Nepomohla ani pneu pištoľ ale pomohl hrubá sila
  Nepomohla ani pneu pištoľ ale pomohl hrubá sila   zobral som sekáč a kladivo zasekol do matky na variu a zvone zarezok a potom som sekač nahol tak aby mi matku povolilo a bil som o dušu na zvone matka povolila asi po 5-tich buchnutiach  na variu držala lepšie... Vymenil som vario a potom som išiel vymeniť kontru spojku som vo zveraku nemohol povoliť tak sekač a kladivo
  zobral som sekáč a kladivo zasekol do matky na variu a zvone zarezok a potom som sekač nahol tak aby mi matku povolilo a bil som o dušu na zvone matka povolila asi po 5-tich buchnutiach  na variu držala lepšie... Vymenil som vario a potom som išiel vymeniť kontru spojku som vo zveraku nemohol povoliť tak sekač a kladivo  3krat som buchol a matka povolila.... Stojím na spojke povoľujem maticu pomaly puštam spojku a nič spojka ostala dole a tu zrazu bum
 3krat som buchol a matka povolila.... Stojím na spojke povoľujem maticu pomaly puštam spojku a nič spojka ostala dole a tu zrazu bum  spojka mi dala skoro po hube
 spojka mi dala skoro po hube  vymenil som kontru všetko nahodil s5 založil dekel varia naštartoval vyšiel na ulicu otačky vybehli až na 7 000 kde je aj vykonova špička len to trocha reve ako 2T skoro
 vymenil som kontru všetko nahodil s5 založil dekel varia naštartoval vyšiel na ulicu otačky vybehli až na 7 000 kde je aj vykonova špička len to trocha reve ako 2T skoro  a vykon proste pecka... Ani som neveril čo dokaže jedno vario....Ide to ako šialene ani som toľko od neho nečakal..Stoji to zato aj za tu cenu (120€)
 a vykon proste pecka... Ani som neveril čo dokaže jedno vario....Ide to ako šialene ani som toľko od neho nečakal..Stoji to zato aj za tu cenu (120€)Len mam taky jeden menši problem keďže zo sseriovym variom a seriovymi valčekmi mi to motor držalo v otačkach okolo 5000 teraz j to 7000 a keď niekedy si palim plny kotol trocha uberiem a potom zase pridam plny na pol sekundy zakašle a tak sa chyti je to iba momentik ale aj tak mi to trocha vadi...je to tak ako keby nestihal dochádzať benzín....Neviete čim to je ????

(srandujem)
 (srandujem)