sviečka bola už vadná ...
nechápem ale prečo hadzala iskru keď s nou nechytala...no čo už hlavne že zas ide ako má

inak : objednaný variátor STAGE 6 sportPRO 10g valčeky + spojkové pružinky!
Moderátor: Moderators
Ten LV ZX-R je len designovo vylepšení model ZX, ktorý má použitú karbónovú koncovku, ktorá redukuje hluk. Výkon by mal byť rovnaký ako model ZX.m4rk0 napísal:Kukám pomaly po niakom tom výfuku a dnes som zbadal na scooter attacku nový výfuk
Leovince ZX-R nevie niekto viac o tom výfuku lebo je dosť dobrá cena a potreboval by som vediet pracovne otáčky
A ešte ma zaujal Giannelli Rekord ak by mal o tomto výfuku niekto niake info dajte vediet lebo je horúci kandidát!
a tak ...popripade poradte niaky dobrý ladak....
no lenze leo stoji nove cez 200€..m4rk0 napísal:no uvidime teda .za 136 mam novy gia rekord...
povedz si uplne novy nejazdeny gianelli record za 135e a povedz si leo vince gp prasknuty a ojazdeny za kilecko?Davidian napísal:no lenze leo stoji nove cez 200€..m4rk0 napísal:no uvidime teda .za 136 mam novy gia rekord...
a len si to povedz Gianelli Rekord a potom si povedz ze Leo Vince GP za kilecko
co zneje lepsie?
fu ha tak to som 100 povedal malo..ale ved to je ako medzi vami ja na vas co budete robit ja som len povedal svoj nazor a teraz som doslova zostalm4rk0 napísal:hej hej