Moderátor: Moderators
alcatelko napísal:takze dnes som aj ja zapajal cyklo tacho...
magnet: seriovo dodavany...zrezana zadna cast co je tam drziak na spice kolesa a diamantovou bruskou vyvrtana dierka do neho...magnet priskrutkovany na kotuc...
snimac: od uchytu blatnika prichytena konzola a ohnuta tak aby snimac bol tak akurat od magnetu...snimac o konzlo chyteny stahovacimi paskami (namal som take tenke cierne tak to svieti...) a aby kablik neovysal spravil som mu drziacik (asi ho hodim tiez do cierna lebo moc svieti)
tiez som musel predlzovat kablik lebo ich teraz nejake kratke davaju (na biku co mam cinske tacho uz 5 rokov mal kabel 3m, na tomto asi meter)
myslim, ze porky mal nieco podobne.. http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... &start=600modreOKO napísal:nie nie fifais, teplotu motora urcite nie , mal som na mysli vonkajsiu teplotu (ovzdusia)..
a NITRO, tanto tacho je ale uz robeny podobne ako KOSO tacho, na taky spôsob, ze mas uz aj teplotu motora, stav paliva a take veci ..vyzera zaujimavo a za tu cenu no mňam, ale neviem ci je to premna to prave, chcem aby to bolo odnimatelne , a vpodstate take veci ako teplota motora , stav paliva mne moc netreba (aspon si myslim).. a este dalsia vec neviem ci by sa to dalo pripojit na roxa