KEEWAY SilverBlade 125EFI - KRAES
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: KEEWAY SilverBlade 125EFI - KRAES
Zmena v TP sa ani spraviť legálne nedá.Teda síce možno aj dá, ale vyšlo by to finančne asi aj niekoľkonásobne viac ako celý nový scooter ....Takže nemaj obamy . 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- miloxxx21
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 30, 2013 8:20 pm
- Skúter: Piaggio mp3 lt 400 ie
- Kontaktovať užívateľa:
zmena v TP nemusí biť vieš o tom len ty a mechanik a stránku ti pošlem
piaggio mp3 lt 400 ie
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Júl 04, 2013 1:53 am
- Skúter: Kymco Downtown 125i
OK ... dakujem ... mimochodom , boli ste na zraze ?
-
- trojkolkár
tiez som chcel ist v sobotu , v piatok som nemohol , ale kedze som sa zoudil o 11-tej tak sme sa isli s majom-x previezt iba okolo Beckova ... hadam to buduci rok vyjde alebo mozno ak bude este nieco tento rok a nie vela kopcov , ibaze by som stihol vymenit ten valec .
- KRAES
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:25 pm
- Skúter: KEEWAY SilverBlade 125EFI
- Kontaktovať užívateľa:
"hasia72" zdravím, tu na fóre, o výmene podrobne písal „alert_01“, škoda že už takmer rok nebol na fóre, potreboval by som zistiť, či ta výmena je pravdu cítiť vo výkone. Robil mu tu výmenu „Luthar“, tiež o tom uvažujem, ale až po skončení záruky. No a stým výkonom do kopca je problém, aj na recenziách písali, že v kopcoch stráca dych, ale že až tak, tak to som si nepredstavoval. Je to ťažký maxík, má asi 175kg + ja 110kg, tak má čo robiť.
„miloxxx21“ mrzí ma, že akosi nebol čas na zraze hodiť reč a vymeniť si skúsenosti, ale pri skupinovom výjazde na Tále, mi SilverBlade prestal asi po 10km stúpaní ťahať. Pri 6000ot/min mi to išlo maximálne 40km/h. Všetci okrem uzavierajúceho skupiny boli dávno z dohľadu, tak som oznámil, že to otáčam a pre istotu sa vraciam domov. Motor sa neprehrieval, mal len jednu paličku, ale neťahalo to. Za Breznom to bolo zasa normálne, v kopci na Hrádok za Jelšavou 65km/h pri 6500ot./min. Nechápem, mám zasa nad čím premýšľať. Ešte mám otázočku, ktorú som chcel položiť osobne, keď rýchlejšie akceleruješ, (aj pri rozjazde z miest), lebo pri prudkom stúpaní, náhodou nepočuješ také hrčanie ( mi sa zdá, ako by to išlo od variátora), ktoré po určitom čase, lebo ubratí plynu prestane??? Nie je to „cvrlikanie“ ventilov. Toto mi robí od nova, a neviem čo to môže byť, lebo či je to normálne. Vďaka.
„miloxxx21“ mrzí ma, že akosi nebol čas na zraze hodiť reč a vymeniť si skúsenosti, ale pri skupinovom výjazde na Tále, mi SilverBlade prestal asi po 10km stúpaní ťahať. Pri 6000ot/min mi to išlo maximálne 40km/h. Všetci okrem uzavierajúceho skupiny boli dávno z dohľadu, tak som oznámil, že to otáčam a pre istotu sa vraciam domov. Motor sa neprehrieval, mal len jednu paličku, ale neťahalo to. Za Breznom to bolo zasa normálne, v kopci na Hrádok za Jelšavou 65km/h pri 6500ot./min. Nechápem, mám zasa nad čím premýšľať. Ešte mám otázočku, ktorú som chcel položiť osobne, keď rýchlejšie akceleruješ, (aj pri rozjazde z miest), lebo pri prudkom stúpaní, náhodou nepočuješ také hrčanie ( mi sa zdá, ako by to išlo od variátora), ktoré po určitom čase, lebo ubratí plynu prestane??? Nie je to „cvrlikanie“ ventilov. Toto mi robí od nova, a neviem čo to môže byť, lebo či je to normálne. Vďaka.
Naposledy upravil/-a KRAES v Ne Aug 03, 2014 8:58 pm, upravené celkom 1 krát.
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
hrcanie nepočujem žiadne aspoň som si nič také nevšimol a v sobotu aj mne skákala teplota až na tri čiarky ale mi sme boli dvaja aj s mojou polovičkou.Pri jazde s kopca sa to hneď upravilo na jednu čiarku.
piaggio mp3 lt 400 ie
- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
hasia72 tu je ta stránka poštuduj a uvidíš http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 5&start=25
piaggio mp3 lt 400 ie
-
- trojkolkár
dik vam za radu a odkaz ...
- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Konečne keeway doma po servisnej prehliadke a po 12000 km výmena olejovich náplni čistenie filtra vzduchového a výmena zadních platničiek cena 63 €
piaggio mp3 lt 400 ie
- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj takže keeway prezutý nahodené Michelin citi grip.Demontáž dosť obtiažna matice na oskách držia ako privarené bez pomoci priateľou Rada a Rasťa by som to sám nezvládol. Zároveň im chcem poďakovať a nakoniec pridávam foto.

piaggio mp3 lt 400 ie
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
miloxxx21- sakra, vyzerajú bombasticky, dúfam že sa osvedčia hlavne na vode, tak veľa šťastných a bezpečných km prajem
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Vonku leje a leje, tak som sa pustil do vyvažovania zadného kolesa na mojom Keewinovi, predné je vyvážené už skôr a vyskúšané bez trasenia i pri 100km rýchlosti. Pred tým pri už osemdesiatke to bolo hrozné. Demontáž zadného kolesa je zdĺhavá , ale dá sa to.
-
- trojkolkár
tie pneu vyzeraju super . asi zvazim vymenu aj ja , na tychto povodnych mam strach na mokrej ceste ..
- bruno62tuci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 18, 2014 11:36 am
- Skúter: SYM Joyride 125 Evo
Tieto pneumatyky mam aj ja su dobre.
Scuter sedi na frezovanej ceste O.K.
Scuter sedi na frezovanej ceste O.K.

Pokial mi chutna je to O.K
- atllas71
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Júl 27, 2014 8:07 pm
- Skúter: Peugeot Satelis 125i 4v, Honda XL700VA Transalp
Michelin CityGrip mám aj ja na Satelise a som s nimi maximálne spokojný, držia ako pribité aj za dažďa.
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes som vymenil zapaľovaciu sviečku NGK za Denso Iridium Power, či to prinesie výrobcom opisované výhody, uvidím behom prevádzky a po dotankovaní.
- miloxxx21
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mám objednaný ten valec a chlap mi volal že ich nemá ale ich objednal z Talianska a keď prídu tak mi dá vedieť a môže to vraj trvať až dva mesiace. Tak musím čakať. Dnes som skúšal nové plášte Michelin citi grip v daždi aj na suchu a zo starím sa to nedá ani porovnať držia ako pribité. Spkojnosť na 100% môžem každemu doporučil.
piaggio mp3 lt 400 ie
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
"miloxxx21" - Na nete je v testoch na Michelin Citi Grip samá chvála, ale origošky budem meniť asi až o rok, zatiaľ nie sú až tak tvrdé, majú rok výroby 2013. O valci tiež uvažujem, volal som s majiteľom čo to menil - „alert_01“ a je to asi najlepší variant ako Silver Blade trochu ožije. Ja sa cez zimu pohrám s variátorom, chcem vymeniť valčeky za valčeky Dr. Pulley.
Jo, neboli sta sa v sobotu po obede prevetrať smerom na Ružomberok? Stretol som skupinu skútristov pri križovatke k Šútovským vodopádom.
Jo, neboli sta sa v sobotu po obede prevetrať smerom na Ružomberok? Stretol som skupinu skútristov pri križovatke k Šútovským vodopádom.
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 30, 2014 8:34 am
- Skúter: Piaggio mp3 200
zdravim KREAS videli sme sa na zraze ak pamatas ten cierny funglac silverblade. mal som nabehane asi 300km. teraz je tam 4500km a zatial spokojnost bez vacsej zavady akurat som menil zadne platnicky. tak to nechzem zarieknut. tiez planujem niaky tuning cez zimu a ten kit 150 alebo 160ccm
Dobrý deň. Nenechalo ma to neodpovedať, prečítal som príspevky, som smutný z toho ako niektorí tu opisujú že aké sú na ho.no KW Silverblade. Tu pán dotyčný čo tu reklamoval tak veľa na svojej motorke, ja osobne ani zlomok z toho neviem, buď tie závady neboli alebo chodte do predajní kde ste to riešili že prečo sa ku nám tie veci nedostali. O akej hlave sa tam jedná ja na sklade hlavu valca ani nemám nakoľko som ešte nepotreboval. o kotúčoch vieme na prvých SB boli s tým problémy ale všetky sme riešili. že tri týždne - mesiac no neviem u nás to bolo max týždeň. ja som nikdy nepýtal peniaze za reklamáciu to je blbosť, ja netvrdím že keeway je najlepšia značka na trhu ale snažíme sa každému vyhovieť koľko z našich síl dá.
že nezdvíhame telefón , žiaľ sa to stáva som tu sám na predajňu servis a sklad ND.
keď máte nejaké problémy prosím riešte to s nami a nie vypisovať ho.adiny na fórach.
tu je mail som dostupní kedykoľvek.
gvpmoto@gmail.com
že nezdvíhame telefón , žiaľ sa to stáva som tu sám na predajňu servis a sklad ND.
keď máte nejaké problémy prosím riešte to s nami a nie vypisovať ho.adiny na fórach.
tu je mail som dostupní kedykoľvek.
gvpmoto@gmail.com
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
"chyp" -zdravím, tak to si teda pekne „nabehal“ na ňom kilometrov od tej doby. Mi zostáva asi 150km do 5000km, a stále je všetko v pohode, na garančke pri 4000km som nebol, všetko som si robil doma sám a poctivo. To obloženie si menil z dôvodu opotrebovania, alebo že bolo veľmi tvrdé ( pravdepodobne viac medeného materiálu-tak to aspoň vyzerá )???
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 30, 2014 8:34 am
- Skúter: Piaggio mp3 200
KREAS- obloženie bolo zodrate az na kost a este som si ho musel aj zaplatit tiež končim s garančkou kaslem na nich. v zime si spravim niake upravy sam. Je to dost tam nechat 50€.