Gilera Runner 04 by Domco
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som dakde videl a to boli hlavne ze na roxa tusim ale najma na pežota a tie boli Komplet Uplne setky ale za 12 000,-:D ale nowe
takto po niekom to bude lacnejsie .. ja mam ece taky scoot co tu tusim nik nema
ale na nete som dnes tahal plno obrazkov a mali tam presne moje plasty

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
pocuj a kde si pozeral tu prirubu bo na scootlande ju maju za 375,- alebo tu hebo na ine priemery karbikov za 712,- aj ja som pozeral jak puk ece ked som davnejsie pozeral ze za taky kus gumy chcu tolke penaaze 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
no bud na tych krajoch tam na zaciatku to ec odrez a opilkuj potom to len jemnym smirglom prejdes aby to bolo zaoblene a bude to vyzerat krajsie ako ked to mash jak odkusnute
ale to sa asi neoplati lebo ako kukam tak ho mash ece aj dost prasknuty tak jak su tie uska tak bud to zarovnas odtial a ostane ti iba na to aby ti nezasarlo nabeh ked je mokro---to je podla cerveneho alebo podla modreho ktore bude aspon nejak vyzerat ked uz nic asi takhle alebo kupis niekde novy ( druhy ) alebo co
... 
inak rozmyslam ze kupim take svetla ako mash ty vpredu (konecne aspon jeden scoot s takymi od vyroby ) lebo ja nemam paraboly a pozeral som take bcd masky a tam mali tiez taketo "kuchynske" svetla
aj ked nemboli homologizovane ...ale za pokus to stoji ved take stoja 100v metre alebo v tescu 20W 12V tak ako pisu aj inde, urcite to bude svietit viac nez tie moje

inak rozmyslam ze kupim take svetla ako mash ty vpredu (konecne aspon jeden scoot s takymi od vyroby ) lebo ja nemam paraboly a pozeral som take bcd masky a tam mali tiez taketo "kuchynske" svetla
-
geetee
ktory blatnik potrebujes? par veci mi zvysilo s runnera co som pouzil na pezotaDomco napísal:takze rozhodol som sa ze vsetky plasty pojdu lakiernikovi ,takze cakam na volny termin .Zatial som vybral staru vatu z vyfuku a zhanam novu a popri tom zhanam aj predny a zadny blatnik,smerovky a par veci este .Dnes sa cistil vzduchovy filter a kostra ,na fotky nebolo casu a nie je ani na skuter, cize napredujem pomaly .Ale dufam ze v marci sa uz budem vozit
-
geetee
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
priruby mam zo dve starsie a new nie je problem...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov