezabudni odstranit toto
- DAR0
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 04, 2008 8:23 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 5BR 2000
- Kontaktovať užívateľa:
skus kontaktovat tu na fore piter10 mozno ti pomoze s vybrusoym piestom a aj z vybrusom
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No dakujem za kontakt ale inak nepotrebujem mam tam novy piest aj kružžky us.Vcera som si siel prevysvecko nanom do školy neisiel som rychlo ... 60-65? obehol ma kamion.Nalepi som za zanho a treskol som mu este bol aj dole kopec
Za kaminom som isiel cca 110 km/h.Ziadny napor vzduchu este aj dolu kopec.Len ma prekvapovalo to ze sa nebal ist na tom useku 110 ten kamionsta
je tam zla cesta zakrutova a pre kamion 2 x horšie

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ako mohol ísť kamión 110 km/h, keď má obmedzovač na 90 km/h? Nebude to tým že ti premeriava tachometer a keď ty si mal 110 tak reálne si išiel 90?
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
deltoro Upozornujem ze kamiony maju obmedzovače myslim ze od roku vyroby 2005 a stare este obmedzovače nemali.Sused mal Ivec stralis stare a ten nanom išiel 125 myslim??? A bol to 96 ročnik.Tento kamion bol koknretne Daf XF 95.Tak to rozhodne nový kamion nebol.Tachometer neviem ci premeriava v takej vysokej rychlosti do 80-85 mi nepremeriava určite...Neviem posudit ci som siel 110 km/h mam tacho len do 80.Ale viem asi kedy je 100 km/h tak niečo za tou stovkou este
- ApriliaSR50
- st. skútrista
takze chalani idem sem k vam zase s jednou otazockou . skutrik ide no nejde tak ako by sa mi to pacilo alebo lepsie povedane tak ako siel pred tym ako som vimenil loziska na kluke ..prve rozdieli som si vsimol tie ze ked som vimenil stare loziska za nove tak mi prestal skuter tak vybrovat ako vybroval bol pokojnejsi rozjazd a plinulejsi . podotykam ze stare loziska tam boli asi iba rok boli to stage6 teraz tam mam neake nemecke zevraj dost kvalitne no budem vidiet kazdopadne v loziskach rozdiel vidim aspom vtomto no moj problem je v niecom inom ked na skutri idem sam este sa to celkom da rovinka v pohode aj ten kopcek ako tak na 80 vindem no predtym sa mi to zdalo o nieco lepsie kopcek to nemalo problem a na rovinke ho tak nedusilo ked pridam plny myslim si ze to bude asi to ze dava moc vzduchu teraz skusam upchat trocha filter a budem vidiet no problem je najviac vidiet ked ideme dvaja do kopca ubohich 60 aj to ledva ledva neviem co sa s nim deje predtym som do kopca vo dvojici nemal prosblem 70-80 podla tacho na skutri ..neviem co s tym moze byt co si myslite poradte nieco moze byt problem aj v tom ze som menil vatu vo vifuku? nedaval osm original vatu do fuku ale iba sklennu vatu podla mna to je to iste len v inom tvare a rozdiel v cene
takze budem rad ak mi poradite diky

- ApriliaSR50
- st. skútrista
chalani nikto mi neporadi ten skuter sa sprava akoby sa mu nechcelo akoby chcel zhasnut dokopca a dneska dokonca uz aj na rovine mi to robil neviem co je s tym