Príspevok
od užívateľa alcatelko » Ut Okt 10, 2006 9:10 pm
no tak za posledny tyzden som pokrocil...uz mam viac menej pojazdny ram so svetlami...akurat mi nejdu smerovky, elektrostarter,zadna brzda, palivove cerpadlo, nemam pristrojovku atd...jo a stale mi chca vyrovnavacka na vodu...ale po rucnom dodani paliva to jazdi slusne...odhadom cca 80km/h...rozbeh brutalny (sice po puchovi je vsetko brutalne... ale prirovnal by som to takmer ku qyxzovmu akurat plynulejsi nastup a koniec v tej 80ke...)...neskor hodim fotky ako som to skladal...este musim doriesit pristrojovku, to palivove cerpadlo (som ho premiestnil a to bola osudova chyba...tak ide na svoje miesto...),prepinace...namontovat downhill riaditka,digi tacho, plasty a tak...no a co ma to zatial stalo: valec,piest,hlava 700sk (zanovne), svetlo 1000, remienok co zenie vodnu pumpu a olej.cerpadlo 150, nejaky ten spojovaci material cca 250sk, ziarovky 250sk, palivova hadicka 60sk, tuningove vecicky (downhill riaditka kalloy 699sk, adapter 399sk, digi tacho 399sk, tnt podlozka pod pruzinu cca 700sk...)+skuter 12000sk...este treba dost toho porobit... tak zatial je to vsetko...