MY - Gilera Runner
Moderátor: Moderators
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
VLADY napísal:Ide mu to až za roh samozrejme tá ručička....takže viac ako tých 160 a okrem toho je to celkom nový kus natočené to má na tacháči len 5 kilákov..ako to nakladali a skladali ....![]()

Je to trosku OT ,ale dame veci na spravnu mieru !!!
Takze mal som tam palubnu z 50ccm ,ale bolo to len do 100 km/h co mi uplne nestacilo ,tak som behol do bucian a priniesol si zo 125ccm a priznavam sa pretocil som ho na nulu ,ved nakoniec preco nie

Gilera runner => Piaggio X8
- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
Takže pani pridavam moj NEW skuter Runnerka
kochajte sa

Naposledy upravil/-a Snehulak v Ne Máj 18, 2008 10:04 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
je no niake už išli dole, ale niake tam aj ostanu
LEn mám problem z rozjazdami. Na prvých pár metroch nechce ísť tak neviem či dať ťažšie valčeky alebo ľahšie.... Je tam hebo vario, hebo lauf a hebo remen a na začiatku by som aj krokom prešiel rychlejšie a potom sa chyti a ide jak divy aj do brzdovanie je tak zvlašten ,,, spomalene

- chudar
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
slaba kontrastka bych reklSnehulak napísal:je no niake už išli dole, ale niake tam aj ostanuLEn mám problem z rozjazdami. Na prvých pár metroch nechce ísť tak neviem či dať ťažšie valčeky alebo ľahšie.... Je tam hebo vario, hebo lauf a hebo remen a na začiatku by som aj krokom prešiel rychlejšie a potom sa chyti a ide jak divy aj do brzdovanie je tak zvlašten ,,, spomalene

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
3.0g su extremne lahke...na race setup idu 3.5-3.8g...cize tebe s ladakom tak k 5gSnehulak napísal:no pohram sa stym v stredu a popozeram čo tam je sice mi farby spojkovych pružiniek nič nehovoria a valčeky su tam 3,0g cca myslim podla prazdneho sačika čo mi chalan dal tak uvidime
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov