Tak dnes som konečne vymenil vario za Malossi Multivar

Nepomohla ani pneu pištoľ ale pomohl hrubá sila

zobral som sekáč a kladivo zasekol do matky na variu a zvone zarezok a potom som sekač nahol tak aby mi matku povolilo a bil som o dušu na zvone matka povolila asi po 5-tich buchnutiach na variu držala lepšie... Vymenil som vario a potom som išiel vymeniť kontru spojku som vo zveraku nemohol povoliť tak sekač a kladivo

3krat som buchol a matka povolila.... Stojím na spojke povoľujem maticu pomaly puštam spojku a nič spojka ostala dole a tu zrazu bum

spojka mi dala skoro po hube

vymenil som kontru všetko nahodil s5 založil dekel varia naštartoval vyšiel na ulicu otačky vybehli až na 7 000 kde je aj vykonova špička len to trocha reve ako 2T skoro

a vykon proste pecka... Ani som neveril čo dokaže jedno vario....Ide to ako šialene ani som toľko od neho nečakal..Stoji to zato aj za tu cenu (120€)
Len mam taky jeden menši problem keďže zo sseriovym variom a seriovymi valčekmi mi to motor držalo v otačkach okolo 5000 teraz j to 7000 a keď niekedy si palim plny kotol trocha uberiem a potom zase pridam plny na pol sekundy zakašle a tak sa chyti je to iba momentik ale aj tak mi to trocha vadi...je to tak ako keby nestihal dochádzať benzín....Neviete čim to je ????