Tak aby ste nepovedali ze sme skupi na informacie, dnes som si zobral dovolenku a cely den som makal v dielni... noooo pocasie vonku bolo take lakave ze som sa rozhodol ze hned ako dokoncim novu elektriku a ostatnych asi 50 veci co bolo treba dotiahunut pojdem von pred panelak vyskusat tu novu pristrojovku. Ale uprimne poviem ambicia v podstate bola uplne ina a to len skuter nastartovat... poctivo som si precital vsetky prispevky v teme "ako nastatrtovat skuter po zime"

a na moje prekvapenie som to na 3pokus nakopol... neuveritelne... tak si vravim ze ked som ho nakopol ze by som sa mohol aj previezt.... tak som to skusil a islo to, zial som nemal sedlo tak mi to trochu utekalo pod zadkom, pneumatiky su silno podhustene tak ma to chvilu tahalo do jednej strany potom do druhej

ale adrenalin a susedia v oknach boli a to je dolezite
Nooo ale nie o tom som chcel

Druhy adrenalin som zazil pred chvilou a to ked som po prvy krat stiahol data z palubovky a pozrel sa na to v pocitaci. Neuveritelne to veci

spekulantov a analyzatorov vopred upozornujem ze som jazdil na minulorocnom motore, lebo novy je este vo vyvoji, prve co som sa dozvedel bolo to ze mam zrejme velmi bohatu zmes lebo pri najvyzsom vykone teplota vyfuk. plynov dosahovala nejakych 344°C a mala by okolo 600-650 otacky ma mierne zaskocili, ale Alci ma do telefonu uistil ze som urcite nemohol ist naplno

lebo by som to mal teoreticky dostat az na nejakych 14tisic, no vravim si ze ze aj tych 12tis je dost

Dost bolo slov ja vam sam hodim ten moj prvy prvucicky graf, a rovno som vam tam oznacil najvyzsiu hodnotu
Keby ste mali pocit ze to v tom rozliseni nie je vidno tak sem napiste ja prihodim vacsie, vysvetlivky farieb najdete v grafe, inak podotykam sedim u toho asi prvych 30minut, myslim u toho programu co analyzuje tie data tak v tom mam este trochu hokej...
tak som to sem rovno dal vo vacsom rozliseni lebo to asi nejde moc citat