male zhrnutie sezony 2012
v skratke...KATASTROFA...
ale pekne poporiadku...prvy pretek ako vzdy skuter chystany na poslednu chvilu...nahodeny valec mhr a prototypovy piest...treningy celkom v pohode aj ked po minulorocnom zraneni velky psychicky blok a nevedel som sto poslat to zakruty bez toho aby som pustal do gati...v kvalifikacii v plnej rychlosti urobilo daco ze chrup a motor v keli...konstrukcna vada se vloudila a praskol piest ktory polamal aj chudak valec...v motore kopec malych pilin takze polenie, vymena lozisk, cistenie kluky...rovnako velke problemy aj s naladenim a hlavne startovanim ibea karbu...ale ked uz siel bola to nadhera...
druhy pretek v skalici trapenie s tuned seriovym valcom...ibea karb letel prec a jeho miesto zaujalo pwk, ako tak odjazdene aj ked suvernne posledny...stale blok s klopenim...a dalsie zavody uz vynechane pre stupnujuce sa problemy...v orechovej potoni zahadne vynechavanie motora a ked prestal vynechavat tak motor tahal az od 11tis otacok vyssie...moc radikalne casovanie na seriovy valec...ale ked sa uz rozbehol tak sa dal kludne porovnavat s mhr team

dalsim problemom sa ukazali stupacky ktore jednak nechceli povolit na prebierke (aj ked nie su zakazane) a jednak sa dost zmenilo tazisko skutra smerom dozadu...ked som ich nepouzival tak som si s riaditkami postavenymi na pouzitie stupaciek narazal do kolien co par krat vyustilo do krizovych situacii...
co sa tyka stavby skutra tak musim dotiahnut par detailov...upravit sklon motora aby sa dal rozumne uchytit klasicky karb, riaditka sa vracaju DH s predstavcom na mieru, mierne sa upravi sedacka lebo teraz sa sice super presada ale v naklone neposkytuje bohvie aku oporu a clovek sa z nej smyka aj napriek pouzitiu protismykovej peny...
co sa naopak velmi osvedcilo bolo znizenie podvozku a hlavne moznost nastavovania geometrie a vysky celeho podvozku...da sa tym upravit spravanie skutra na hocijakej trati, ci uz v skalici dost hrbolata technicka trat (zadok dole, predok dole) alebo rychle a technicke pasaze v orechovej (predok dole zadok stred...) atd...este doladit jazdecku poziciu a poziciu motora a bude to tip top
motorickych zmien sa chysta vela ale o vsetko rozhodnu financie...iste je ze urcite pojde iny valec a pride dalsia evolucia sania a klapiek (snad uz finalna

)