Tacho z bicykla

sem píšte čo sa dá a ako opraviť, namontovať atď

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
hussar

#126 Príspevok od užívateľa hussar » Ne Apr 06, 2008 7:28 pm

sak sme skusali sprint a isli sme narovnako tak netrep :twisted: .uvidime zachvilu ci ma das aj na maximalku.koniec OT.

Lucas

#127 Príspevok od užívateľa Lucas » Ne Apr 06, 2008 7:46 pm

ako narovnako mozno na zaciatku a fakt koniec ale ty tu pises ze my nejde 75 ked vies ze ide ale fak full

Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Príspevky: 1563
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: B.Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

#128 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Apr 07, 2008 3:54 pm

prídite na nejaký zraz aj ja si chcem dať s vami pretek :lol: :D
podpis som si este nenastavil

Lucas

#129 Príspevok od užívateľa Lucas » Po Apr 07, 2008 8:52 pm

preco?? sak sa chod odviest do TN :)

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Príspevky: 3092
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: KE
Kontaktovať užívateľa:

#130 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Apr 07, 2008 9:03 pm

tacha z bicyklov pri vyzssich rychlostiach podmeruju
podpis som si este nenastavil

Lucas

#131 Príspevok od užívateľa Lucas » Po Apr 07, 2008 9:16 pm

Jostobb ja som chcel napisat ze nechapem ako ti to moze ist 80 ako si kedysi
pisal ked mas tacho do 60 alebo 65...a ja mam taky isty a len modro strieborny :) a mam tacho do 90

Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Príspevky: 1563
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: B.Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

#132 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Apr 08, 2008 2:28 pm

no ja mám tacho do 60 potom sú ešte paličky do nejakých 65 ... a tých 60 je niekde tak v trištvrte celkovo budíkov ... ak nepochopíte tak odfotím ... a tá ručička sa oprie až na koniec budíkov číže ona ide asi tak 2až 2,5cm ešte pod 60tku :wink: ... a cyklo tacho potvrdilo že mi to nepremeriava ... ručička ide skoro úplne rovnako ako ukazuje cyklo tacho :)
podpis som si este nenastavil

Lucas

#133 Príspevok od užívateľa Lucas » Ut Apr 08, 2008 2:40 pm

OK OK

Užívateľov profilový obrázok
Tomek
skútrista
skútrista
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: Hokovce
Kontaktovať užívateľa:

#134 Príspevok od užívateľa Tomek » So Apr 12, 2008 10:34 pm

Tak vcera som aj ja nahodil tachometer Longus M-2 8) , to ze kolko to islo doteraz, to ani neviem lebo lanko uz nemam 2 roky, ale podla digitacho to ide 65, dufal som ze to bude viac :roll: no nevadi... inac tacho funguje super aj ked je magnet dost daleko od snimaca...Podla vas keby to bolo blizsie meralo by to presnejsie ? :roll:
Tuto to aztak nevidno ale vzdialenost medzi magnetom a snimacom je okolo 5 cm !
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Príspevky: 6299
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

#135 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ne Apr 13, 2008 9:03 am

5cm??? tak to ide asi len preto, lebo si pouzil silny magnet... so standardnym dodavanym by to na taku vzdialenost neslo ani nahodou... :)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Užívateľov profilový obrázok
Tomek
skútrista
skútrista
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: Hokovce
Kontaktovať užívateľa:

#136 Príspevok od užívateľa Tomek » Ne Apr 13, 2008 9:27 am

Ja viem s original magnetom max 5 mm :D
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Príspevky: 1563
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: B.Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

#137 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Apr 13, 2008 5:04 pm

takže moje odchýlky sú asi takéto cyklo tacho 62 orig. tacho 65 .....cyklo 55 orig. 60 ........ cyklo 49 orig. 50 ..... takže toto som dnes nameral ked som sa bol previezť ... takže veľmi veľké odchýlky tam nie sú :P
podpis som si este nenastavil

david

#138 Príspevok od užívateľa david » So Júl 26, 2008 1:59 pm

heh mne ten tachometer ukazuje ze idem 99 ked tlacim motorku

Užívateľov profilový obrázok
matopn
motorkár
motorkár
Príspevky: 1019
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

#139 Príspevok od užívateľa matopn » So Júl 26, 2008 5:16 pm

david napísal:heh mne ten tachometer ukazuje ze idem 99 ked tlacim motorku
naco ti ej motorka ked ju tlacis?? ja na nej jazdim
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
gogo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Príspevky: 131
Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: Rim.Sobota
Kontaktovať užívateľa:

#140 Príspevok od užívateľa gogo » Pi Aug 08, 2008 3:11 pm

poradte pls... magnet co dali k baleniu som prilepil o rafik proste o elektron a senzor som upevnil o vidlu predneho kola.. ale ono mi to ukazuje strasne zle skacu velmo hodnoty.. niekedy aj ked stojim tak idem 30km/h
myslite ze ten magnet z balenia je prilis slaby ??
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
optik
st. skútrista
st. skútrista
Príspevky: 853
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Bydlisko: L.M.
Kontaktovať užívateľa:

#141 Príspevok od užívateľa optik » Pi Aug 08, 2008 3:24 pm

tam musis pouzit magnet co sa dava do skrutky, alebo priamo pouzit skrutku na brzdovy kotuc z magnetom /mam nieco na predaj ak by si poteboval/
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Príspevky: 10675
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Bydlisko: Najväčšia Slovenská dedina

#142 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 08, 2008 5:09 pm

gogo napísal:poradte pls... magnet co dali k baleniu som prilepil o rafik proste o elektron a senzor som upevnil o vidlu predneho kola.. ale ono mi to ukazuje strasne zle skacu velmo hodnoty.. niekedy aj ked stojim tak idem 30km/h
myslite ze ten magnet z balenia je prilis slaby ??
Ak stojíš a tacho ukazuje tak to nieje vina magnetu ale rušenie od motora asi zapalovanie.... skús dať iný typ tacha nejaká overená značka čo majú aj ostatní chalani a beží im v pohodke...niektoré čínske šmejdy majú problém aby dobre ukazovali aj na bicykli... :evil:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Užívateľov profilový obrázok
theruck
Site Admin
Site Admin
Príspevky: 5677
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

#143 Príspevok od užívateľa theruck » So Aug 09, 2008 8:17 am

mne to zacalo robit po roku tiez. ukazuje mi to rychlost aj ked stojim. zeby slaba baterka?

Užívateľov profilový obrázok
DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Príspevky: 490
Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
Skúter: neuvedený
Bydlisko: Rimavská Sobota
Kontaktovať užívateľa:

#144 Príspevok od užívateľa DamiBiker » So Aug 09, 2008 8:47 am

ja som mu to tiez vravel ze asi to bude nieco rusit ..
the ruck je to cisto nove takze nova baterka to asi u neho nebude
ja tu mam este neco tak skusime mu to nahodit a ozveme sa potom
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Príspevky: 10675
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Bydlisko: Najväčšia Slovenská dedina

#145 Príspevok od užívateľa VLADY » So Aug 09, 2008 5:02 pm

možno by pomohlo vymeniť k snímaču origo dvojlinku za tienený káblik...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Užívateľov profilový obrázok
jean
motorkár
motorkár
Príspevky: 1294
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Skúter: neuvedený
Bydlisko: Cabaj

#146 Príspevok od užívateľa jean » Ne Aug 10, 2008 9:05 am

Vlady ja ti neviem, mám c. z lidla a ten má tienený kábel origoš. Mne na jawke pomohlo až výmena medeného sviečového kábla za uhlíkový.
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
kiko
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Príspevky: 65
Dátum registrácie: So Apr 04, 2009 10:07 pm
Skúter: Honda PCX
Bydlisko: Šamorin
Kontaktovať užívateľa:

Re: Tacho z bicykla

#147 Príspevok od užívateľa kiko » Št Aug 13, 2009 2:14 pm

Obnovim tuto starú tému. Dal som si aj ja cyklotacho na môj pojazdný šrot a zistil som že skutocnosti nejdem 85(origotacho) ale 70(cyklotacho).Potvrdilo to aj GPS :unknown:
Prílohy
New_P1020945.jpg
(71.44 KiB) 238 stiahnutí
New_P1020946.jpg
(63.81 KiB) 238 stiahnutí
podpis som si este nenastavil

TomasARN
moderátor
moderátor
Príspevky: 6105
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Bydlisko: Bratislava, S 48.196.08° V 17.028.10°
Kontaktovať užívateľa:

Re: Tacho z bicykla

#148 Príspevok od užívateľa TomasARN » St Aug 19, 2009 6:49 pm

je zname, ze origo tacho premeriava. Inak nebolo ine, nez ruzove tacho ? Nevyzera to vobec dobre

Užívateľov profilový obrázok
kiko
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Príspevky: 65
Dátum registrácie: So Apr 04, 2009 10:07 pm
Skúter: Honda PCX
Bydlisko: Šamorin
Kontaktovať užívateľa:

Re: Tacho z bicykla

#149 Príspevok od užívateľa kiko » So Aug 22, 2009 12:22 pm

Nebolo :( ..ale ten scoot celkovo nevyzera dobre :D
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Príspevky: 10675
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Bydlisko: Najväčšia Slovenská dedina

Re: Tacho z bicykla

#150 Príspevok od užívateľa VLADY » So Aug 22, 2009 1:46 pm

Že jaké peknučké ružovučké...asi odmonované z nejakého Barbii bicykla-od Matella... :ROFL:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Návody"