Zdravím, tak po dvoch rokoch som tu znova a nič sa za tú dobu nezmenilo. iba to že skúter mám už skoro 6 rokov

Momentálne mam najazdené okolo 24 tisíc a stále jazdí bez jedinej poruchy s min. nákladmi

Pamätám si, že tu mal Martin na tomto skútry najazdené okolo 60 tisíc ked ho predával, takže ten môj je akurát dobre zabehnutý

Túto sezónu ma trápia iba slabšie rozbehy ale dávam to za vinnu válčekom ktoré majú cca 12 tisíc najazdené a pružinkám na spojke ktoré sú pôvodné

ktoré budu musieť na novú sezónu vymeniť. Za posledné dva roky som kúpil novú baterku, štartér pneumatiky dunlop a každé 4 tis. som vymenil olej, filter, brzdovku. Momentálne sa pohrávam s myšlienkou, že skúter predám spravím šoferák na A čko a kúpim maxíka. Ale uvidím, ako to všetko stihnem a ako sa to dopadne.
Zatiaľ niesom 100% rozhodnutý ho predať ale, keby mal niekto záujem, tak skúter mu určite ešte dlho spolahlivo poslúži, stačí napísať správu a dohodneme sa
Všetky informácie ohladom skútra su tu písal som ich od prvého dňa ked som ho kúpil.
Zhrnutie:
Keeway Arn 125 6 kw, R.v. 2008 naj. 24 tisíc km. spotreba okolo 3l/100 km. Čiernej farby spolu s kufrom. Som druhý majiteľ kupoval som ho ako ročný keď mal najazdené 1800 km, skúter nebol nikdy búraný len predchádzajúcej majiteľke spadol z bočného stojana a zostalo par škrabancov zo spodu skútra ale to nie je ani vidno

Garážovaný, pravidelne servisovaný, spolahlivý v dobrom stave.