Gilera Ice, racing scoot
Moderátor: Moderators
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Gilera Ice, racing scoot
Moja Viva má podobný karter tuning alciho pričinením za sebou a karter bol veru "na fránforce a jak rešeto..." a ajhľa po poplátaní kade tade a kde bolo treba - ide a nemá problémy a fungíruje. 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... a zdalo sa mi to divnô ... ale tak zas mozno si to precita dakto komu to pomoze ...
- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Len také jedno foto na oživenie témy, na projekte sa pracuje máme materiál na druhú sadu skúšobných piestov.
- michal159
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
- Skúter: Aprilia SR LC
- Kontaktovať užívateľa:
bez kružkou
?

SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
veď si to prečítaj : materiál , čize sa to este bude logicky upravovat,
vyzera to byt dokonca ako valce orig. geometricky valec ze este budete riesit vnutro atd nie ? zaujimave
vyzera to byt dokonca ako valce orig. geometricky valec ze este budete riesit vnutro atd nie ? zaujimave
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
jááj to som si neprečítral dobre SORY ZA OT teda: )
SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon
- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Karter na modlivku bol včera zaplátaný - poviem vám boli tam velikánske diery ale účel svätí prostriedky 

- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
som tu po dost dlhej dobe ale neckal som tu taketo volaco...som velmi milo prekvapeny...
tesim sa a drzim vam palce...

podpis som si este nenastavil
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Som uprimne rad ze sa na fore najde niekto co nam drzi palce... DAKUJEME
Z roznych dovodov je mi luto ze sem nemozem dat fotky toho co robime, ale snad mozem napaisat ze sme vcera do nasho timu obdrzali (vdaka sponzorovi) 2 kusy super profesionalnych paluboviek MYCHRON 4- 2T ,ktore nam umoznia presne analyzovat co sa deje v motore scootra a na viac posluzia ako "laptimery" na spatne vyhodnocovanie casov pri jednotlivych zadodoch.

Z roznych dovodov je mi luto ze sem nemozem dat fotky toho co robime, ale snad mozem napaisat ze sme vcera do nasho timu obdrzali (vdaka sponzorovi) 2 kusy super profesionalnych paluboviek MYCHRON 4- 2T ,ktore nam umoznia presne analyzovat co sa deje v motore scootra a na viac posluzia ako "laptimery" na spatne vyhodnocovanie casov pri jednotlivych zadodoch.
- Prílohy
-
- images.jpg
- (10.56 KiB) 453 stiahnutí
Na fóre je omnoho viac ľudí , čo Vám držia palce.
Som v nemom úžase z takto profesionálneho prístupu.
Škoda len , že nemôžeme vedieť viac, z toho, "čo sa varí v kuchyni." Boh žehnaj sponzorovi 

- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ja sa ale mám ....
vidím aj do "najmenších" detajlov toho čo chalani robia - podporujem a držím im palce ako sa len dá.

- michal159
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
a stale zostava 98% vecí tajných ? myslím si že všetci by sme radi videli FOTO 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
foto bude ked bude hotove 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Aby bolo nejaké foto pre potešenie očí 

- Prílohy
-
- 50cm3.eu.jpg
- (332.64 KiB) 280 stiahnutí
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
peterz ty tu stale vypisujes len ze do vsetkeho vidis a to je setko obcas sem hodis niaku fotku a ani nenapises ktomu co to je ani nic dobre vsetci vedia ze si zasveteny do tohoto projektu ale nikoho nezaujima otom stale pocuvat 

Mozem oŠtat cely podpis 

- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Načo to je a kam to pôjde? - Tým, že to nanapíšem hecujem majiteľa projektu aby napísal pár slov o tom optik je vlastníkom duševného majetku. Fotka je aj preto aby vedel, že má niektoré diely hotové.
Kto chce vidieť na vlastné oči nech príde 1.5.2011 na preteky do DS a tam bude možnosť sa pokochať do sýtosti a zblízka v depe
Kto chce vidieť na vlastné oči nech príde 1.5.2011 na preteky do DS a tam bude možnosť sa pokochať do sýtosti a zblízka v depe

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Mozno chcel Ice_cream povedat, ze nam to tu neni nutne stale prezentovat ako senzaciu, ale ved byt trosku konkretnejsi, potom tu zbytocne diskusie vznikaju a podobne..
Alebo mas pocit, ze by vas na zaklade nejakej informacie, alebo fotografie mohol porazit niekto iny s vasim vlastnym napadom..??
Alebo mas pocit, ze by vas na zaklade nejakej informacie, alebo fotografie mohol porazit niekto iny s vasim vlastnym napadom..??
nevim co sa tu zas donho navazate ale sak dobre.
peterz-ty sem davas vzdy take veci ze pomaly nikto nevie co to je
peterz-ty sem davas vzdy take veci ze pomaly nikto nevie co to je

- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
NO ...toto vizera jak na chladic napojky ........ale tak mozno by bolo lepsie rozpisovat dlhsie texty o tom a tak nielen dat fotku a hadajme ...lebo ako projekt ma zaujima ale vzdy jak otvaram tuto temu cakam od toho viac jak fotku
- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
tak to je ako bez debaty že to má spoločné niečo z vodou hned ako sa na to pozrieš 

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Spojky chladiacich hadíc a koncovky.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- PeterZ
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Aj o to ide fotkami potrápiť predstavivosť a nie len napísať ako na podnose všetko... Jedno je spojka na hadicu a druhé pripojenie chladiacej hadice ( s maximálnou dierou) na blok motora, tak aby bol čo najmenší odpor pri prúdení chladiacej kvapaliny.matrixko napísal:peterz-ty sem davas vzdy take veci ze pomaly nikto nevie co to je
- optik
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Zaujimave diskusie sa tu rozbehli, co je fajn aspon to tu zije. Ano Peter do toho vidi niekdy viac nez ja
respektive rozumejte to tak, ja nadabim na problem pri konstrukcii napriklad motora, nasledne skusim vymysliet nejake riesenie /samozrejme ze zlozitejsie veci riesime s Alcatelkom/, vacsinou sa snazim nakeslit nejaky technicky vykres... s tym ze prakticke riesenie vacsinou nechavam na Petera a jeho ingenierov... on ked sa mu to podari zrealizovat hodi prve foto sem do temy, v podstate preto aby pocvicil vasu predstavivost a aby trosku "stuchol" do mna "ze kukaj co z toho tvojho vykresu vypadlo
" aby ste si to vedeli este viac predstavit pridavam obrazok co som mu poslal a vy si to mozete porovnat s tym co bolo byrobene... samozrejme ze ku kazdemu takemuto dielu prinalezi minimalne 5 minutovy tel.rozhovor aby som Peterovi mohol objasnit na co bude ten dany diel sluzit a ake nanho kladiem poziadavky a on sa rozhodne aky na to pouzije material... myslim ze viac k tomu netreba. Deltoro to uhadol naprosto presne, kedze videl ako mame urobenu vodu na nasich skutroch alebo mu to aj logicky doslo. Pravdou je ze minuly rok som mal cely privod vody do motora osetreny kovovymi rurami, tento rok sme sa rozhodli pre pouzitie gumeneho kolena kedze sa zmenil nahon chladenia a preto prisla aj nutnost vyrobit nove natrubky a spojky. Jedinou a to najsilnejsou podmienkou pri vyrobe tychto suciastok bol co najvasci prietokovy objem pri zachovani pozadovanej pevnosti... a hla tu mame vysledok, z ktoreho sa nesmierne tesim 

- Prílohy
-
- pripojka vody do motora.jpg
- (37.06 KiB) 17 stiahnutí
- optik
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No ako som predpokladal, ked tu napisem vysvetlenie na pol strany tak ziadana reakcia, ale ked sem da Peter fotky "neznamych predmetov" tak je tu hned vzruso. Ale nie o tom som chcel, aby ste nepovedali ze sme skupi na informacie pridavam sem nejake nove fotky. Ti co so mnou prisli do kontaktu /myslim ohladom skutrovych pretekov/ vedia ze od sameho zaciatku nadavam na siroke predne koleso a ako jediny na Slovenku pouzivam 100vkovu 12" pneumatiku... bohuzial distributor pre SK pnaumatik Sava mi nie je schopny od oktobra minuleho roku takuto pneumatiku zabezpecit!!! myslim si ze to je velka HANBA!!! zvlast preto ze ju v susednom Cesku maju bezne skladom a dokonca este za menej penazi!!! S chalanmi v cechach som sa v pohode dohodol a naviac som od nich objednal aj nove predne kolesa samozrejme uzsie nez tie co mam v sucasnosti, je pravda ze som do poslednej chvile cakal ze mi to Slovaci zozenu a teda neviem ci mi tie kolesa stihnu prist do prvych pretekov, ale pneumatiky su uz na ceste. Dalej som na scootri vymenil dalsie predne koleso
vid foto
dalej som sa posnazil a vyrobil si novy zadny blatnik z laminatu, lebo ten stary mi sposoboval tazokosti a svojimi vibraciami mi nicil pneumatiku
sedlo uz hotove v sucasnosti aj nastriekane opat laminat
a uchytenie skveleho datalogera Mychron4

dalej som sa posnazil a vyrobil si novy zadny blatnik z laminatu, lebo ten stary mi sposoboval tazokosti a svojimi vibraciami mi nicil pneumatiku
sedlo uz hotove v sucasnosti aj nastriekane opat laminat
a uchytenie skveleho datalogera Mychron4
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Takto sa mi to paci ked to postujes
.....aspon vidime ako sa s tym hrajes stale