Piaggio NRG50 MC3

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
pecs83
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Feb 11, 2008 8:09 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#76 Príspevok od užívateľa pecs83 » So Mar 15, 2008 1:49 am

pekná práca :!:

Užívateľov profilový obrázok
peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#77 Príspevok od užívateľa peter1029 » So Mar 15, 2008 10:26 am

no ved práve to som chcel, nie modro-biely, nie červený a nie celý čierny, chcel som inú farbu, rozmýšlal som aj nad chameleónkou, ale to by ma moc boleli škrabance u :love9: .
186... dik za radu, pozrem to
podpis som si este nenastavil

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#78 Príspevok od užívateľa FoXiK » So Mar 15, 2008 1:12 pm

nz :) ale chameleon to tez no ved pojdes po ulici a ece sa niekto zlakne ze :shock: :lol:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

megalomaniax

#79 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Ne Mar 16, 2008 11:33 pm

juj ta mne to tiez nereze, ale 100 ludi 100chuti, podla mojho nazoru tam je vela tej zlatej ale v tom zmysle, ze na jednej kope si kazdu druhu suciastku dal inej farby, kombinacia nieje zla ale ja by som si dal aj tak inu, no to vario a vsetky veci okolo toho by som dal jednej farby aj ten blatnik a to ciernej. potom by mi to sedelo..ale podstatny je tvoj nazor , nas ostatnych si nevsimaj..a podavaj tam ciru optika aj na smerovky, lebo ta oranzova a cervena je dost mimo. ale davam jednotku za namahu. :)

skrone
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 3:08 am
Kontaktovať užívateľa:

#80 Príspevok od užívateľa skrone » Ne Mar 16, 2008 11:45 pm

Nooooo ako pekna robota ale farba tam vobec ale vobec nesadla ... a tiez prafda sila zvyku.... ale nevim take je to zabudnute... ale pekna robotka ... :)

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#81 Príspevok od užívateľa peter1029 » Št Mar 20, 2008 11:26 pm

dneska som nahodil 60tku trysku (pôvod 56) a zvuk motora je ok, nepozeral som sviečku, ale myslím si že tiež ok a prišiel som nato čo mi frka z výfuku, nie je to olej ale voda zmiešaná s výfuk. bordelom, takže tak, možno som ani nemusel meniť trysku, ale myslím si, že som tým nič nepokazil, aspoň môžem trocha povoliť bohatosť zmesy a pôjde dobre. Nahodil som aj valčeky a zajtra odskúšam, len aby som nezamrzol :roll: :?

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#82 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Mar 20, 2008 11:33 pm

daj nemrznucu smes alykol

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#83 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Mar 21, 2008 11:26 am

v kazdom pripade ked menis trysku vzdy kukni sviecku po nejakom kratkom odjazdeni aku ma farbu :!: voda s vyfukovym bordelom :?: :shock: :oops: :lol:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#84 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ne Mar 23, 2008 10:33 pm

takže dneska som skoro skončil s ladením, budú tam 5,5g valčeky (pôvod 7,5g), zelené pružinky zatial ostávajú (bere sa s nimi najlepšie, ale skúsim ešte aj tie žlté), tryska z 56 na 60 vymenená, ale sa mi zdá, že to nič nevyriešilo, lebo bohatosť mám dovalenú naplno. Inak teraz večer som ešte riešil vario a 500m za dedinou zrazu stratil otáčky a len volnobeh, pridal som 2000ot. a zadusilo ho, pridal a zase, tak som myslel aha tryska účinkuje, hurá, dotlačil som ho do garáže, pozrel sviečku a úplne suchá a pekná, pozrel filter a čistý, no toto, bez filtru to robilo to isté a potom odrazu to prestalo, pobehal som a zatial sa to neprejavilo, to by ma naštvalo, keby som sa niekde trepal a toto mi urobilo, ale nikdy nevieš čo ta postihne, hodím foto tej sviečky, je trocha do červena zafarbená, ale vždy je suchá, 186ka poradí, tá má s tým najväčšie skúsenosti

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#85 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ut Mar 25, 2008 12:02 am

no veru more.. sviecka musi byt tehlovo cervena .. aj moja je uz taka pekna vypalena... ALELUJA :lol: :D dost bolo o mne.. filter nemusis kukat ten sa ti len tak nezasere z kratkej chvile... ja presne viem co to bude SVIECKA :D:D mne to robilo teraz.. dal som tu co som ani poriadne nevidel najaku 10rocnu sunku a aj ngk mohlo ist do kosa... siel som na tom par km setko slapalo vymenim ze skusim tu brisku alebo ngk co vzdy sla a bru bru .. chytilo otacky a skapalo a strielalo z fuku... a teraz to ide :) .. takze vyskusaj nejaky shitnu sviecku doma co mas... PRETOZE SA NIELEN HOWORI aj ked ja radsej crossky tam tam chalani tiez howorili ZE: sviecku odpalis aj tym ked je studena moto a ty jej pridas viac plynu a uchlastas ju ze to mozes rovno zahodit... ona uz nikdy taka nebude... aj ked to je "len" benzin ale je to dost aj pravda :) ... takze skus sviecku.. v prvom rade :) potom kukni ci ti tam ide benzin ako mne sa napr. pricvikla hadicka na podtlak do ventilu :) alebo sa ti nieco upcha aj to sa mi stalo :roll:

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#86 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ut Mar 25, 2008 1:51 pm

aj ja mám sviečku pekne tehlovú do červena, ale je len ročná, najazdené má čo ja viem, 200km, no ale máš pravdu, môže odísť aj hneď, ked som ju minule vybral tak sa zakončenie úplne dotýkalo, to som čumel ako je to možné, takže som ju trocha odohol a hotovo. A nemám doma tolko sviečok s dlhým závitom, také doma nepotrebujem nikde, ale jednu som našiel a je trojkontaktná, takže ak ma nasere táto tak ju tam dám, no uvidíme čo a ako.

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#87 Príspevok od užívateľa peter1029 » Ut Mar 25, 2008 9:15 pm

takže dneska som zase skúšal okolo sviečky, najprv som dal normálnu brisku čo som tam aj mal a ide, ale troška je mokra, fakt len trocha (možno tým lebo bol studený, snežilo a nešiel som ho prebehnuť) a potom som dal boschku trojkont. a zdal sa mi omoc lepsi zvuk, aj lepšie chytil
Obrázok
Obrázok
Naposledy upravil/-a peter1029 v Pi Mar 28, 2008 10:33 pm, upravené celkom 1 krát.

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#88 Príspevok od užívateľa FoXiK » Št Mar 27, 2008 11:55 pm

No kvalitu nebudem radsej komentovat :oops: :lol:
Ale k veci :) >>> ono trojkontaktna je jasne ze bude lepsie palit to ano.. nazivo sa priznam ze som ju ece nevidel :) ale moze to byt super... a pozor si davaj na sviecky s pismenom Y v nazve pretoze tie maju vysunutu elektrodu a tym padom aj ten "cicik" ktory sa ti ohol k tej elektrode pretoze sa ti moze stat ze ti piest bude narazat az do sviecky :? :shock: to sa mi stalo na babete a uplne ju rozmlatilo .. Bacha na to !!! :) lebo aj na tom obrazku je taka :) ale mne sa mesti aj Yckova, a zase je aj blizsie piestu inde to trosku odpali.. ono sa to dava podla velkosti hlavy a daneho typu aky tam mas mat... ked bude tehlova tak je dobre :)

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#89 Príspevok od užívateľa peter1029 » Pi Mar 28, 2008 10:29 am

tá prava na obrazku je original zo skuta, tá bola ohnutá, ale ked som to vyrovnal a jazdil, tak je už ok, možno len padla na zem a ohla sa :oops: je to možné, tie trojkontaktné nemajú Y a nevytrcaju ani. Inak mam aj štvorkontaktnú, ale s krátkym závitom, všetko sú to boschky 8) :twisted:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#90 Príspevok od užívateľa FoXiK » Pi Mar 28, 2008 2:31 pm

Jo to ze padlo na zem to sa stalo aj mne :) dnes som kupil novy sviecku tak uvidime ci pojde :D:) lebo mi dal chladnejsiu lebo sak sa rozumie a som spominal ze mam 70tku :)

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#91 Príspevok od užívateľa peter1029 » So Mar 29, 2008 8:14 pm

tu mám na obrázku tie sviečky
Obrázok
potom som rozmýšlal nad podsedad. plastom, ale tothla problem,nádrž je nejaká hlboká, čo s tým, stretli ste sa s tým niekdo?
Obrázok
a esšte jeden dotaz, nedá sa urobiť predná číra optika aj doma, tak že by som si dal narezať predné sklo a vymenil za čisté, alebo tam musí byť to vrúbkované a musí byť nejaké teplo odolné? lebo čisto teoreticky by sa dalo asi vymeniť, buď je tam naskrutkované, alebo prilepené
Obrázok

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#92 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Mar 30, 2008 2:12 pm

No ten blatnik si mal skratit lebo to vyzera jak tobogan z hajzla .... a to ti tam trci nadrz :?: :shock: krute :D ale blatnik aspon o nieco skrat .. a tie svetla najprv zisti ako su tam uchytene.. ale urcite sa budu dat vymenit .. viac nez 200stupnov tam nebude takze skoro okolo svietiel aby bolo teplu odolne lebo sa to nejednemu roztapalo :roll:

megalomaniax

#93 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Apr 02, 2008 11:37 pm

heh , to si este nevidel moj:) kymco agility ma ,, najkrajsi blatnik pod slnkom,, :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#94 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Apr 03, 2008 9:45 am

to vrubkovanie je tam na to aby spravne rozptylovalo svetlo...ked das cire bude to svietit naprd...a malo by tam priestorovo tvarovane to sklo cize asi rovne tam moc nedopasujes...nasjor by si z plexi daco vyrobil...alebo daj z novsich modelov svetla kde su cocky
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#95 Príspevok od užívateľa optik » Št Apr 03, 2008 11:02 am

Alci ma pravdu tie vrubky zarucuju lepsi rozptyl svetla, teoreticky by sa tam mohla dat nejaka sosovka, ked odfotis ako vyzera to sklo samostatne a zmerias priemer by som mohol zohnat klasicku sosovku co sa dava do okuliarov z nejakou dioptriou - oni sa dodavaju v kruhovom tvare s max priemerom 70mm

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#96 Príspevok od užívateľa peter1029 » Št Apr 03, 2008 11:10 am

diki optik, to určite budem robiť, ak sa to bude dať, potom sa s tebou dohodnem, ale teraz už začína sezóna a nechce sa mi to rozoberať znova, lebo sa to naprd skladá, všetky diely do seba zapasovávajú nejakými západkami a musel by som celý predok rozhodiť, ale zatim diki, ozvem sa potom :o

geetee

#97 Príspevok od užívateľa geetee » Št Apr 03, 2008 11:45 am

Obrázok
chcelo bi to este zladit farbu sliepok s lakom :gt2:

Obrázok
tu to orez aspon

PS: ked si nedal tie plexi kritky na predne svetla preco si neodstranil tie diery v ktorych drzia?

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#98 Príspevok od užívateľa theruck » Št Apr 03, 2008 12:12 pm

asi preto ze diera sa neda odrezat a zahodit

geetee

#99 Príspevok od užívateľa geetee » Št Apr 03, 2008 1:12 pm

theruck napísal:asi preto ze diera sa neda odrezat a zahodit
ale da sa zazvarat, zalaminovat, zalepit alebo hociako zaslepit, ne?

geetee

#100 Príspevok od užívateľa geetee » Št Apr 03, 2008 1:28 pm

Obrázok
zadno odrazku by som asi takto odstranil, tu nalepku z STK by som fenom dal dole a dal niekde na ram lebo oci trha a predne sklicka smeroviek by som strekol ciernym sprejom na svetla.

PS2: nemas v plane vymenit tie ohnute brzdove packy?

Napísať odpoveď

Návrat na "Vaše skútre"