Ozaj, necheckok niekto ten plug in ci to mame ok? Stale mi nefunguje "moje prispevky" na apple. A este mam problem aj s vyhladavanim, cokolvek zadam do vyhladavaca, nikdy mi nic nenajde..
Jj. A takisto nefunguje, ked si kliknete na nejakeho uzivatela cez tapatalk, su tam moznosti "temy" a "prispevky" a tie su tiez nefunkcne na apple. Android neviem. Na ostatnych forach to funguje. Neberte to prosim v zlom, len je lepsie ked sa to takto popise ako potom posat este toto, este toto atd.
Len dodám, že to sú všetko úlohy pre therucka, on je tu administrátor, my moderátori sme len niečo ako polícia... Nemáme prístup k nastaveniam fóra (ani by som nechcel), takže to ani nemôžeme brať zle...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Asi ma uz zabijete za tie pripomienky k Tapatalk-u, ale dalsi a myslim posledny problem co som objavil je, ze po vymazani SS sa sice SS vymaze, no zakazdym mi vyhodi toto..
Ako to vlastne funguje ? vyuziva to nejake API ? ci priamo zasahuje do DB, to sa mi moc verit nechce, ale skorej ci tu nie je problem s kompatibilitou tap vs phpbb ...
Hail to the king baby !
Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
Apple: funguje! aj príspevky kde som prispel, aj témy a príspevky samotných užívateľov v ich profile, aj funkcia "hľadať" ide ako má, myslím že je to už ok. čo sa týka SS neviem, žiadne nemám v schránkach. ĎAKUJEME.
edit: dokonca sa mi zobrazujú aj niektoré obrázky čo som na TT nevidel, len na PC. Ešte raz Ď.
edit2: objavil som v schranke odoslanych SS jednu SS a po jej vymazani mi to uz nevyhodilo ten "nezmysel".
Naposledy upravil/-a SnoopyBA v Po Jún 04, 2012 10:57 pm, upravené celkom 1 krát.
preco v tomto prispevku nevidim vsetkych smajlikov, ktorych do prispevku dam? V nahlade ich vidim, po odoslani uz nie (iba jeden v prvom riadku). Skusal som aj rozne mazat a pridavat, obcas mi ich zobrazilo troch, ale vzdy nejaky chybal... Nejaka chyba fora?
Moderatori/admin, dajte a potom Nahlad, smajlici tam budu... po odoslani uz nebudu vsetci.
Ostatni, ktori si to chcete overit, dajte a potom Nahlad.
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .