Rad by som lepsie odkategorizoval temy, pripadne rozlisil tunerov od jazdcov, 50ky, 70ky, ci serie. Potom maxiky a tak.
Ked budu jasne kategorie, by som tam potom na poziadanie popresuval temy, lebo momentalne su temy skutrov na dvoch miestach a to dost nezmyselne niekedy.
Dalej hladam niekoho, kto by pisal nejake clanky alebo recenzie aspon raz do mesiaca, mozno napisal nieco o tom aky skuter si ma kto kupit, ktory splna ake poziadavky, ako ho vyuzit, vyhody, ci nevyhody. Alebo aspon niekoho, kto by bol ochotny mi s tym pomoct. Dalej by som bol rad, keby ste sem napisali dake vase navrhy, ci podnety na zmenu. Nemyslim tym vzhlad fora, ci nejake chybajuce tlacitka, ci ine modifikacie, ani komentare k moderatorom, zaujima ma vyslovene struktura fora, co vam tu chyba, co vam vadi. Poprosim vas aj zaroven, ze ked vam nieco nevyhovuje a budete to sem pisat, aby ste napisali aj vas navrh, ako to zmenit. Cize kritizujte konstruktivne, cielom je to tu zveladit.
- taky moj napad, je drzat v temach skutrov aktualne informacie o setupe a podobne v prvom prispevku temy a priebezne aktualizovat.
- temy oznacit okrem nicku a typu skutra este nejakou dalsou kategoriou v [hranatych zatvorkach]
Napr.: [70cc]Aprilia SR 50 Street - Luthar
Tie kategorie by sa este urcili, co vy na to?
Dovod je to ze sa nam to vsetko kopi na jednom mieste a je to maximalne neprehladne, clovek ani s funkciou hladat vela vody nenamuti.
Podla mna sprehladnit ci doplnit aj veci ako:
- fotky
- regionalne aktivity
- chybajuce kategorie(navrhnite)
Ludia, cokolvek sem piste, co by podla vas foru pomohlo, a ako. Nenadavajte na to co tu je, ale podelte sa so mnou a ostanymi, o vase nazory a podnety k zlepseniu!!
Snad sa veduci nenastve, ze mu lezem do kapusty, ale hlas ludu je tiez nesmierne dolezity!! Ja vam sem svoju predstavu tiez napisem, ale nie teraz, lebo to tukam do mobilu a frajerka ma na mna nervy, ze sa jej nevenujem..

Dakujem vopred..
...Sent from my THC infected device running into Absolution...