Najviac ma prekvapilo keď som nastavoval rozvody na rotore ryska na T vačka rovno s hlavou (rysky) štartujem a nič aj iny zvuk to malo.... Tak o zub dopredu a nič zub dozadu a nič skúšal som všelijak a nič už som bol zufaly keď som pustil magnet a on sa mi sam pretočil do jednej polohy kde piest bol v HU a pozerám rysky na rotore je na šipke a potom som si spomenul že tak to bolo pred rozobratým motora..... čiže na rotore boli značky o niečo posunuté s čim som nerátal.... tak potom som to nastavil podľa polohy piestu..... Potom keď to bolo poskladané (včera) tak sa išlo na štartovanie chytil ale mal iný zvuk ako keby podfukovalo niekde tal som hlavu ku motoru a fučalo na mňa tak že asi tesnenie pod hlavou bude KO ale potom mi to už asi po piatich štartovaniach nechcelo pretočiť ani štartérom čo som nechápal lebo všetko bolo OK... tak som to nechal tak.... Dnes  som sa nato zase pozrel a zistil že kompresiu ma vybornu a že pod hlavu asi nepodfukuje ale pod fuk....tak som vyrobil doma tesnenie nahodil štartujem a štartér už zrazu toči....(záhada prečo mi včera večer nechcel pretočiť a dnes ako keby sa nič nedialo..) Ani nie po 3 sekundach motor naskočil zvuk krásny ako ma byt , ťah tiež krásny proste všetko Ok .... Trocha som sa aj dnes ešte povozil
 Najviac ma prekvapilo keď som nastavoval rozvody na rotore ryska na T vačka rovno s hlavou (rysky) štartujem a nič aj iny zvuk to malo.... Tak o zub dopredu a nič zub dozadu a nič skúšal som všelijak a nič už som bol zufaly keď som pustil magnet a on sa mi sam pretočil do jednej polohy kde piest bol v HU a pozerám rysky na rotore je na šipke a potom som si spomenul že tak to bolo pred rozobratým motora..... čiže na rotore boli značky o niečo posunuté s čim som nerátal.... tak potom som to nastavil podľa polohy piestu..... Potom keď to bolo poskladané (včera) tak sa išlo na štartovanie chytil ale mal iný zvuk ako keby podfukovalo niekde tal som hlavu ku motoru a fučalo na mňa tak že asi tesnenie pod hlavou bude KO ale potom mi to už asi po piatich štartovaniach nechcelo pretočiť ani štartérom čo som nechápal lebo všetko bolo OK... tak som to nechal tak.... Dnes  som sa nato zase pozrel a zistil že kompresiu ma vybornu a že pod hlavu asi nepodfukuje ale pod fuk....tak som vyrobil doma tesnenie nahodil štartujem a štartér už zrazu toči....(záhada prečo mi včera večer nechcel pretočiť a dnes ako keby sa nič nedialo..) Ani nie po 3 sekundach motor naskočil zvuk krásny ako ma byt , ťah tiež krásny proste všetko Ok .... Trocha som sa aj dnes ešte povozil   Takže som zase pojazdný
  Takže som zase pojazdný   A som zase o niečo mudrejši
  A som zase o niečo mudrejši   
 A tu nieake Fotos

Ráno trocha nám tu to trocha zasnežilo ale iba asi 1cm. Tak si hovorím že teplo už asi nebude tak som to naštartoval a trocha sa ešte previezol... na snehu som sa vybláznil... Na ceste ho bolo iba trochu ale už ma to riadne šmýkalo...... A potom som to odviezol do babky do starého domu tam mu bude pekne teplo
  Ráno trocha nám tu to trocha zasnežilo ale iba asi 1cm. Tak si hovorím že teplo už asi nebude tak som to naštartoval a trocha sa ešte previezol... na snehu som sa vybláznil... Na ceste ho bolo iba trochu ale už ma to riadne šmýkalo...... A potom som to odviezol do babky do starého domu tam mu bude pekne teplo