@Mitko: PCX je mala ked som sa na to pozrel nemohol som to kupit to je pre mladeho chalana resp vzrastom mensiu osobu.. mozno su na to veci ale jedine "poriadne" 125ky co prichadzala do uvahy boli satelis2, piaggio x10 evo, yamaha xmax 125, a este nieco nei je dolezite
@Vlady : diki rozumny nazor
@Gianmarco1:

mozno trosku privela emocii je vomne teraz, ale skusim reagovat, ak mas chut a cas citaj ak nie kasli na mna

1.ak by si cital co som napisal, nepytal som sa ako to vylepsit, mal som jasny zamer
2.kupil som to s tym ze kupim a uvidim ako sa mi to paci, ty ked sa budes ucit hrat na flautu kupis si taku co sa ti paci ale urcite si nekupis nejaku pecku z ebenoveho dreva za 500E ale kupis si za 20E a zistis ci sa ti to paci alebo nie ak ano potom si kupis pecku. Ak si kupis model lietadla nekupis si hned radio za 1000Eur, aj ked je top, kupis si za 150 a casom ak ta to chyti spravis upgrade

normalne nie?
3. ked som si kupil aj auto pezota 5008 2.0 HDI 150PS, prvu vec som to dal nacipovat, ked si kupim vianocny stromcek doma ho ozdobim, ked si kupim model lietadla/auta/vrtulniku si ho doma vylepsim, to som ja, ja si veci personalizujem a upravujem podla vlastnej vole a chuti, Ked som si kupil model traxxas summit, tak som ho okamzite prerobil na brushless setup s kopou zmien a upgradov.. vec vkusu.
4.gileru runner by som si nekupil lebo je mala, uz som to pisal hore par krat. mam 33 rokov 185cm 90kg, nekupoval som skuter s vedomim ze je najrychlejsi avsak boli aj modeli s polovicnym vykonom, max je 15 ps, tento ma 12 , mal predstavu ako to asi tak moze ist a chcel som to iba trosku vyladit,
O tom toto forum asi tak je? nie? ci je to o tom aby mi tu niekto vycital ze si kupim novy skuter a idem menit variator? ale nazor beriem, jedine co mi pride zvlastne ze si si dobre neprecital co som napisal hend si sa do mna obul..>!!!
5. precital som si o skutroch pred kupou.. porozmyslal som a niektore som si osobne prezrel, jazdenku som nechcel, skutre znackove co sa mi pacili stali 4200 - 6500 a na to aby som skusil 125ku na rok dva.. a potom to predal za 2000 a kupil si 250 alebo 400 alebo mozno si kupim nieco ine... som si povedal ze toto mi staci, mimochodom sa mi paci velmi.
6. s vedomim ze cinske skutre nemaju naj komponenty som sa rozhodol po kupe niektore zmenit na dobry standard.. spojku a variator som to chcel vymenit za nieco seriozne + vyfuk nech to ma zvuk, urcite sa tymito zmenami, upravia jazdne vlastnosti, ak by som chcel kladivo kupil by som 600ku.
7. nebudem klamat ze si mi trochu pokazil dojem z tochto fora, inak som bol doteraz milo prekvapeny
z nazorov "VLADY" vidim ze mi rozumie, jednoducho neberiem veci tak za je to naveky, kupim pomenim, naucim sa, rozhodnem sa.
Peace.