Piaggio NRG50 MC3
Moderátor: Moderators
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Piaggio NRG50 MC3
no skúsil som na tú tyčku navliecť nejakú tú slamku, ale nejde to - teda skúter ide, ale horšie ako keď je to úplne krátke. Bere sa normálne ale nad 9000 ot. stráca dych, vynecháva - takže som to zhodil, takto to ide aspoň tých 90, aj keď sa dlhšie rozbieha na tú rýchlosť. Karbec sa už objednáva, potom budem riešiť ten pokazený, skúsim ho spojazdniť. Dneska skočím do mesta a chcel by som kúpiť ten sprej a streknúť tie svetlá, potom to nafotím.
podpis som si este nenastavil
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
bol som pre ten sprej a prekopal som prednú optiku nahotovo, už iba nastaviť večer správnu výšku svetla a bolo by to, som aj ja zvedavý na výsledok
Pre foxíka uchytenie optiky, ale len mobil som tam strčil a cvakol: Potom som rozobral optiku, takto to vyzeralo pred nastriekaním: takto vyzerá čočka, pred tým plieškom je parkovačka, kt. som napojil napriamo so svetlom: Po nastriekaní, nie je to to isté, ale lepšie ako predtým: A všetko poskladané a funkčné: na porovnanie pred tým
Pre foxíka uchytenie optiky, ale len mobil som tam strčil a cvakol: Potom som rozobral optiku, takto to vyzeralo pred nastriekaním: takto vyzerá čočka, pred tým plieškom je parkovačka, kt. som napojil napriamo so svetlom: Po nastriekaní, nie je to to isté, ale lepšie ako predtým: A všetko poskladané a funkčné: na porovnanie pred tým
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak by som to mal hentak rozobraté asi by som tam spravil nejakú redukciu z pôvodnej žiarovky aby sa tam dali šupnúť trebarz 20W halogenky také tie napichovacie čudlíkové ako sa používajú v podhladových interierových svetlách . Kvôli tomu že mám dojem že to svetlo by bolo viacej biele a tým pádom by to svietilo lepšie..... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
také jak sú v kuchynských linkách také jak mám ja MR-11 ?
potom väčšie MR-16 len pre mňa bolo problém to tam uchytiť lebo som tam nemal NIČ.. vješ cena za tuningové plasty
,
a ešte som zvedavý ako bude svietiť originál Sliderovské svetlo lebo tie moje svietia celkom oukej, ale nemám diaľkové hihi
zatiaľ som nikoho nezrazil, no také parabolky by sa mi zišli, a ešte podľa toho aké sú veľké ale tipujem že nie až tak moc ..
takéto nie?

a ešte som zvedavý ako bude svietiť originál Sliderovské svetlo lebo tie moje svietia celkom oukej, ale nemám diaľkové hihi

takéto nie?

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nie celé len samotnú žiarovku som myslel lebo hento má dosť široký uhol vyžarovania cca 40°, to by asi nesvietilo moc dobre do dialky
- Prílohy
-
- hal..jpg
- (2.24 KiB) 301 stiahnutí
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
jj, tie presne pouzivam miesto parkovaciek, to potom ani netreba svietit cez den, taky oldschool daylight
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
vlady však tam sú také nastrkávacie, ako na obrázku, také zakončenie - + ohnuté do jednej strany a - do druhej, ale akúrát žiarovka má guľatú hlavu, dala by sa vymeniť za takú ako máš na obrázku, potom tam takú kúpim, uvidím ako to bude svietiť, dik.
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
jáj hentie no..
majú taký uhol a nesvieti to tak do diaľky ale ako som spomínal, používam to a je to celkom good.. a som zvedavý na to sliderovské origo svetlo lebo som počul že ani to neni búh ví co 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
takže chlapi skut už jazdí tak ako má, alcatelko mi osobne doniesol nový karbec (touto cestou mu veľké dííík, možno sa uvidíme na zraze), objednal som chrom (cena bola tá istá)
inak tento karb nemá vyhrievanie, tak na radu alcatelka som uzatvoril okruh z pumpy do hlavy. Triska tam bola 65tka, ja som jazdil na 60tke so sériovým filtrom, tak som ju tam nechal a šupol som redsponge malossi filter, trocha som už aj pojazdil, musím skontrolovať sviečku ešte dôkladnejšie, ale pri zbežnej kontrole mala peknú farbu, chcel by som sa prebehnúť na nejakú dlhšiu trasu, aby som videl čo a ako.podpis som si este nenastavil