no ohladom valca neviem Ty maš asi minareli motor ja som mal piaggio tak nevie či ta hadica bude pasovať to skor alci bude vedieť. inak tie obrazky možu byť aj ilustračne takže sa toho velmi nedrž a objednavaj podla typu motora.
kluka najlepšia čo je pomer cena+životnosť je S6 HPC popripade malossi MHR ta zakladna čo som mal aj ja v popise.
valec si myslim že je v pohode malossi sport ja som bol spokojny.
zábeh čo Ti mam povedať...záleži ako chceš mať valec dlho v prevadzke....kvalitny zabeh = dobra životnosť.
velmi to láka ťahať za plyn...ale treba vydržať aspon tych 100km uplne kludne jazdiť nejak to nesiliť a potom aspon do 500km tak s citom a hlavne skušať rozne polohy plynu
ja som zabiehal tak že som mal usek 20km a 20km naspäť kde som sa chodil voziť a počas tej jazdy som šiel postupne roznymi rychlosťami tak som sa pohraval s plynom do tych 60km/h tacho. počas tej trasy som po určitych usekoch aj zastal a skušal rozbehy a tak. proste treba aby si valec zvykol na cele spektrum otačok
ja som zabiehal tych 560km a mal som plan 1000km ale nedalo sa odolať...

tak šťastne poprerabaj a nech Ti to jazdi k spokojnosti...
karbec 17,5mm som mal aj ja a v pohode stači...a dokonca som mal aj airbox..žiadny open filter.