Kedze som tvor pomerne nedockavy, ked mam nieco nove, musel som ho ihned aj nahodit...

Montaz bola jednoducha, priam blbuvzdorna... Dierky som mal navrtane este z predosleho kufra E450, takze nebol ziaden problem.
MONTAZ
S kufrom dostanete aj nejaky ten instalacny material, vid foto.
Vdaka tym hrubym stvorcovym podlozkam nie je problem uchytit platnu snad na akokolvek navrtane/umiestnene dierky. A kedze som mal k dispozicii este dalsie dve skrutky a 4 stvorcove podlozky (z predosleho kufra E450, brat ich pre namontovanie nepotreboval), tak som kufor uchytil siestimi skrutkami... Predsalen je to pevnejsie, najma ak sa ma o kufor moct opriet aj spolujazdec, kvoli ktoremu som kupil aj opierku.
Tu mi chyba fotka, kde je nasadena aj velka krytka, ktora zakryva tu mriezku... doplnim neskor.
...
Pohlad zdola, na obrazku najviac vzdialene maticky su iba obycajne, nemal som dalsi par bezpecnostnych...:
A vysledok (pre zvacsenu fotku kliknut na nahlad):

Ako dalsie v poradi budem montovat opierku pre spolujazdca (bude treba aj malicko vrtat), postup a priebeh tu zverejnim...
A ako posledne v poradi bude montaz brzdoveho svetla... so samotnym kufrom a platnou nebude problem, obavam sa iba toho, ako sa mi podari zapojit to do elektroinstalacie scootra... musim poriadne pozriet, aky je pristup ku kablom veducim k zadnym svetlam...
Takze to vsetko nabuduce.