Dnes som sa pustil do zadnych Diodovich svetiel, Kedze sa mi nepacia tie lacne plastove chromove kritky tak som nechal povodne. Su rovnake takze sa to da za 5min prehodit kedykolvek.
Dalej som nastriekal vnutorne plosky na cierno aby to tak nekricalo, vnutorne ostali chromove kvoli odrazivosti svetla.
kokos paradny napad paradne to tam ukaze.mne by to pekne neukazalo ale tebe ano paradička.Mohol by si tam šupnut aj nejake krasne ledkove smerovky.tiež v nnnejak ciernom prevedení budes zapajat aj smerovky?
nene nejsu naopak na prvy krat som to dal opacne ale na foto to uz je spravne ale ajtak tie smerovky integrovane zapajat nebudem. a tie smerovky co tam mam su nove malinke halogenove a nehorazne silno svietia (diodove blinkre som nechcel lebo ich je vidiet len pod urcitym uhlom a hlavne by tam trebalo aj nejaky regulator aby to neblikalo tak rychlo
ale to svetlo aj slabo svieti vies.teraz ja budem svietit jak hovado v predu xenonik amam tak klasicku parabolu vies.ziadno sosovky co sa ti za chvilku roztopia. a svietia tie svetla s timi angel eyes nechutna na žlto ako na nejakej škodovke alebo čo (vid.maty)