diky davidian.tie kozene brasne nemam mam velke textilne plus jeden velky kufor na prilbu ale ten neni na fotke.Teraz zhanam nejaky oblek najradsej textilny.
Ale že jaký peknučký scootričok.....
Ale dúfam, že to nieje prestriekaný ten nikdy nepadnutý s nestočenými kilometrami pôvodne červený po Majgovi a Doktorovi??? či?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Vlady, tá foto je len ilustračná, veď vraví, že on nemá kožené tašky. Prečo som sa asi pýtal, či má striebornú? Že jaká náhoda by to bola keby kúpil teraz predávanú Maigovu..
Ved vlady o tom hovoril, ze cerveny prestriekany na strieborny, ale to len zo srandy.
Preto to pochvali ,,len,, doktor, lebo ten je asi jediny, co to mal, ked neratam teba.
Pekny skuter, volakedy som aj ja nad tym rozmyslal
diky za privitanie.Ten skuter co je na fotke je moj nieje to ilustracne foto.len mam tasky textilne.kozene som nechal byvalemu majitelovi.Nejako mi nanho nepasuju.Je strieborny od vyroby mal ho majitel zo šale.je to fakt super stroj a budi velku pozornost.
No...........totok bolo paradne vozenie,krasne casy to boli s mojou dolores ,uzi si ju ...a ked vyhulis kazetak, vsetky slecny u vas na vychode si nacikaju do nohaviciek
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
hej,140 na tachaci.....a ked si dal 120 tacho s vetrom v chrbte, tak si sihovoril - fuha, dnes mam svoj den, vecer dam dole frajerku....., ale okolo tej 90 to bolo luxusne vozenie
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
ano mozem to potvrdit do tej 90tky to je parada.Ale naco sa ponahlat ja mam radsej kludnu jazdu.A preco si ju doktor dal preč.Mal si snou nejake problemi.