Cawte vsetci. Takze moj scoot je Piaggio NRG Power DT, r.v. 2006, najazdenych skoro 12000km, dostal som ho v septembri minuleho roku. Minulu sezonu som skoro vobec nejazdil a tuto trochu. Najazdil som asi 7000km, pricom som ho aj hned na jar pokrstil. Tak prislo na rad striekanie. A potom "tuning": multivar a vlozka do filtra. Takto vyzeral ked som ho dostal
Po 1. ja som dal tuning do uvodzoviek. Pre tych viacej chapavych co si neni ty, to volaco znamena. A ty mas jaky tuning? ze si vsade kde sa dalo capol prenadhernu sachovnicu? A dole mas napisane ze v postupnom tuningovani. Ziadny postup nevidim okrem lepenia sachovnice.
je lepsie nieco dat ako len ubrat...ja tu nebudem davat nic viac,lebo je to zbytocne,,,na neosovi sa nepracuje bratu keby ze si v obraze to vies....je na predaj preto do neho nevrazam love..pracujem na niecom co na slovensku neurobil este nikto....fuck
quik ako sme sa bavili nema vyznam sem nic davat tu su sami vyskrabkovia deti a ..... (ty vies co:D) tak sa neser tu s nimi a budeme len medzi sebou komunikovat a my si to vieme ocenit .
Som z nitry, presnejsie z dediny podhorany, ktora je vzdialena asi 13km od nitry smerom na topolcany a tento rok uz vyjazd nie, lebo cez vikend som scoot zazimoval.
#21Príspevokod užívateľa Winc0 » Št Nov 06, 2008 5:11 pm
lol presne pre toto som prestal nastevovat toto forum... vzdy sa najdu nejaki mudraci, ktori si akurat vedia porovnavat kto ma vacsieho pipika... ako male deti OMG
nehádejte se tu jak lamz omg, ste normalni??? magoři....
skůtřik se mi líbí , ale slovo projekt pro mě znamená něco víc než sundat pár nálepek a dát vložku do filtru a vriator...ted se hlavne do mě zase vsichni pustte a buzerujte
Chudar ja ta chapem ale vsetko je len a len o peniazoch. Keby tie boli aj slovo projekt by u mna nadobudlo realistickejši vyznam (fu to ma ako napadlo? ).